Nie od dzis wiadomo, ze w Bialce miejscowi kibicuja Cracovii. Czesc z nich czasami zaglada na nasz stadion. Generalnie wieczorami lepiej nie wspominac o GTSie.
Byl nawet pomysl i a potem rozmowy z marketingiem Cracivii zeby na jednym z wyciagow (konkretnie na "Zebrze") sprzedawac pamiatki Cracovii.
Na stronie www.watra.w.pl (Watra Białka Tatrzańska) jest nawet button naszej strony (tak, ot). Z reszta na innej stronie piątoligowej druzyny tego regionu też: http://www.orkan.prv.pl/
-
-
Białka... i pozostałe wypady narciarskie
KscZakopane oczywiście że widziałam:] Jest tego troche:D W okolicach Krupówek to widziałam z 6:] Ale tak jak mówi Jaf...popracuj troszke nad tym:D
Wieczorami można spokojnie w szaliczku siedzieć.Byłam kiedys w knajpie w szaliczku i jakis góral do mnie podbija: "Dziołcha pozdrów tam Cracoviaków z Posów:D" No to pozdrawiam;-)
Ok popracuje nad tym ;]
3mam za słowo;D
no tak, vlepek Cracovii na Kotelnicy widziałem kilka, ale trochę więcej Wisły ;-)
fajnie jeszcze, że było zimno i dwóch typów jeździło w czapkach Lecha i Arki - jeździło :-)
he he, dzięki ich czapkom mam czyste reflektory w aucie
dzięki chłopaki
news proste :D fajnie było cie spotkac w drodze powrotnej:D naszczescie czapki wróciły na swoje miejsce a twoja koszulka i dwa szaliczki gts-u juz na lampie zawisły na qrdwanowie!;-)
Wiadomość zmieniona (12-02-05 16:28)
a następnym razem barwy głębiej schowaj ! myślałes że nie znajde pod kurteczka polarkiem i paroma bluzami??:>
heheh czytajac temat myslalem ze bedzie o narkotykach "bialko" hehe a tu narciarstwo
news-kiedy byłeś w białce,bo ja vlepek wisły w cholere zakleiłem naszymi??
Teraz powinny przeważać pasiaste vlepy:)
Liptoon - to do Ciebie było :) To nie Twoja robota, te vlepy w Białce na "Gorylu" ?
Ja bylem i w sieprawiu i na kotelnicy ale zadnego psa nie widzialem a w sieprawiu w budce na gorze jak wyjedzie sie wyciagiem jest napis "wisla dziwko derby blisko" ale ogolnie o wiele lepiej jest w bialce a to co jest na mapce o sieprawiu to jeden wielki farmazon tam jest plasko wolno krotko i w ogole do dupy.
Kumple wrócili zauważyli tylko 2 vlepkii zwisły i pełno Cracovii ;)
ja jezdze w kluszkowcach i pelno gowniarzy w szalikach wisly widzialem w zeszlym tygodniu:-)
Byłem w Białce w niedzielę i narazie tam nie pojade. Tyle ludzi że po prostu jeździć się odniechciewa :(
PS. Może ktoś polecić jakieś małoużywane stoki, gdzie ludzi nie wiele a warto pojechać ??
PS2. Był ktoś kiedyś w Czarnej Górze - gdzieś w okolicach Bilaki ??
rok temu czesto bywalem w kluszkowcach zawsze w szliczku :D i raz tylko widzialem typa w szaliku zwisly.. ostanio na maciejowej widzialem kolesia w szliku legi.. koles z jakiegos AWF... nie tam szlik zwrocil uwage tylko koles byl takim wiesniakiem jakiego w zyciu nie widzialem!
zapomnialem dodac ze paru szczyli w szalikach hutnika tez widzialem w Kluszkowcach a w zeszlym roku spotkalem kogos w czapce Cracovii tylko nie pamietam ani imienia ani ksywki..................w tym roku nikogo:-(
Dementor - w białce masz Zebre,mało ludzi,ale stok tez zbyt ambitny nie jest:)
Ale obok zebry jest też drugi stok (chyba trochę trudniejszy).
Ook zebry sa "3 Wierchy".. troszke lepszy bo nie ma tak plasko na koncu jak na zebrze!
bARTOLo, pozdrowienia od kuzyna z Białki ;-)
Dementor byłem dwa tygodnie temu w Zawoi na Mosornym Groniu, ludzi prawie w ogóle 1400m jazdy, różnica 350m w sumie niezła jazda. Polecam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)