do czego to doszło - musze przyznać racji troszkę Ferencvarosovi :))
tylko szkoda trochę tego forum bo dużo ludzi zagląda i widzi cały czas chwalących sie 40 latków i ma dośc tego forum czytając ciągle ,,inteligentne,, rozmowy - td - karolo-blues- dementorek i cała reszta ,,pedagogów,,
klika mądrali - buahhhaahahaahaha
anty ( * ) 997
-
-
Kibice z Białegostoku
Brylant 82 - ten wspólny alkohol gwarantowany. Zobaczysz jeszcze Cię wychowam na zgreda.....
CRACOVIA PANY!!!!!
Narazie 2 :)
Bialostoczanin napisał(a):
> Narazie 2 :)
Ale przed derbami bedzie ich kilka tysiecy bo sie Jagiellonia przezuci :P
heheheheh
Brylant- no i sie mylisz, i to grubo.
Ja nie napisalem, ze to zle ze Jake-Blues, Karolo i reszta sa oczytani, osluchani, i oglonie madrzy. Jak Cie to stresuje, to po prostu ich nie czytaj. A mojego posta radze przeczytac jeszcze raz.
1.pozdufka dla starych i mlodych,wyksztalcenie i adres(brawo bialystok!) nieistotne.tutaj sie liczy tylko milosc do PASOW!Sszacunek dla tych co pamietaja awans 82 (i brak krat dookola murawy),o wczesniejszych nie wspominajac.
2.do : Los_KSC:
nie martw sie stary,Twoje cierpienia zostana Ci kiedys wynagrodzone.
szanuj swa Rodzine bez wzgledu na jej awersje do Craxy.
niejeden moj kumpel,majacy syna w Twoim wieku,tez boi sie puszczac go na mecze.bedzie dobrze
pozdro dla was kibice CRACOVII z Białegostoku!!!
od kiedy kibicujecie Cracovii ? moze po meczu z Arka?
od 1410 roku.
Nie, juz wczesniej kibicowałem Cracovii
Kosynier weź już wyluzuj...
Zróżnicowanie preferencji klubowych w Białym Stoku mnie nie dziwi, wszak Podlasie to najbardziej zróżnicowane województwo Polski pod względem etnicznym i religijnym. Możesz się napić piwa z poleskim Ukraińcem w Kleszczelach, pogadać z muzułmańskim Tatarem w Kruszynianach i Bohonikach, wybrać się na grzyby do Puszczy Knyszyńskiej z Białorusinem z Sokółki, dostać wp*****ol od Karaima w Suwałkach lub Litwina w Trakiszkach.
O Ściano Wschodnia Trzeciej Rzeczpospolitej!
Jesteś strzępem naszych kresowych wspomnień, rąbkiem naszego wielkolitewskiego dziedzictwa. Ostałoś się Podlasie w naszych granicach, przypominasz nam wielkie czasy Rzeczpospolitej.
O ziemio puszcz nieprzebytych, nadbiebrzańskich bagien, krystalicznych jezior Sudawii. Prastara Ziemio Jaćwingów!
Geopijatyk
no no dobrze powiedziane pozdro:)
"Pokolenie młodych których nigdy nie zrozumieją starsi":D:D:D
heh z całym szacunkiem,ale ile macie lat? bo kazdy małolat mógł sie dorwać do kompa i nawet moze to być wypucha ze stroby baby jagi a my tu sie tak rozpisujemy..poprostu szczerze mówiac pachnie mi tu farmazonem;/
pozdrawiam
Jezeli to prawda to sie ciesze :)
jak my mozemy mieszkac i kochac PASY we wrocku to czemu nie w Bialym:)
juz nie moge sie doczekac meczu z Leczna i debiutu flag na kij i plot:)
Z całym szacunkiem nie jestem Jakimś tam małolatema do jagi mam taki stosunek jak Wy do zwisły
owacja na stojaco dla tych co nie z Krakowa i okolic,a zwlaszcza dla tych co mieszkaja tam gdzie gts ma przyjaciol (i nie wazne jak bardzo tam sie z tym kryja).
Bialostoczanin, powiedz mi czy Jagiellonia ma jakiegoś lokalnego rywala w Białym Stoku lub najbliżeszej okolicy. Można by z nim ewentualnie nawiązać kontakt. Przypominaja mi się buńczuczne wypowiedzi kibiców Jagiellonii po kilku wygranych meczach jesienią 2003 o rychłym wejściu Jagi do pierwszej ligi o o tym jak to będą razem siedzieć na meczu z Wisłą na jednym sektorze z jej kibicami i że żadna policja nie będzie wówczas potrzebna. Hahahahaha.
Chciałbym też przypomnieć oniedgdysiejszy serial kryminalny produkcji USA o inspektorze Banaczku vel Bananaczku, polskiego pochodzenia, ktory tropił przestępców w jednym z wielkich miast amerykańskich. Otóż tenże Banaczek vel Bananaczek sypał jak z rękawa "polskimi" przysłowiami ludowymi. Przypomina mi się jedno takie przysłowie: "Ani tuzin wierzchowców, ani srebrne kandelabry nie uchronią Białego stoku od śnieżnej zimy". Tajemnica sukcesów zawodowych inspektora Banaczka vel Bananaczka polegała na tym, że jak Banaczek vel Bananaczek sypnął przestępcom jedno ze swoich przysłowii, ci podnosili ręce do góry mówiąc:
"Inspektorze, poddajemy się! Przyznajemy się do wszystkiego! Tylko błagamy: dość już tych przysłowii".
A swoją drogą wymyśliłem nowe przysłowie:
"Ani tuzin wierzchowców, ani srebrne kandelabry nie uchronia Jagiellonii od spadku do trzeciej ligi".
Geopijatyk
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)