Moja opinia jest taka jesli chodzi o transparenty to sie zblaznili a jesli chodzi o pochod z Rynku Glownego to juz totalna kompromitacja mowili ze ich bedzie minimum 1000 a bylo 30 malolatow co wchodza na wisle za 5 zl do 15 lat ktorych szybko przepedzila milicja swoja obecnoscia.
-
-
Transparenty,pochód
A Ci "wieksi" stwierdzili, ze za zimno jest ;)
A teraz w dodatku zablokowali tematy na swoim forum dotyczace pochodu i transparentow zeby nikt nie czytal jak sie wychwalali ilu to ich nie przyjdzie na rynek i ze pokaza kto rzadzi w Krakowie ;) he he matoły!
Ale jestesmy wszedzie i widzimy wszystko :D
A co nas to obchodzi? Jaki pochód?
Zajmijmy się swoimi problemami. A Wisłą niech się zajmie RoMan w GW.
Mnie akurat dotyczy pochod bo Rynek Glowny i Stare Miasto to moja dzielnica i nie zycze sobie zeby szwedaly mi sie tu psy dlatego bylismy zobaczyc czy cos sie szykuje na rynku ale pieski szaliczki trzymaly pod kurteczkami i wyjmowali dopiero w eskorcie policji ;)
mg napisal:
>A co nas to obchodzi? Jaki pochód?
>Zajmijmy się swoimi problemami. A Wisłą niech się zajmie RoMan w GW.
Tyle nas mniej wiecej obchodza wislackie pochody co pochody UW czy jak sie to tam teraz nazywa.Powinienes cos o tym wiedziec.
OK, ale po co o tym paplać na forum?
Róbcie co uważacie za stosowne ale o czym tu gadać?
i tak zaraz zamkna temat ... dzialalnosc modow ...
A na pochody pedalow jestescie obojetni?Bo ja nie tak samo jak na psiarskie!
To jest wlasnie cala ta GTS zwisla!!!!Qrwa ale to sa DEBILE!!!!I masz racje co sie psy maja pelentac po Rynku Glownym !!!!!!
Tylko PASY!!!!!!!!!
A ich anty doping i bluzganie po nas to juz wogole bez komentarza a mowia ze to my mamy kompleksy.GKSowi nalezy sie walkower za to ze psy nie mialy reklam idei a najlepiej to wywalic cale g-4 do a klasy gowniane klubiki same.
zamknijcie temat;/
Spoko zaraz bedzie zamkniety nic sie nie martw :/
30 małolatow a wielcy internetowi hools nie potrafili ich rozpedzic? Uuuu cieniutko z wami chlopaki. Co do transparentow to widze ze Was bolą bardzo :) ale nie powiecie mi chyba ze sa one fałszywe? Wielki wodz Metal razem z jego wielkim przydupasem, przezutem Neo sprzedaja sie nawzajem... Jak to tak mozna w klubie gdzie kibice maja tak piekna, dluga, szlachetna tradycje?! Pozdrawiam
Malolatow to moze Wy lejecie nam na to szkoda czasu piesku.
Goń sie!!!!!PRawda jest taka że wy sie sprzedajecie nawzajem i nas przy okazji!!!
WKD a od M sie odpierdol zamknac temat
Wiadomość zmieniona (12-03-05 23:02)
Pod samym adasiem stala mloda grupa wislakow w barwach i nikt nic nie mial pochowane, jak ich widzieliscie to trzeba bylo atakowac, a nie napierac teraz na forum i sciemniac, ze malolatow nie ruszacie - smiech na sali. Tak poza tym to policji bylo kupe i za to CH im W Dupe.
Pozdrawiam Was internetowi chuligani !
WKD miałem niezłą zabawę oglądając na C+ wasz meczyk. Mizeria na boisku , mizeria na trybunach (szczególnie w 2 połowie) i do tego te transparenty świadczące , że GTSowska propaganda przeżarła wasze mózgi. Bawcie się dalej , derby blisko...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)