dla chcącego... nic trudnego... jak coś to się znajdziemy, pozdro
-
-
Białka... i pozostałe wypady narciarskie
to jak już sie tak umawiamy to ja dodam, ze też bede na B od strony młyna ale (mam nadzieję) pod dachem - bo bede z synem, i kumplem.
Wybiera sie ktos jutro gdzies posmigac? ja wlasnie rozmyslam nad Rabka...
ja dzisaj jade na maciejowa... bo blisko :)
kurcze dziś nie dam rady... ale Rabke jak najbardziej polecam - dla hardocorowców - Polczakówka, dla normalnych - Maciejowa, dla początkujących - U Żura. Proszę o relację ze stanu naśnieżenia Rabczańskich stoków - ponieważ zamierzam spędzić tam święta ostro przy tym nartując. Napiszcie jak wrócicie.
Wyladowalam w koncu w Bialce na Kotelnicy:P Ludzi oczywiscie w piz** i jeszcze troche. Warunki dobre. Slonce niezle grzalo. Aha... polecam goraca czekolade na gorze stoku:D
wróciłem z Kluszkowiec-warunki KUR.EWSKO IDEALNE + prażące słoneczko
miodzio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żałujcie że was tam nie było!!!
noo sloneczko super... morda cala czerwona..
w rabce do swiat sniegu pewnie juz nie bedzie..
Pozdro!
w kluszkowcach na pewno bedzie jazda w swieta i bedzie tez sloneczko wiec polecam;-)
A ja - nie chwalac sie :-) - szusowałem wczoraj w St. Anton - słoneczko tabuny ludzi mudy i piwsko po 4 euro - ale ogolnie super
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)