Smakuje mi ta wódeczka. Prawdę mówiąc jeśli to ja kupuję to zawsze tą markę. Czy klub ma z tego jakiś dochód. Jak myślicie ?
-
-
Wódka "Cracovia"
Nie ma!. Cracovia to nazwa miasta i nie da sie zastrzec jej w celach handlowych:-(
Kiedyś w 2 lidze sponsorował nas Polmos Kraków (ze względu na tą markę
właśnie) ale potem przyszła wiadoma ustawa...całkiem nieźle podobno płacili za reklamę na spikerce.
Co do samej wódki to moim zdaniem raczej przeciętna...
chyba żartujesz
jeśli chodzi o woodę to jak ją juz piję to ostatnio Pałacowa ale jednak wole browarek spod znaku OKOCIM :)
Dla mniej zasobnych kieszeni polecam: Balsam Pomorski, jeszcze tańsza od Krakowskiej i Starogardzkiej a wcela zła nie jest i dobrze poniewiera... a poza tym to chyba temat do HP...
Powiem wam anegdotę:
Rozmawiałem z prezesem Polmosu (pasiak nawiasem mówiąc chodzący na mecze z wnuczkiem) i on opowiadał mi jak to 5 czy 6 lat temu jeden z jego dyrektorów zaproponował by robić wódkę "wisla". Sprawa była bardzo poważnie dyskutowana na forum dyrektorskim i skończyła się kłótnią kibicowską. Od tego czasu w polmosie jest niepisany podział na swoich i wislaków. Ostatecznie nie zdecydowano się na produkcję.
A tak poważnie, to cały czas współpracujemy z polmosem bo jak w/w prezes stwierdził każdy lubi Cracovie nawet z szumem w głowie.
Byla przeciez Vistula... ulubiony trunek samobojcow ;-)
świetny temat na forum główne :)
Ja tez zawsze pije Cracovie ,lepiej sie czuje jak taka piekna butla przedemna stoi niz jakies badziewie.
dobra wódeczka dobra jakosc nizela cena !!! :))))))))00
mi niestety przeważnie przychodzi pijać Boolsa lub absolwenta... chyba że juz jest dramat z kasą to 30% Arctica z plusa za 9.99 zł;-)
Cracovia jest świetną wodeczką :D ale najczęściej pije Krakowską ze względu na cene :P :D
dzisiaj przekonałem się że najlepszy jest smirnof (jak to się pisze?) z sokiem bananowym :)
krakowska bleeee :)
przepraszam za błędy, ale nienajlepiej się czuję :)
Ja dziś na mojej imprezie urodzinkowej miałam w zaopatrzeniu Cracovie i Absolwenta:]:]:] Było dobrze:]
Nie wspominajcie mi Vistuli, please. Wszystko tylko nie Vistula. Vistula? Nooooooo!!!!!!!!!! Tadziu, studencie Akademii Rolniczej, który ze mną mieszkałeś na Prądnickiej, jak jesteś w Andrychowie i teraz mnie czytasz przypomnij sobie i wszystkim obecnym na tym forum czytelnikom te wstrętne noce i poranki w latach 1984-88 po Vistuli. Nazwa godna towaru. Jak ja nie cierpię Vistuli.
Cholera jasna, mi się przeszłość zaciera w pamięci. Może właśnie wtedy zostałem pasiakiem???
Geopijatyk
Kazdy ma swoj gust ;-)
Mysle ze Parkowa to jest to!!!! Jak to dobrze ze Biedronka jest tak blisko!!! :))))))))) Buhahahahahaaaaa!!!!!!!!
Cracovia, Bols, Smirnoff, Finlandia ja takie preferuje
Martini Bianco ze Smirnoffem, lodem i cytrynką :)
Mniam.
kkk_84 : preferuję dokładnie te same ;-))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)