Wreszcie znalazlem to nagranie...Moze ktos je kojarzy,kiedys krazylo po Krakowie. Nie wiem, czy koles jeszcze sie udziela komentatorsko,bo to bylo 17 lat temu,ale mialby chyba szanse na spora kariere...:)
[url]http://www.meczyk60.republika.pl/pliki/mecz.mp3[/url]
-
-
Szpakowski,Borek czy...:)
Raz podobnie komentującego gościa miałem przed sobą na sektorze "D" (Chyba na meczu z Amicą). Myślałem, że zwariuje, gdyby nie to, że połowa sektoru miała z niego ubaw to bym facetowi powiedział parę słówek :D (Klął na wszystko i wszystkich :D )
Co ciekawsze chłop ja wiem koło 50 z żona był na meczu a tak jak sierotka Marysia stała i tylko mu przytakiwała :D.
Dobre to:D
12 dni później
Toż to finał ME z 1988 roku Holandia-Związek Radziecki (2:0)!!!
Heh, łezka się w oku kręci. Oglądaliśmy to w gronie kumpli z liceum przy dużej ilości wódki i też ruskich komunistycznych kacapów wyzywaliśmy :)
A jeden koleś tak się uwalił z radości po zwycięstwie Holandii że się go ocucić nie dało...
Stare czasy... Ale tego nagrania dotychczas nie słyszałem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)