Witam
Mieszkam koło Nowego Sącza i chcę się wybrać na mecz Cracovia - Legia. Nigdy dotąd nie byłem przy Kałuży i mam pytanie: Co jest wymagane do wejścia na stadion ? Słyszałem coś o jakiś identyfikatorach - jeśli tak to czy wyrobienie go jest płatne ? W sumie planuje być tylko na tym jednym meczu w rundzie. I czy uważacie, że w dniu spotkania spokojnie dostanę bilet? Proszę o pomoc, bo nie orientuję się zupełnie w sytuacji, a jest to dla mnie bardzo ważne.
Pozdrawiam
-
-
mecz z Legią
w dniu spotkanie mysle ze biletu nie kupisz, identyfikator nie jest platny , 2 zdjecia i 2 dok. tozsamosci , tyle , aby wejsc na stadion na ten mecz mysle ze ident. i bilet musisz miec :P:P
Ale ID jednorazowy jest platny chyba 2zl...
Trzeba miec np. dowod osobisty...
ja mam dwa :) jeden od PZPNu.
id jednorazowy kosztuje 3 zł
3 zł? to podrożały, dobrze że wyrobiłem sobie wkońcu stały :) Kolega z Sącza jedynie o jednorazowym morze myśleć bo przecież nie przyjedzie w inny dzień tylko poto żeby wyrobić sobie ID :] A co do biletów to myśle że niebędzie tak źle z 3-4 godziny przed meczem napewno bilet jeszcze zdobędziesz :]
a kolega z okolic nowego sącza to na Cracovię przjezdza czy na Legię??
że zapytam:-)
hamer z ust mi to wyjąłeś.... słuchamy zatem kolegi...
się pewnie nie doczekamy odpowiedzi:-)
Jeśli nawet chce zobaczyć przede wszystkim Legię, grunt, żeby kibicował za Cracovią...
Jeżeli chodzi o bilety, to chyba o czymś zapomnieliście !!!
Wchodzisz sobie tutaj:
[url]http://www.cracovia.pl/a_bilety.php#7[/url]
Bilety on-line
Drugi to rezerwacja biletu poprzez wypełnienie formularza znajdującego się poniżej. Po wypełnieniu wszystkich niezbędnych pozycji otrzymacie Państwo specjalny kod na podany w formularzu adres email. Bilety można odebrać w kasie nr 1 (podając kod) nie później niż godzinę przed rozpoczęciem spotkania. Kasa ta otwarta jest trzy godzinny przed początkiem meczu. Bilety nieodebrane w tym przedziale czasu trafiają do normalnej sprzedaży. W ten sposób zamówić można nie więcej niż 5 biletów. Płatność za zamówione bilety następuje w kasie przy ich odbiorze.
Takie czasy!!!
i wszystko jasne :D
5 dni później
No raczej nie wejdziesz...
Chyba ze przyjedziesz rano pod stadjon może wtedy bedą bo tak...
Ale wtedy liczynsz na 100% farta:]
a ja myśle ze kolega marios,to jakis zwykły napinacz,no niestety takie odnosze wrazenie!Albo poprostu koles który nie zabardzo lubi nasz klub i chce za wszelka cene dowiedziec sie jaki u nas panuje zwyczaj wchodzenia na mecze.mysle ze na meczu derbowym bedzie duzo INCOGNITO zwiślaków,poprostu nie zapytaja wrecz ze chca wejsc INCOGNITO własnie na mecz z Zwisła,to szukaja róznych rozwiazan,w tym przypadku uczepili sie meczu z Legia
PozdRo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)