''Ja osobiście niecierpię punków, a punkówy budzą we mnie co najwyżej współczucie.''
To ja jeszcze dorzucę metali i obleśne metalówki chodzące przy +30 w glanach.
-
-
Reymonta
Tak ogólnie to ja mam uczulenie na punkopodobnych brudasów. :D
Romper Stomper: nie mow ze bys sie nie zajal taka na przyklad Avril Lavigne ;)
Dinthalion ona niby ładna???:|
Tak sie składa że psiarnie buja sie w czapkach Arki po Prokocimiu,pytając mlodych o ul. i bloki.A potem nieoczekiwanie dostajesz szczała a oni:wisla sharks, jak masz barwy to je tracisz !!! ;/
Dinthalion - nienawidze gejow i na zadnego perwery nie mam, wrecz przeciwnie chetnie bym wszystkich za jaja powiesił;) co do Avril Lavigne to uw pani jest jak na moj gust chłopczycą.
Eeee w Avril Lavigne nie widze nic nadzwyczajnego, na stadionie mamy 100 razy piękniejsze dziewczyny:D:D:)
punki obciachowo sie ubieraja strasznie ale muzyka jest dobra ich np: Green day offspring, simple plan blink itp.. Ale polski punkt o porażka z tymi ich glanami.
Ja osoobiscie maetali nie lubie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)