Moze to nie jest smieszna opowiesc, ale mialem lajtowa nauczycielke swego czasu :
W II gim. siedzialem na lawce przed lekcją, obok byl kolega, a za nim informatyczka (pozniejsza dyra). Nie wiem jak to sie stalo, ze ona cos pisala a ja jej nie widzialem. No wiec podchodzi do mnie qmpel i cos do mnie mowi. A ze byl za wisla to mu glosno dosyc odpowiedzialem "Jak ci bucu wypierdole, to cie kurwa wychowawczyni nie pozna". Informatyczka tu ulyszala i mowi "No po takiej wiazace to cie napewno ze szkoly wywala. Marsz do dyrektorki !!!". Ja jej sie pytam czy jest jakies jakies inne wyjscie a ona na to "Jak bedziesz mial czas to mi posprzatasz klase to Ci dam lepsze zachowanie"
Szkoda ze teraz dkad jest dyrektorka to sie wazniara zrobila :)
-
-
teksty nauczycieli
Ferencvarosie mam pytanie:
Czy ta historia z bandażem i panem G. jest prawdą??
EPT- nie znam historii z bandazem, ale znam historie z butem. Slyszales??
nie nie słyszałem
ZAPODAJ!! :)
A Ty go znasz wogole?? Znaczy pana G.??
Pan G. ma takie brazowe mokasyny, ktorymi to lubi sie bawic, jak siedzi i zaklada noge na noge. No i kiedys sie mokasyn zsunal z nogi pana G. i wpadl pod pierwsza lawke. Koles z pierwszej lawki podal buta do tylu, nastepny tez do tylu, az but znalazl sie w lawce pod oknem. No i jakis gosc wywalil obuwie pana G. przez okno, czego profesor nie zauwazyl. Kiedy jednak sie kapnal ze jest w samej skarpetce zaczal szukac po calej sali, az w koncu krzyknal "Asystent!! Gdzie jest moj but??".
A kiedys jeszcze zwolnil mnie i kumpla z lekcji, zebysmy pojechali do niego do domu, zwineli dywan, zniesli i pojechali z nim do Krakchemii wymienic na wiekszy :)))
Moj nauczyciel polskiego do glosno zachowujacej sie klasy: Wy wszyscy jestesescie popierdoleni!!
,, w głowach się wam poprzewracało!" - nauczyciel PO w budowlance a teraz w LO 25;-)
w 25 LO??? :))))) klocilam sie z nim o ocene na polrocze i wygralam :]
hehehhe ja z nim nie mialem kontaktu osobistego (i bardzo dobrze)
ale kumpel jest asystentem od 3 lat
i namiękamy konretnie
a z bandazem to historia jest tak zakrecona ze watpie w jej prawdziwosc ale w przypadku pana G wszystko jest mozliwe
Dzidzia! ale Pan Urban Jest jednym z najlepszych nauczycieli jakich mnie w życiu uczył:) by naszym wychowawcą: 2 obozy wosjkowe czyli chlanie non stop i dobra zabawa:) znaczy sie cwiczenia wojskowe:)
hehehe ja tam nic do niego nie mam chociaz nie chodze do klasy wojskowej... ale klocilam sie o dopa a dostalam 3 :))))) i nawet smiesznie bylo ;)
a do której klasy chodzisz ??:>
do 1a :))
religia, lekcja o tolerancji
ksiadz: nalezy szanowac homoseksualistow pomimo tego jacy sa
ja: no ale wezmy pod uwage takiego ksiedza Jankowskiego: nie dosc ze pedal to jeszcze kibic lechii (ksiadz pochodzi z gdanska)
ksiadz: gdybys nie byl uczniem to bym ci przypierdolil
:D
Jak byłem w wojsku na szkółce, naszym dowódcą był niejaki major P. Nazywaliśmy go major WSG, Wysoki-Silny-Głupi.
