Zamiast smiecic forum proponuje rozmowy na [url=http://www.cracovia.org.pl/content/view/2313/134/]czacie[/url] ;)
Wiadomość zmieniona (28-02-05 19:38)
-
-
ZAMKOWE i inne trunki przed meczami ...
Ja tam w dzien meczu w ogole nie pije no chyba ze kilka lykow piwa:P:P Z reszta ja w ogole malo pije :)))))
Z reszta sa tacy co chleja za nas wszystkich.......... ;) :P
ja zawsze jestem trzezwy :) ale ten ochelej morda Maggo proko to zawsze najebany ! :) czego On tam nie pil ! :) no moze jeszcze dykty nie walil ;P
pooooozdroo :D
no wlasnie kid !!! mialo byc co pijecie przed meczem a oni a ta smieszna dzidzia jakies chore filmy wkręca i robi mi opinie pijaka !!!!!
Nie mialo byc co pijecie tylko mialo byc "ZAMKOWE" ;)
To moze byc temat o alkoholach
Autor: Maggo proko (---.crowley.pl)
Data: 28-02-05 19:10
a moze w tym temacie !!!! jakie trunki pijacie przed meczami ???? ja z kumplem to mam rozne zajawki !!! wina giny advocaty piwa nalewki haha !!! piszcie piszcie !!! Alga Forever !!!!
smieszna Dzidzia??? No wiesz okropny jestes :P:P Ja Ci opini robic nie musze:P:P I tak wszyscy wiedza ze jestes pijak straszny i jedene o czym myslisz to alkohol:P:P
najbardziej mnie rozjebalo to winko co kiedys przyniosles w takim wiadereczku hehe:):):)
ale dobre bylo :):) kiedy jeszcze winko wlasnej roboty na mecz przyniesciesz??:):):)
PrOkOcIm NoWy
hmmmm niewiem czy cos jeszcze jest !!! nie boj zaby jeszcze nieraz sie zmasakujemyyy :)
Przerazacie mnie......Alkoholicy normalnie....... ;) :P
Winko jest bardzo dobre!!!! Ale pamietam jak przed meczem CRACOVIA - POLONIA koleś z osiedla przywiozł"BOROVICZKE" czy jak jej tam.Piło sie jak chuj..owy bimber.Tak nas Qrwa powaliła ze AMEN.A kac dramat.Nikomu nie polecam!!!!
Nieznacie sie najlepsze jest winko kokosowe :)))))))) mniam mniam
Ty tu Maggo nie pierdol tylko dawaj jutro na hokej ;)
to juz cale wypiles:):) ladnie a na mecz to co zamkowe na pozostaje:):) albo co innego:):)
Komandos--->to jest wino:)
Kordel wtedy Magoo miał Cavaliera porzeczkowego !!! Miętowego to ja miałem ;)
ejjj kurcze niejestem alkoholikiem !!!! poprostu lubie sie napic !!! :)
Mniejsz o to co kto miał wazne ze sie Cavallier nazywało
Nie marksista, nie katolik,
Tylko jesteś alkoholik
Geopijatyk
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)