Snake masz racje co do swoich punktów. Jednak może ktoryś z tych "pseudoHOOLSów" ma necik, może to akurat przeczyta i może nawet dojdzie do tego że jednak Ci co tu piszą maja troche racji. Powie kolegom na kolejnym spotkaniu na klatce. Pewenie sie będa berchtać ale może po drzemce kolejnego dnia jeden czy dwuch to sobie we śnie przemyśli i powie do siebie Oni maja jednak racje. Tak dla jaja będa sie chcieli przekonać jacy są faktycznie mocni i ustawią sie z ludźmi z sasiedniego osiedla i ponapażaja sie tak jak to się robić powinno i zobaczą że to wiecej frajdy może dać. Zostawią sprzęty w domowych szufladach kuchennych, a wtedy znów wszyscy będa mieć respekt przed CRACOVIA bo będa wiedzieć że maja mocną bojówe i nie grozi im przy ustawce kosa we flaki tylko zwykły łomot. Normalni kibice będa chodzic po mieście i najwyżej straca szalik i się nauczą że w nieodpowiednim miejscu szalik sie chowa na wszelki wypadek bo można byc 25zeta w plecy.
A co do transparentu to raczej jestem przeciw, to nic nie da i tylko bedzie zwała. Bo niby pokaże że sie do tego odcinamy ale pokaze też tym co nie wiedzą i Polsce że CRACOVIA to bandyci, a to nie prawda przecież
-
-
Uczmy sie od Angoli (apropo tematu który poleciał)
bartAcid co TY mówisz? szalik się chowa? bez przesady. jak masz chowac to lepiej poprostu nie choć.... żadna chańba stracić szalik po ciezkiej walce....
Owszem żadna ale niech to będzie w miare wyrównana i uczciwa walka to jak najbardziej. Ja bynajmniej szalika nie chowam aczkolwiek sa miejsca gdzie jak sie wybieram to poprostu go nie zakładam.
dementor czytaj dalej gazety, gdzie ty tam masz cos o Wisle?
Dementor
Po pierwsze wskaż mi miejsce dgzie ktoś napisał że Wisła jest w te klocki czysta itp.
Po drugie na miejscu tych, którzy oberwali też bym się już nie ruszył na mecz z gołymi rękami.
Tyle że tam nigdzie nie jest napisane że kogoś atakowali itp.
Chciałeś nam "dojebać" ale jeszcze nie tym razem niestety :-)
Choć jestem pewien że okazja nadarzy Ci się prędko bo to domena naszego miasteczka.
DSS wydaje mi sie czy wczesniej skrytykowales transparent Wisly "Bartke Jestesmy z Tobą"? Tak sie sklada ze chlopakowi bylo bardzo milo jak go zobaczyl w TV ! Z reszta nie ma co lepiej pozdrawiac "dobrych chlopakow" co sie wlasnie sprzedaja miedzy sobą.
JR którego postu sie to tyczy bo nie kminie:/
north: wiesz dobrze o co chodziło tylko o to żeby uświadomić np. takiemu SB spoglądajęcemu z Wiednia na internet - i dowiadującego się z niego ze wszyscy kibice KSC to nożowniki - bo niekoniecznie wywieszą transparent "Precz z przemocą itp" - niech chłop wie że po obu stronach są bandyci - którzy uzywają sprzętu i tyle.
PS. Nie zamierzałem nikomu dojebać... aczkolwiek powiem że będę miał nie małą satysfakcję jak przegracie z nami derby. Dla mnie to ważniejsze niż info że prali się kibole - i że wygrali Ci z KSC bo obili waszych.
tam duzo wczesniej dobra niewazne DSS :) juz nie rozgrzebujmy :)
Dementor - dziwisz sie ze Wisla zaczyna lazic ze sprzetem jak co jakis czas dochodza sluchy o ataku "pasiastych chuliganow" z ciezkim sprzetem na spokojnie czekajacych na mecz Wislakow? Ja sie nie dziwie...
JR bedziesz teraz cały czas pisał,że tylko Cracovia ma bandytów itp. Czemu??Masz zamiar sie napinac jeszcze długo??Dobrze wiesz,że tak samo wisła ma bandziorów i tak samo o nich słychać, z ta suptelna róznica,że nie w gazetach i telewizji(nie mam ochoty dzis kminic dlaczego)
Co do transparentu,krytykowałem taką inicjatywe na Cracovii nie wiśle bo to co sie dzieje po drugiej stronie błoń G Ó W N O mnie interesuje.Ty za to sie zadomowiłeś na naszym forum,ciekawe czy na wiślackim tez tyle piszesz.
Powiedziałeś co miałeś do powiedzenia w sprawie tamtej akcji z Bartkiem i dobrze bo wszystkich ciekawiło spojzenie okiem jego znajomego(wislaka).Nic do ciebie nie mam,ale swoje złote mysli powinienes zostawiac na forum GTS'u( moim skromnym zdaniem) Cały czas piszesz tylko o nożownikach pasów,dlaczego??Jak chcesz cos zmieniac to rób to po swojej stronie błoń!!!
