ZOYA no niby masz racje:) Ale myśle, że jak ktoś chce palić to ma to w dupie, że to nielegalne, tak jak ja mam w dupie, że nie mam 18 lat a np. czasem pije piwo:)
-
-
Manifestacja Legalizacyjna
zubereg
tym mianem okreslam osoby które nie toleruja osób które nie śa takie same jak one
hmmm....... ja nie toleruje narkotyków a nie tych co ja biorą, tym moge jedynie współczuć... ale dla tych co jeszcze nie zaczeli moge cos więcej niz współczuć...--- nie zgodzic sie na legalizację...
no jak beda zalegalizowane to bedzie wiecej osob ktore wpedzą sie w nałóg
Kto bedzie chcial isc na manifestacje ten pojdzie,a reszta zostanie w domu, kto bedzie chcial jarac ten i tak bedzie jaral. Chyba nie sadzicie ze przez taka manifestacje zalegalizuja trawe:) malo prawdopodobne.
nie zalegalizuja przez to ale pokaze sie swiatu iz taki problem istnieje i ze trzeba go rozwiazac
ja pójde jak bedzie manifestacja legalizacyjna domy publiczne :)
zysk dla państwa z podatków bedzie porównywalny (może większy) i napewno nikomu to niezaszkodzi ;)
BARANINA to najpierw przeczytaj sobie wątek nie do wiary (tez w HP)
Zalegalizujmy domy publiczne a po jakims czasie w ramach szerokopojętego postępu i tolerancji otrzymasz oferte z urzedu pracy jako męska dziwka i albo zostaniesz bez zasiłku albo bedziesz robic lody osiem godzin dziennie. powodzenia
A jesli chodzi o trawke to uwazam że jest to pierwszy krok wielu narkomanów wiec na pewno nie pójdę i nigdy nie poprę. amen.
W Polsce ? W Państwie koscielnym ?Nigdy na to sie nie zgodzą , tak samo jak i na legalizacje związkow homoseksulanych ;-/
Ja i tak jestem na NIE :)
W polsce co 3 polak naduzywa alkoholu , mamy tyle bezdomnych , co bedzie jak zlegalizują marichuane ..... eh nawet mi sie pisac nie chce :P
Nie i już ! :D
EPT
ksenofob to osoba bojąca się inności (jakiejś grupy np. pedałów, zoofili, obcokrajowców, narkomanów) Ja się jakoś ich nie boję:) Więc twój napis jest śmieszny.....Pozatym kanibalem chyba nie jesteś?:)
jaki problem? jestem za.
Dlaczego mam tracic miliony zlotych przez czarny rynek?
Ja, jako obywatel i benificjent Skarbu Panstwa, ktore zasilaja podatki.
Tylko jeden warunek, uzaleznienie nie maja prawa do korzystania z panstwowej sluzby zdrowia w ramach leczenia uzaleznienia.
Karolo a jak ktos od palenia petów dostanie raka płuc to tez nie będzie korzystał ze służby zdrowia ??
Evcia napisał(a):
> W Polsce ? W Państwie koscielnym ?Nigdy na to sie nie zgodzą ,
> tak samo jak i na legalizacje związkow homoseksulanych ;-/
>
>
> Ja i tak jestem na NIE :)
> W polsce co 3 polak naduzywa alkoholu , mamy tyle bezdomnych ,
> co bedzie jak zlegalizują marichuane ..... eh nawet mi sie
> pisac nie chce :P
>
> Nie i już ! :D
>
Polska nie jest państwem kościelnym, a to ze niektórzy tak ją traktuja to juz ich problem
ksenofob to nie osoba która sie boi a osoba która jest niechętna innym
temat o legalizacji jest tu ===> [url]http://www.kki.pl/cracovia/forum/read.php?f=4&i=61200&t=61187#reply_61200[/url]
[quote]Autor: ICHKERIYA (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 07-02-05 21:20
Karolo a jak ktos od palenia petów dostanie raka płuc to tez nie będzie korzystał ze służby zdrowia ??[/quote]
papierosy sa zalegalizowanym narkotykiem :)
no to może trza zdelegalizować ???
ba, przeciez to juz robia powoli na swiecie
EPT
to w takim razie co oznacza słowo fobia? (jak widzę kto inny uczył na pisać i czytać)
7 Maja jest co innego do roboty nie wiecie o tym??
Chociaż jestem generalnie "za", ale potępiam siupe i inne takie wspomagacze.
=Sadzić=Palić=Zalegalizować=
:)
zubereg - ksenofobia: /gr. [i]ksenos[/i] obcy i [i]phobos[/i] strach/ przesadna niechęć lub wrogość w stosunku do cudzoziemców (za: Słownik Wyrazów Obcych, PIW'64)
pozostaje pytanie o relacje: strach-nienawiść.
co do mainfestacji: niech manifestują, mają prawo (tylko żeby członkowie pewnej organizacji młodzieżowej nie wpadli na pomysł rozgonienia demonstracji). a co do legalizacji: niech legalizują (choć to nie przejdzie w następnym Sejmie), albo przynajmniej niech nie ścigają drobnych popalaczy. (ciekawostka: słynna legalizacja w Holandii polega na tym, że narkotyki nie są legalne, ale policja nie ma obowiązku Cię ścigać za posiadanie, handlowanie czy publiczne palenie)
zubereg nie wszystko sie "czyta" dosłownie
czy naprzykład homofob to osoba która sie boi homoseksualistów??!!
chyba nie
a kanibalem nie jestem gdyż nie poczuwam sie bycia tym samym gatunkiem z przedstawicielami ksenofobów...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)