wypowiadajcie się dalej specjaliści od transparentów
-
-
Transparenty,pochód
o!!!! i specjalista od internetu też dostał adres ;)
o cholera! a ja myślałem, że nmnm (błednie sądząc po wypowiedzi o dostepności info nt w.) to north (bo te słowa wyszły juz kiedyś spod klawiatury tego ostatniego)...
Kenyt wiesz co szczekasz, atakować małolatów? którzy za raz lecą do 997 na skarge i tylko możesz sobie wyobrazić co dalej bo wiedzieć napewno nie wiesz chyba że z jakiejs gry komputerowej.
WKD czemu nie wywiesiliście transparentów o waszych wieszczokonfidentach gaberle i fijałku? I nie odwracaj kota do góry nogami jak to zazwyczaj robicie, M wsypaliście wy, wasza wielka bojówka, a przerzut neo przecież najpierw smarki sprzedały go i was popierdolił.
a jeszcze zapomniałbym
nmnm
" skoro żydki sie w****iają to znaczy ze pochód odniósł skutek.... "
jaki pochód?
Pastor mam tylko male pytanie... Czy Ty naprawde wierzysz w to co piszesz? :D Jesli poprostu to taka wasza propaganda to ok, lecz jesli w to wierzysz to znaczy, ze juz masz niezle w glowie najebane ;). Co do pismakow to mnie to gowno obchodzi, dla mnie transparentu o RoManie moglo by nie byc.
Pozdrawiam
Najebane to masz ty razem ze swoją propagandą, ja nie potrzebuje ulotek i ochrony policji że by iść z rynku na mecz.
WKD ładnie śmieszną macie tą swoją propagande!:Dniezły polew z twoich wpisów jest a także z waszych smiesznych transparentów!:D:D:D
nawet ani jednego szalika nie było bo byłem pod adasiem zobaczyć i kicha jak... hehehe 40 osób było i ani jednego szalika-śmiech na sali
WKD- napisalem to juz na Waszym forum, ale widze, ze Ty wolisz przesiadywac tutaj. Mowisz, ze to my mamy propagande i dziwna mentalnosc. A ja u Was widze pewien brak konsekwencji. Najpierw placzecie jak to media Was nienawidza, ze widze drzazge u Was, ale belki u nas nie zobacza. A pozniej obrazacie publicznie, w sposob wyjatkowo buracki, dziennikarza najwiekszej polskiej gazety.
No i jak to jest??
Ferencvaros
Tan "dziennikarz" na nic innego nie załużył.
Pastor - koledzy sprzedali N.?
:-)
Mam Ci tu napisać całą jego historię z tym jak się po raz pierwszy sam zgłosił na policję w swojej sprawie.
Jak to potem próbował przekręcać.
Mam Ci opisać co się z nim dzialo przed tą sprawa i dlaczego.
Mam Ci napisać w jaki sposób się przerzucił a jak to potem ładnie przedstawił w inny sposób.
I teraz obserwować możemy niesmaczny finisz.
Nie pisz o tym "człowieku" bo niepotrzebnie nie wiedząc tego robisz sobie z gęby cholewę czy jak to się mówi.
Nawet jeśli wydaje Ci się ze znasz jedną jedyną prawdę to pamietaj że znasz ją taką jaką on Wam opowiedział, a chyba jasne jest co powinien mówic chcąc u Was zaistnieć.
Tematu nie będę ciągnął bo to nie miejsce.
Jedno jest pewne jak narazie to jest to Wasz największy samobój-przerzut bez względu na to co Wam naopowiadał.
Wierzyć możesz oczywiście komu chcesz ale przypatrz się an spokojnie wszystkiemu od początku-pokalkuluj, nie oczekuje że mi odpiszesz "zgadzam się" bo takie słowa niektórych przerastają ale po prostu przemyśl sobie to żeby nie pisać głupot że koledzy go sprzedali.
=================================================
W temacie.
Moje zdanie w temacie "pochodu" poznać można czytając temat o nim na forum Wisły.
Jak narazie widzę że mialem rację, cdn.