Alez ja rozumiem ze bandziory sa wszedzie, ale chodzi mi o to ze piszecie ze nie ma zadnego podzialu tu wiecej a tu mniej, a to poprostu nieprawda. I nie mow ze jak Wislacy cos zlego zrobia to sie o tym w gazecie nie pisze, a jak Pasy to akurat sie pisze. Tak sie sklada ze prasa jest raczej nastawiona anty-wislacko. Powiem krotko: po kazdym incydencie kiedy cierpi Wislak slysze tylko "Na Wisle tez sa bandziory.". Mija jakis czas kolejny incydent, kolejne teksty i tak wkolko... Dobrze o tym wiecie ze Wisla zaczela uzywac sprzetu nie z wlasnej woli (chociaz czesci zapewne to sie podoba), tylko z koniecznosci. A co do transparentu na Pasach no to masz racje, to oczywiste ze nie przejdzie bo kto niby mialby go wywiesic? Jesli nie potepia takich akcji wasze zgody to nikt ich nie potepi (bo przeciez zdanie innych sie dla Was nie liczy).
JR jak nic do ciebie nie mam to mnie irytujesz!!!Mam rozumieć,że wisła potepia sprzet i umywa od niego rece??Mam rozumiec,że Cracovia, a scislej jej kibice sa winni wszystkim przejawom bandytyzmu w krk??Piszesz takie smuty,że normalnie nie moge!!!Nie zauwazyłeś,że wszyscy (prawie) potepili w tym temacie akcje ze sprzetem,skad wiesz,że akurat forumowicze to łapserdaki??Napisałem zreszta,że jak chcesz cos zmienic to zaczynaj od własnego klubu!!!
Przeczytaj uważnie cały topic jeszcze raz,zastanów sie nad jego trescią i wyciągnij wnoski!!!!!
(zreszta niech kazdy to zrobi)
Wiadomość zmieniona (18-03-05 22:59)
Ja tez do Ciebie nic nie mam ;) To ty przeczytaj jeszcze raz moj post wyzej :P
Cos sie dogadac nie mozemy, z reszta nie ma sensu dalej dyskutowac.
Skomentuje tylko to:
"Napisałem zreszta,że jak chcesz cos zmienic to zaczynaj od własnego klubu!!!"
Hmmm czyli Wisla ma odrzucic sprzet i dac sie zajebac Pasiakom? Nie ma zacznij od tego, zacznij od tamtego, musi byc wspolne porozumienie. W sumie temat juz wyczerpany, wiec ja juz wiecej nie pisze. Jebac sprzęt - takie podsumowanie ;P
Zamknijcie już ten temat.
Noże spod ciemnej i białej gwiazdy niczym się nie różnią. Po każdej tragedii Wisła robi z nas morderców. W okresach między tragediami - ,,rządzi w Krakowie''.
JR - skończ pierdolić, po prostu... Chłopak z Arki nie żyje, bo Wisła zaczęła noży używać przez Cracovię?
Szkoda każdej niewinnej osoby, która ucierpiała z powodu barw klubowych. Powtarzam ,,niewinnej'' (akurat w tym temacie o taką chodzi).
,,Przepraszam - jesteś z gimnazjum, czy z Jude Gangu? Sorka, ale jeżeli nie jesteś zainteresowany awanturą to nie wbiję Ci kosy. A może jednak jesteś? Nie? - to narka''.- Tak właśnie kroją szaliki sharksi i inni elitarni łowcy żydów.
Moim zdaniem wyjście z tej patowej sytuacji jest tylko jedno: trzeba powołać do istnienia Kodeks Honorowy Polskiego Kibica!
Geopijatyk!
Tak troszke off-topic:
Wczoraj na meczu byl transparent. Moze to Senior-Blues go wywiesil??
North:
Twoi forumowi koledzy ciesza sie, ze to my jestesmy kojarzeni w Polsce z nozami, a oni sa brani tylko za pajacow i megalomanow. Moze im napisz na forum to, co czesto wypisujesz tutaj. Ze Wy tez nie jestescie czysci, a raczej jestescie tak samo brudni. Bo tam chyba wielu sie wydaje troszke inaczej...
Z całym szacunkiem dla chłopaka z Arki ktory zginal, ale po kazdej tragedii kiedy ginie chlopak z Wisly lub o wlos omija smierc slysze przytaczanie Grabiszynskiej, dajcie juz spokoj.
Ja zauważyłem tylko jesden problem.Mianowicie jeżeli któryś z fanów Cracovii rani przeciwnika to jest wtedy wielkie halo.Jak jest odwrotna sytuacja (rzadko ponieważ KSC jest mocniejszą bandą)to jest cisza.
Wydaje mi się,że kibice z Reymonta przesadzają i chcieliby by sytuacja w Cracovie była zgoła inna i wtedy nie mieli by żadnych pretensji bo to oni byliby górą ot co,a wojna trwa i najlepiej wiedzą o tym hools i myślę że tyle w tym temacie.
Moje życzenie jest jedno by starcia przestasły dotyczyć ludzi postronnych związanych z klubem na dobre i na złe lecz nie chuligańsko.
Z całym szacunkiem dla ciebie JR ale miałes juz nic nie pisac!!!
Ciezko mi sie z Toba zgodzic, bo dla mnie dobra banda to banda ktora nie uzywa sprzetu to raz, a dwa ktora nie ma swobie rownych. Craxa (nie)stety jest tutaj z gory skreslona.
Piszesz ze jak zraniony zostaje ktos z Pasow to jest cisza, sugerujesz nagonke medialna na Was?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)