Dawno mnie juz na forum nie bylo Pozdro dla Swiastaka A. AKustyka itd....
Wracajac do tematu poszukuje kontaktu z Pasiastymi kibicami w Connecticut Mieszkam w okolicach New Britain siedze tu dwa miech i jedyne co tu widze to sam Bialystok + troche slazakow .......
Jest tesz wierny kibic Stali Mielec .... Czlowiek starszej daty ....
liga sie wkrutce zaczyna sam moge siedziec w knajpie w koszulce Craxy i ogladac mecz ale w grupce zawsze razniej wypic i pospiewac HEJ PASY GOLL PASY GOll......
Wiadomość zmieniona (15-02-05 02:33)
-
-
Connecticut
O! Niech wlepi wlepkę gdzieś w Central Parku albo na na Hali Madison Square Garden, lub gdzieś w Bostonie, albo Filadelfii, albo na Kapitolu w Waszyngtonie, a potem niech zamelduje o tym w wątku, ktory zainicjowałem "Dla ludzi z fantazją Mt Christo i Bonda". Trzeba go koniecznie zaopatrzyć w pakiet zróżnicowanych wlepek.
Geopijatyk
Cóż do Connecticut trochę mam bo siedzę w Filadelfii ale może się kiedyś spotkamy przy jakiejś okazjii. Ja mam podobny problem gdyz nie znam innego pasiaka poza mną tutaj ale jakoś daje rade.
pozdrowienia
GKS TYCHY & CRACOVIA
KSC TROLL koszulka rugby!!
5 dni później
Pewnie nie ma problemu prawdopodobnie po swietach jade do Pensylwani do siostry wiec napewno wyskocze do Philad.... bo jeszcze nie bylem
Co do wlepek w NY troche zostawilem na samolocie tez kilka wisi na lotnisku w pradze i New Wark sa wlepki Hoolturalnych kibicow a i m kilka wlepek p0 autobusah
No i oczywisci mam wielka wlepke na samochodzie na tylnej szybie ...
Methody - koszulka juz jest dawno w waszych rekach.... pozdro dla ragbistow
Geo-nie on lepiej nic nie vlepia bo go deportują:-)
4 dni później
Ponawiam pytanie niema tu kogos z okolic Connecticut?????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)