Ehh szkoda gadać na tą zimę, a tak chciałem się przejść w ten weekend na Kałuży zobaczyć mecz pośpiewać wypić browca,a tu zima i zima wrrr:((( a pomyśleć, że polscy piłkarze mają najdłuższe ferie zimowe chyba na świecie!!! Powinni zrobić tą podgrzewaną murawę jak najszybciej na CRACOVII!! Pozdro dla wszystkich niezadowolonych z powodu zimy!!
-
-
P*****a zima
J***ć zime j****ć i się k***y nie bać
Też już mam jej qrwa serdecznie dosyć :D
ZIMA DZIWKO WIOSNA BLISKO !!
Nie każdy narzeka na zimę. Słyszałem dziś zadowolonego faceta, który się cieszył że zima tak trzyma, bo przynajmniej koty nie marcują i może sie wyspać ;-p
Oby do wiosny.
Zwariować można od tej zimy!
Już mnie szlak trafia :/
Ja tez mam dosc!!!!!!!!! I chce juz na mecz isc :((((((((((((
Pierwszy mecz nam przełożyli , ale można se przeciez pośpiewać;)
[b]"Zima zła"[/b]
Hu! hu! ha! Nasza zima zła!
Szczypie w nosy, szczypie w uszy,
mroźnym śniegiem w oczy prószy,
wichrem w polu gna!
Nasza zima zła!
Płachta na niej długa, biała,
w ręku gałąź oszroniała,
a na plecach drwa...
Nasza zima zła!
A my jej się nie boimy,
dalej śnieżkiem w plecy zimy,
niech pamiątkę ma!
Nasza zima zła!
pojebana ta piosenka ale mnie podkusiło:)
Wiadomość zmieniona (08-03-05 20:40)
4 dni później
"Nie każdy narzeka na zimę. Słyszałem dziś zadowolonego faceta, który się cieszył że zima tak trzyma, bo przynajmniej koty nie marcują i może sie wyspać ;-p"
Czyżby?Pomimo zimy słyszę kocury pod swoim blokiem,na szczęscie za dużo to chyba tam ich nie jest:)
wooow............prosto po meczu na forum narodu... ;)))
gdyby nie ta zima to juz bysmy wracali (kibice Areczki) po byc moze wygranym meczu z Widzewem :/
bleeeeee....... nienawidze śniegu!!
Zima jest dobra...
...w górach.
Zima
co?
wypierdalaj
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)