Miewał takie nawijki, jak np coś w tym rodzaju. Rano, poligon, jakaś polanka w lesie, stoimy w dwuszeregu, przed nami major WSG omawia zadanie, ktore mamy wykonać:
- Jest godzina 7.18. W tej chwili na lotnisku w Monachium do samolotów ładuje się siódma powietrznodesantowa bawarska dywizja strzelców alpejskich. Z portu w Kilonii wypływa eskadra niszczycieli kierując się na wschód. W odległości 5 km na południowy zachód zrzucono dywersyjny oddział marines.... etc, etc
Geopijatyk
kilka tekstów prof Marka W uczącego przedmiotów technicznych w ZSGDiGW
"przykładowo dla przykładu podam wam taki przykładowy przykład"
"wchodząc do was na lekcje iloraz inteligencji bije mi w zelówki"
"gdyby ta szkoła miała więcej niż 2 piętra chętnie wypchnoł bym was z okna"
"weź się poządnie rozpędź i udeż o ściane"
do dwóch rozmawiających uczniów
"uspokujcie się ! pomacacie się po lekcji"
Ostatnio cała klasa zaczęła strzelać w babke palcami:)
Albo spoźnilismy sie na lekcje ja Jaf i Kura_ZB:D
Dzrwi otwiera Liptoon i mowi:"Dzień Dobry Chciałem Kogoś Zapowiedzieć"
"Tu tu tu tu tu" ( zagrał na trąbce ułożonej z palców:D)
"Pan Jaf" - wchodzi Jaf
"Pan Łoś" Wchodze ja
"Pan Kura" przyszedl kura:)
Ale w gimnazjum to były czasy....:)
Ksiądz Dyktuje : Bilblia została spisana...
Ja: Bo jeździła po pijanemu:D
Albo kumpel sie pytał kolesia od historii, czy to możliwe, zeby taki maly pies bzykał takiego dużego:) Pan stwerdzil, ze nie, ale moj kumpel to widział i z jego zeznań wynika, ze jednego z psow ostro poturbował łopatą:D
Pytał sie też czy wie co to znaczy "Kaczy Embrion"
na Historii kobita dyktuje zadanie:
żebyście mi nie pisali książek to ograniczam prace do pięciu stron papieru kancelaryjnego
Ja: Proszimy o 6
Baba: No dobra sześć
Ja: Jest! Wywalczyłem:)
Historia:
Jaki ustrój panował w Prusach w XVIII wieku??
Kumpel: Trójpolówka
Tego było mnostwo... moze kiedys opisze:)
Dzidzia czasem tm bywam:> po dziewczyne:> ale moje Słonko chodzi do 2;-)
hehe spoko KsC_Qr2nOW :)
Na maturze pisemnej kolega siedzacy obok pyta delikwenta siedzacego za nim: Jak sie pisze żucił? Po czym nastaje chwila ciszy i pada odpowiedz: nie wiem,napisz je.bn.ął!!!!! Myslalem ze spadne ze stolka!
Albo z innej paczki: ten sam kolega ( na nazwisko ma Bojda- to wzne w dalszym kontekscie) zostal wezwany do odpowiedzi z fizyki! Pytanie pada podaj prawo Boyla-Mariotta (chyba tak to sie pisze) na co zeczony kolega ma dosc spore klopoty gdyz na tej lekcji gdzie to omawialismy nas nie bylo a dzien wczesniej spozylismy wspolnie pare piwek! Podpowiedzi nic nie daja i powstaje totalny belkot! Nauczycielka zdenerwowana mowi: To co ty wygadujesz Franek( tak sie zwracala do nas wszystkich) to jest prawo ale BOJDY WARIOTA!!!!!! Konalismy ze smiechu dobre 5 minut! Tak przy okazji to pozdrowienia dla Darusia B.
Jak sobie cos jeszcze przypomne to skrobne a bylo tego oj bylo!!!
Wiadomość zmieniona (28-02-05 08:53)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)