Żyjecie w jakims wyimaginowanym, wlasnym swiecie, w ktorym wszystko co zle, co nie na reke - nie moze istniec. Kiedy sie obudzicie?
-
-
Transparenty,pochód
Buahahahahhahaha jaki koleś:) Buahahahaha
*tylko wisła ts* - rozumiem ...znam to.....nienawidzisz nas..... u mnie jest podobnie ( bo ja nienawidzę Was :P)
ale czy wjeżdzam na wasze forum z takimi tekstami ?
czy dla Ciebie nie ma granicy, której nie mozna przekroczyć, by nie stać się żałosnym ?
sprzęt ? a co chcesz się na ołówki ustawiać ?
takie realia
chuliganić na pełnej ******
moderatorzy....proszę o kilka ładnych banów
J**** wisle jebac!
*TYLKO WISŁA TS* - ulżyło? to sam spierdalaj
Fiore!! nie nie chce się ustawić na ołówki!!
Ale sami dobrze wiecie że sprzet tepia ekipy z całej Polski i ze jest yo skurwysynsko nie honorowe.Poza tym zazwyczaj hools chca zeby walka byla uczciwa bo chca wygrac poniewaz sa silniejsi a nie dlatego ze jest ich wiecej albo atakuja ze sprzetem ludzi bez sprzetu.powinnscie sie bic na gole piesci jak juz byliscie tacy 'odwazni'.nie wiem czy wiecie ale pod wzgledem uzywania sprzetu cracovia ma najgorsza slawe..
A twoi koledzy kurwo wiślacka zabili chłopaka z Arki paznokciem. Wszyscy jedziemy na tym samym wózku - wypierdalaj kutasie.
Poznaniak
Najlepiej to chuja wiedzieć ale pisać no nie.
O niczym o czym piszemy nie masz pojęcia ale swoje trzy chuja warte grosze wciskasz.
TYLKO WISŁA TS
Może nie pisz nic o sprzęcie bo my go tak samo używamy.
A jeśli jesteś przeciwko to zacznij od nas a nie od kogoś.
To taka prośba.
dziś wigilia --????????????????:|
Wkoncu temat jest o pochodzie kibicow Wisly no i o transparentach kibicow Wisly? Co ja poradze ze polowa tematow na tym forum to tematy o Wisle?
Chyba zostane tu Wam na zlosc, poprawiacie mi humor. ;)
Pozdrawiam
Humor to mial Twoj stary jak pierdolil twojego starego pedale!
Policz Maciusiu do 10, podobno pomaga :D. "Macius, dzieci umyjcie rączki!"
WKD - jeżeli ruchasz tak jak liczysz - nigdy nie będziesz miał dzieci. A połowa np z 10 - ile to jest wg ciebie.
W-iśle K-ibicują D-ebile... i mnie to poprawia humor!
[b]W[/b]ielki[b] K[/b]onfident [b]D[/b]onosiciel
:/ Kurna no ni huja nie mam pojecia, masz moze jeszcze jakies inne pytanie? Co do WKD to niestety zle, probuj dalej moze trafisz.
Pozdrawiam
Typowy przebieg dyskusji.
Marcin od tych napinek juz Ci się zakola zrobiły spore.
To czego się od ciebie dowiedziałem wystarczy WKD. Więcej pytań nie będzie. Bez odbioru.
Wyjebany Kutasem w Dupe=WKD
Wyjebcie stąd wszystkich kundli (oprócz northa , który od czasu do czasu jest w stanie cos sensownego napisać) bo juz się nie da forum czytać, co trzeci wpis jest postem gwardzisto-ubeckiej k... z niewłaściwej strony błoń.
A co do pochodu to się napieli , że będzie ich kilkaset a było około 50 :D:D:D plus policja , która ochraniała im tyłki.
A ich argumenty o ''żydowskiej'' Cracovii są smieszne .....
Hmm:) Ale glupie rozmowy. Wymieńcie sie numerami GG:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)