czyja sygnaturka najbardziej wam sie podoba ??
jak dla mnie numer 1 to avatar Curve ' go
-
-
Najładniejsza sygnaturka ?!
moja ladna jest :P
w kategorii obrazków to
Maniexa,
ale moja jest na drugim miejscu
:-)
Wiadomość zmieniona (08-03-05 00:26)
moze kazdy by sie tutaj wypowiedzial , wtedy bysmy mogli oceniac :)
Mnie się podoba moja sygnaturka,ale dobre mają jeszcze curve,skullboy,sebasss i maniex.kkk też ma w pyte bo sam robił.
Wiadomość zmieniona (08-03-05 09:03)
A mnie się podoba sygnaturka curve i...mojaaaaa=)(wiem samolub jestem=))
A mnie sie podoba moja!!! Buhahahahaha!!!!! :))))))
Pozdro dla wszystkich PASIASTYCH!!!
A mi moja:P
ale przyznajcie,że z osiedlówek moja jest najlepsza:D
no tak, tylko ze kogo to projekt twoj czy skula?;] :D moze jakis konkurs zrobimy ?:P kto sie tym zajmie?:D
A zaraz bedzie dalszy ciąg termatu wygladał mniej wiecej tak:
Sygnaturki sa za wielkie:):):) hehe
Oczywizda zartowałem :):)
curve-ale ja wybierałem jaki ma być pozatym ciiiiiiiii:P
Nie pytam kto zrobił tylko czy najlepszy osiedlowy:P
Jak bede miał taka wprawe jak Skull (bo jestem zdolniejszy:]) to w***be taką sygne,że was rozwali:P
hehe, a ja jak bede mial dobrego kompa i nowy aparat to tez bede wymiatal :P hehe, tylko ze na moim celeronie 600 i rivie 32megowej to photoshop ledwo zipi :D , a aparat tez slaby :/
A ja photoshopa nie mam,ale skull uczył się ponoć na jeszcze większym gównie i do tego na corelu po angielsku bez neta:) wlaśnie jakby ktos miał photoshopa po polsku!!!!
Wiadomość zmieniona (08-03-05 12:37)
A mnie się najbardziej podoba sygnaturka Maniexa, bo... ja na niej jestem! (razem z Maniexem)
a mnie moja :P
to jeszcez ja sie do listy dopisze :)
to teraz ja wymiatam:D
A o mnie to juz nikt nie wspomnial ;)
=DDD
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)