^^Maniurqa^^ napisał(a):
> a co ty masz cykora by zagadac do Pasiaczki na Priv (jestem
> stanowcza kobieta)
> a
> hmmm Oska??oj to ty mało kumaty jestes;-) Słownik mowy
> współczesnej polecam;-)
> Pozdro;-)
>
Przecież tu nie ma Privów !!!
-
-
Ludzie z Qr2n0wa ! !
mam w profilu gg i mail.....(tez mam objasniac co to dobrze pszepraszam nie bede wścibska...stuknij na gg albo napisz maila)
smbs :> dwoi troi??:> mieszkam w części ,,Pasiackiej" więc widze w cholere młodych w szalikach to chyba normalne;] trudno zeby tu sie bujał ktos w szaliku GTS i na odwrót..
hm... ja mysle zeby skonczyc temat bo tu klotnia i tak sie do nieczego niedojdzie :-/ jak 15 latki beda opowiadac pierdoly to pozadku niebedzie :]
Kurwa jest tak , tam gdzie śmierdzi hujem sie niechodzi, a jak sie pójdzie to po to aby wyjebać to co śmierdzi , a maniurka widze baśń pisze z tymi "barwami" to jest to samo jakbyś akurat "przechodziła" przez witosa w szaliku gts i nietrafiła ..na mnie : fosse, Ksc Kurdwanow, Mielca , i wiele innyych forumowiczów, i 3 razy wiecej kibiców bez dostępu do interkupy :)
Wiadomość zmieniona (24-02-05 21:29)
I tyle W Tym Temacie ... !!!
Siekiera_motyka_bimber_szklanka,mieszkam na wyslouchow blizej bojek niz Ci sie wydaje,a z kibicowaniem sie nie kryje bo niemam przed kim ,no i wszyscy wiedza ze kibicujemy CRACOVII.
Wiadomość zmieniona (25-02-05 09:23)
Autor: ^^Maniurqa^^ (62.111.139.---)
Data: 23-02-05 14:43
bojki coś ci sie chyba pomyliło:]
Byłam już w pyte razy na bojkach w barwach...i NIGDY nikt nawet nic mi nie powiedział:]
Po ch** piszesz takie farmazony? Chcesz się dowartościować?
Misiek.ksc.QN napisał(a):
> Siekiera_motyka_bimber_szklanka,mieszkam na wyslouchow blizej
> bojek niz Ci sie wydaje,a z kibicowaniem sie nie kryje bo
> niemam przed kim ,no i wszyscy wiedza ze kibicujemy CRACOVII.
>
Spoko to wiem gdzie cie szukać ;) :P
Dajcie spokój dziewczynie... może po prostu nie wie dokładnie gdzie są te "mityczne" :D "Bojki" i napisała w ten sposób pierdołe nie wolno tak jechać po lasce :>
: Siekiera_motyka_bimber_szklanka mam juz sie bac :):):):):):):):)
Misiek.ksc.QN napisał(a):
> : Siekiera_motyka_bimber_szklanka mam juz sie bac
> :):):):):):):):)
>
No co ty jestem pacyfistą :]
Nieinteresuj sie hehehe:):):):):)nieodpowiedziales mi na pytanie ale to szczegol ,jak wiesz gdzie mnie szukac to juz cos :):):):):
Wiadomość zmieniona (25-02-05 13:38)
Co do typa z bojek to chłopak troche ma racje !!! Najłatwiej jest bluzgac kogoś niewiedząc nawet co sie dzieje na Qr2nowie. Niestety sa cienszkie czasy bo czega dizelić osiedle z innymi konkurentami.Chociaz sam przyznaje że wienkszośc typów na Qr2nowie to niestety przeżutki !!!
Pamietam tylko że od zawsze gumbasy były za pasami(Pozdro) !!!
Ja jestem kibicem Cracovii o 3 lat . I szanuje tych co zawsze byli za za jednym klubem i sie nieprzezucali !!!
Qr2anow jest bardzo specyficznym osiedlem i zadzi sie swoimi prawami.Nie mowie ze na naszysm osiedlu nie chodzi sie w barwach Wisly bo bojki sa Wislackie i jescze pare innych miejsc tez znajde,ale tam juz sie tak z tym nie obnosza.Rowniez jest ta nasza druga polowa PASIASTA :D
Ale osobom wybierajacym sie na nasze osiedle radze wziasc sobie przewodnika :> bo jezeli myslicie ze po napisach na blokach dojdziecie do tego w czyich rekach jest osiedle albo ten teren to sie mylicie :)
Pozdro.
Wy tam lepiej dogadajcie się ,że poza meczami osiedlowa wisła nie napierdala się z osiedlową Cracovią. Inaczej za kilka lat będziecie mieć Belfast nie Qurdwanów.
yhy
Wiadomość zmieniona (26-02-05 10:36)
Striped to nie te rejony :] to vola duchacka :] wiec tesz bym niewiedzial jak to rozumowac:D
Striped więc lepiej nic nie mów na temat bojki;-)
Oficjalnie:
Ulica zmienia nazwe z Bojki na Bójki.
Chcesz wiedzieć czemu ?
Nie chcesz.
no to mi sie cos pojebalo
Wiadomość zmieniona (26-02-05 10:36)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)