North- tylko ze za tydzien beda Twoi koledzy plakac, jak to ich onet nienawidzi, jak to wyborcza ich szkaluje, a o Cracovii pisze tylko tyle, ze trenuja w Skotnikach.
Przyjemnie komus publicznie dopierdolic, zwlaszcza gdy ma sie powod. Ale trzeba umiec poniesc konsekwencje, a nie pierdolic, ze niewiadomo dlaczego media sa dla nas niechetne.
A moje zdanie jest takie:
Sami mamy Anty doping, sami mamy transparenty i flagi, ale jak na wiśle się to stało to rozczulamy się w 15 tematach w jeden dzień. Troche nie w porządku. Dajmy temu spokoj niech sobie robią co chcą. A to, że transparenty były żałosne, piosenka skopiowana to już inny temat. Ale po co ciągle o tym biadolić?
Wisła pokazała się ze swojej najlepszej strony po tym wszystkim robiąc transparenty na M..... Ciekawe tylko dlaczego tak poźno, dlaczego obrażają go w tej chwili.
No cóz pokazali swoją siłę i potegę.
Czy ktoś może niewtajemniczonemu powiedzieć, jakiej treści były te transparenty ?
Z góry dzięki..
Sorry ,pytanie już nie aktualne - znalazłem
Wiadomość zmieniona (13-03-05 12:25)
Ferencvaros
Teraz myślę że już nikt nie będzie płakał bo wszyscy czekamy z niecierpliwością na kolejne sensacje wyborczej o naszym hehe ANTYSEMITYZMIE.
Dodatkowo spodziewam się jakichś płaczów RoMana że czuje się szykanowany czy coś.
Jak wiemy wyborcza to podatny grunt na takie wrażliwe SEMICKIE tematy.
Tyle że za pierwszym razem wszyscy się wkurwili.
A teraz czekamy by się tylko pośmiać.
Ferencvaros napisał(a):
> WKD- napisalem to juz na Waszym forum, ale widze, ze Ty wolisz
> przesiadywac tutaj. Mowisz, ze to my mamy propagande i dziwna
> mentalnosc. A ja u Was widze pewien brak konsekwencji. Najpierw
> placzecie jak to media Was nienawidza, ze widze drzazge u Was,
> ale belki u nas nie zobacza. A pozniej obrazacie publicznie, w
> sposob wyjatkowo buracki, dziennikarza najwiekszej polskiej
> gazety.
> No i jak to jest??
>
po ostatnich wspanialych akcjach romusia ciezko nazywac go dziennikarzem !!!!!
Wiadomość zmieniona (13-03-05 13:00)
Maciek, to zamiast rozmawiac z tajniakami trzeba bylo ruszyc dupska w boczne uliczki Rynku
PS. Gratulacje dla chuliganow z Prokocimia za rozjebanie glowy lasce -butelka.
Wiadomość zmieniona (13-03-05 13:04)
north, sorki, ale jak RoMan celem jest waszych ataków ( który notabene nie posiada charakteru ORTODOX Cracovia - czytaj: nie jest anty i ma starsznie spokojny charakter) i wy zadajecie sobie tyle trudu ( transparent) , aby napisać, ze jest konfidenetem to panowie z Reymonta - calkiem zeszliście na Psy, więcej klepek życzę:).
Ps.Czekam na ripostę z naszej strony typu: North, ty Wiślacko-ZOmowska K.... , ty szatanie zomowski itp. :). Trzeba dostosowaś się przecież do poziomu z drugiej strony błoń, wszak podobno oni są panami sytuacji, a do ideału trza dążyć:).
North daj se siana, placzesz jak ktos wywiesza transparenty na twoj klubik, za chwile sami tak robicie i gadka ze to nie tak ble ble ble. Zaraz pewnie wyskoczysz ze to bylo zamierzone zeby wyobrcza miala o czym pisac. Panie nort wszystkowiedzacy zaloz sobie temat, "bajki northa do poduszki" i opisuj w nim to czym tak bardzo chcesz sie podzielic i pokazac co to nie ty.
Wiadomość zmieniona (13-03-05 13:51)
Buehehehe:) North co Ty na to?:) Powiedz coś bo sie fajnie Ciebie czyta:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)