Witam. Czytałem wczesniej że wasz sektor gośći zostanie przeniesiony na drugą stronę....nie znam zabardzo infrastruktury waszego stadionu i dlatego chciałem sie dowiedziec ile teraz będzie wynosił wasz sektor gości??...a konkretniej czy wiecie może ile zostanie przez wasz klub przeznaczonych biletów dla nas na derby??....czy ilośc biletów dla nas będzie adekwatna do ilości miejsc waszego "nowego" sektora dla gości czy tez raczej możemy sie spodziewac jakichś ograniczeń......
-
-
Pytanko odnośnie derbów....!?
chyba nie liczcie na więcej niż 520...;-)
"czy tez raczej możemy sie spodziewac jakichś ograniczeń......"
Jak najwiekszych.
Nie wiadomo jeszce czy sektor bedzie przeniesiony, Narazie chyba tego nie zrobili.
Teraz wchodzi na sektor maks 600 osób ale to juz tylko wyjatkowo tak jak bylo z Gornikiem Zabrze.
Jezeli przeniosa sektor to pewnie bedzie tyle samo miejsca z tymze na drugim luku.
więcej niż 520 nie będzie:))))))
Jak nie wiesz ile bedzie miejsc itp.
To wątpię,żebyś otrzymał bilet...
Zastanawia mnie tylko czemu wyraźnie to cieszy już dwie osoby.
?
Wolelibyście może derby z garstką gości?
Jeden gość w koszulce Wisły by im wystarczył,zeby tylko bylo do kogo kierować najwiekszą pieśń klubową czyli "Wisła to stara k.. "
o-ho ale bedzie napinka
Ode mnie to nie zalezy, ale wydaje mi sie, ze Wisla nie robila nam specjalnych problemow z wejsciem na mecz.
Dali nam 520 biletow, czyli tyle ile miesci ich sektor gosci. Wiec my chyba powinnismy zrobic to samo. Przypominam ze na derby nie obowiazywaly czipy- na szczescie dla mnie, tylko lista imienna. Bilet byl tanszy niz na mecz wyjazdowy z GKS Katowice :)))
no ale ta napinka to jakby "z niczego"; wrzućcie se na luz, forumowicze zza Błoń...
Wiadomość zmieniona (01-03-05 00:34)
A nie bylo czasem umowy juz przed derbami na Reymonta ze dostaja tyle samo co my dostalismy?
Wiadomość zmieniona (01-03-05 00:08)
Byla chyba taka umowa i rowniez zdaje sie bez Chipow maja wejsc.
Myśle ze 520 biletów było by sprawiedliwie.Przynajmniej będą porównywalne warunki pokazania sie derbach.Ogólnie szkoda ze mamy takie małe stadiony,lepiej pod tym względem mają w Łodzi(po 3 tyś).
Niech dostana tyle ile jest miejsca, a nie jakies odliczanie do 520.
W przyszlosci u nich bedzie cos ponad 1000 miejsc dla gosci. Lepiej sie starajmy zeby nie byc tymi gorszymi co mniej wpuszcza.
Maniex
Gdzie Ty tu masz jakąś napinkę?
Dziwne po prostu żeby się cieszyć że mamy w krakowie derby w takich uwłaczających warunkach, bez względu na stronę Błoń
Dobrze by było zeby derby mogło ogladac znacznie wiecej kibiców badz to Cracovii czy tez Wisły tak jak to miało miejsce np. w Łodzi
Dokładnie-oglądając ostatnie derby łodzi az mnie ściskało że u nas taka chujnia za przeproszeniem...jeszcze do tego w środku dnia zamiast wieczorkiem przy jupiterach.
north. prowokujesz bez sensu: tu nikogo nie cieszy mizerna wielkośc klatki; ludkowie po prostu sie przyjaźnie uśmiechają, a ty szukasz dziury w całym
kończe temat a i Ciebie prosze nie rozwijaj wątku
Szkoda tylko , że bilety otrzymają wybrani , a nie kibice , którzy bedą naprawdę dopingować .
Borek 100 % T.S
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)