Czy ktorys z forumowiczow ogladal dzisiaj to kurewstwo ?? :[
Bo ja ogladajac to strasznie sie wqrwilem gdy podczas jednej sceny pokazali goscia w koszulce w PASY !! w naszej koszulce w PASY :[ oraz w szaliku... tej kurwy LEGII !!!!!!!!!
To jest juz kurwa przegiecie :[
Wiadomość zmieniona (23-02-05 20:40)
-
-
Kabaret Moralnego Niepokoju... :[
Nie oglądałem, ale może Ci sie przywidziało?:)
tez to widzialem,dzisiaj byl odcinek gdzies na dworze,ale juz raz bylo to samo tylko ze byl w koszulce w bialo czerwone pasy i w szaliku śląska wrocław. Mowil rzeczy typu ze mu sie nie chcialo wybijac witryn w sklepach bo cos tam (pewnie nawiazanie do basztowej)... straszne frajerstwo!
Oni myslą, że to jest zabawne i Kul, ale jak widzą kibicow, albo, ze cos sie dzieje to wtedy nie żartują sobie tylko głowy w piach:) Nie zdają sobie sprawy z tematu:) i że mogą kogos tym urazić:)
byla w pasy i byl szalik legi ale co mowil nie sluchalem bo mi para uszami poszla, tak zagotowalem
Oglądałem , był w koszulce Cracovii i w szaliku Legii
Był w PASIASTEJ koszulce,takiej jak nasza,ale nie bylo zadnych herbow ani nic.
Panowie, przecież to kabaret, gdyby nie to, to rzeczywiście można by doszukiwać się jakiejś prowokacji...
z kabaretami juz tak jest ze moga kogoś urazic
pod waruniek ze nie ma poczucia humoru
za KMN akurat nie przepadam ale podtekstów bym sie nie doszukiwał
Ja rozumiem,że mogli sobie ubrać kontrastowe barwy (koszulka i szalik)
Ale po co jakieś teksty o rozwalaniu witryn sklepowych?
To już napewno nie zbieg okoliczności,że użyli biało czerwonych pasów i tekstów o wirtynach (patrz : Basztowa)...
w niejednym miescie niejedna witryna poleciała....
nie przesadzaj
KMN na 100% nie interesują się piłką nożną i nie "politykują" w tym wzgledzie
wiem bo ich znam
pozdrawiam
W którym jeszcze mieście ludzie w biało czerwonych koszulkach rozwalali witryny,że była afera na całą Polskę?
Nie muszą się tym interesować,wystarczy,że oglądają wiadomości.
Zresztą i tak nic z tym nie zrobimy,więc szkoda liter...
Ide spać,dobrej nocy;)
Nie oglądam bo nie lubię KMN, ale jeśli to prawda że sprofanowali barwy, to na najbliższym występie w Krakowie życia nie mają :) Dam znać w tym wątku gdzie i kiedy - przynieście zgniłe pomidory.
Wiadomość zmieniona (24-02-05 01:38)
Badyl daj spokój.............nie ma sie co denerwowac:-)
heh ogladalem to wczoraj koszulak byla w pasy i szlaik legii
chodizlo cos ze ten "kibic " opowiadal o swoim wyjezdzie do czech mowil ze wybijal szyby itp przedstawili kibica znow jako idiote wandala wiecie tak jak zawsze...a co do podekstow lipton to nie wydaje mi sie zeby to bylo jakos powiazane...napewno nei bylo
Jak ich lubiałem tak ich przestałem lubić!!!!!
KABARET M.N
Chodzi o to, ze moze i dobry pomysł i poczucie humoru, ale dla mnie założenie na koszulke Pasów szal legii. To tak jakby Pas założył szal wisły na szyje, dla mnie glupota:)Nie wolno doprowadzić do tego, zeby sie barwy stykały:D
Niejestem w temacie :/ co to za program ?? gdzie i kiedy leciał??
[i]Autor: LiPtOoN (---.crowley.pl)
Data: 24-02-05 00:41
Ja rozumiem,że mogli sobie ubrać kontrastowe barwy (koszulka i szalik)
Ale po co jakieś teksty o rozwalaniu witryn sklepowych?
To już napewno nie zbieg okoliczności,że użyli biało czerwonych pasów i tekstów o wirtynach (patrz : Basztowa)...
[/i]
a dlaczego nie? bo urazili niepokalanych ?
To wlasnie kibice Cracovii byli autorami najwiekszej demolki witryn sklepowych w Polsce w ciagu ostratnich lat.
Walka z komuna toczyla sie m.in. o wolnosc slowa, wiec jesli ktos z was chce zamknac KMN usta to zniza sie do poziomu ubekow.
Nawet Wasz Malenczuk spiewal "wolnosc slowa"
oj.. przewrażliwieni jesteście....
popatrzeć na to trzeba w ten sposób:
po czym przeciętny człowiek rozpoznaje kibica? po barwach (koszulka, szal)
jakie koszulki są najbardziej charakterystyczne w Polsce? Cracovii
... i w ten sposób nader przeciętni, mało dowcipni kabareciarze (KMN) bez problemu wskazują "jakiej grupy społecznej" przedstawiciela chcą pokazać
PS. Koszulka sama w sobie bardzo OK - "Pasy w swej dziewiczej, nie zabałaganionej reklamami postaci":)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)