WK ...
"Osiagniecie kiedys liczbe wyjazdowa 2000 to policytujemy sie na temat"
2 liga ...
22.11.2003. ...
Szczakowianka - Cracovia ...
2.000 pasów na wyjeździe ...
-
-
dlaczego ?Przerzuty ?
"Ale czy pojedzie Was 170 do Szczecina gdy będziecie tam garli 6 raz, 5 lat pod rząd?"
jak będziemy tam grali 6 raz , 5 lat pod rząd to zobaczymy jak bedzie ...
na razie możemy rozmawiac o najblizszej przyszłości czyli rundzie wiosennej ...
Do RoMana
Taaaak szczególnie dziennikarz pewnej wybiórczej gazetki, którego uwierają bardzo "ubeckie sektory", a nie uwiera pryncypał chlejący wódę z uszatkiem tubą propagandową stanu wojennego, szmatą która krew Ludzi (ks. Popiełuszko na pewno) ma na swoich rękach.
Wiadomość zmieniona (18-02-05 14:01)
JEDREK76
Chyba nie zrozumialeś nowego image RoMana.
Robert- o tym ilu nas pojedzie, to ja proponuje porozmawiac po powrocie z danego wyjazdu :)))
North
pewnie jakoś przeoczyłem
Ferenc ...
oczywiście masz rację ...
:-)
ale pozwalam sobie na umiarkowany optymizm porównujac wyjazdy jakie czekaja gts i nas ...
oni poza "wyjazdem" na własciwa strone Błoń wszędzie maja dalko ...
my mamy Płock w środę i to jest chyba jedyny słaby punkt programu ...
Myślisz że przebijecie nam Zabrze?
Czerwinski to maly bolek w porownaniu do Misiora!
Tak.
Derby oraz mecz Cracovia-Jagiellonia w aspekcie kibiców gości dokladnie to ukazały.
chcecie sie licytowac to najpierw niech wasz klub posiedzi w 3 lidze parenascie lat i sięgnie dna tak jak Cracovia. W 1 lidze jestesmy od 30 lipca 2004 a organizacyjnie(m.in wyjazdy) jeszcze wydaje mi sie 3, na wszytsko potrzeba CZASU a to do czego doszlismy w tak krótki okres czasu jest wielkim naszym sukcesem, a wasza Wsiełka to 1 ligowy wyjadacz wielokrotny mistrz w ostatnim okresie i duzo lepiej zorganoziwany( SKWK-wyjazdy) wiec porównujcie sie np. z Legią itp. ,a sam fakt ze tu wchodzicie i próbujecie sie licytowac swiadczy o wasze frustracji związanej z tym ze rosniemy w siłe , wiec jak chcecie sie dowarotsciwoac poczytajcie sobie co wieczór do poduchy"Historię porwadzących doping na sektorze X"
Wiadomość zmieniona (18-02-05 16:04)
north ...
mysle że mamy na to duze szanse ...
w pierwszych 4 meczach przewiduje 12 pkt. ...
wiec chętnych napewno nie zabraknie , odległośc nie rzuca na kolana a z Górnikiem mammy stosunki neutralne ...
no chyba ze po cwelach zarobimy jakiś zakaz wyjazdowy a to nie jest niemozliwe ...
a co do przerzutów to takie porste pytanie. Dlaczego proceder tzw. przerzucania sie działa tylko w jedną stronę?
Może dlatego że na Wiśle tego się nie toleruje??
Rafał NK , dokładnie, Wisła tłumaczy się że czasem ma gorszy wyjazd, bo któryś z rzędu, oki , ale Wisła to ostatnio wielkokrotny mistrz Polski , wygrywa w polskiej lidze prawie wszystko! Co ma na to powiedzieć Legia, a przecież jeździ lepiej...Chyba jakość gry piłkarzy ma wpływ na frewencję także wyjazdową...Ciekawe jakby Wisła jeździła gdyby grała od kiku lat w środku tabeli. Za chwile padnie pewnie argument 2 liga i najazdy Wisły na Brzesko i Tarnów czy inne , ale przeciez wtedy wchodziliscie do 1 ligi! Czy gdybyście grali o pietruszkę w 2 lidze też mielibyście taką frekwencję na wyjazdach?? Wątpię.
JEDREK76 napisał : "Może dlatego że na Wiśle tego się nie toleruje??"
Nie rozśmieszaj mnie,że poznasz na stadionie kibica,który jest przerzutem,lub jest na meczu pierwszy raz. I nie mowie tu o jakis znanych osobach na Pasach,które pozniej można rozpoznać tylko o zwyklych szaraczkach. Czego sie nie toleruje? chodzicie po stadionie i sie pytacie wszystkich ktory raz sa na meczu? smieszny jestes...
Rafał NK
Przecież to Robert zaczął porównania wyjazdów, nikt z Wisły.
Robert bylebyście na Legii nie spalili umowy o wpuszczeniu nas na derby.
niemiałem na mysli tego tematu tylko ogólnie tego problemu na forach ,naszym i kibice.net i wogóle
No przecież wiadomo że jako lokalni rywale będziemy sę porównywać ze sobą a nie z Odrą Opole czy Widzewem Łódż.
Nigdy trybunowo nie traktowałem Was jako trzecioligowej ekipy.
(no może z wyjątkiem roku bodajże 2000 czy 1999 kiedy zaliczyliście chyba z 6 zer wyjazdowych :-))
Liptoon co się tak Spinasz??
Może i jestem śmieszny, ale przecież u Was z otwartymi rękami się przyjmuje takie "wszy"... Masz rację co do tego, że i u Nas mogą być tacy ale żaden z nich się do tego nie przyzna, bo wie że się tego tutaj nie toleruje. U Was się toleruje, oficjalnie z otwartymi ręcami są witani... ot inna kultura, inne obyczaje... Mniej nerw życze ;)
Wiadomość zmieniona (18-02-05 16:53)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)