Tak tak ide na pierwszą linie.Wojny, wojny w której głównym i jedynym wrogiem będzie brak meczyków, Ziomków oraz brak Cudownych Kobiet;*Wojna jak wojna nie obejdzie sie bez rzetelnego sprawozdania z pierwszej ręki.Dlatego pozwoliłem sobie poprosić mojego starego przyjaciela:absolwenta szkoły im.Boba Marleya, wykładowce Gandzi stosowanej na UJ oraz honorowego mieszkańca Amsterdamu o bliską współprace.Tym wspaniałym acz schorowanym człowiekiem jest prof.Onebay.Mimo wielkiego ryzyka , mimo gradu kul jakie mogą go dosięgnąć zgodził się na dostarczanie tajnych rekopisów z pierwszej lini.List będzie dotarczał co tydzień od momentu dojechania na front, front który stanie się moim domem od dnia 2.02.05 AD.Po przebyciu wielu kilometrów i zaliczeniu wielu zasadzek na swe życie dotrze do Grodu Kraka przekazywał je bedzie Uroczej Asystentce Pannie Kasi, która za pomoca Enigmy rozszyfruje treśc.Poczym swoimi paluszkami wstuka do głównego sztabowego komputera z kąd dotrą one na Forum.
Gdy bym poległ ucałujcie mojego nienarodzonego syna Pokusia Juniora a prochy me rozsypcie na łąkach Kolumbii.
Pokuś
-
-
Wieści z FRONTU;-)
To czekamy na wiesci z frontu;)) powodzenia Pokus...
jak się nazywa drobny węgiel.?;))))
właśnie Pokuś powoli wchodzisz na orbite.........zaczyna się kosmos...:))))))
miał sie nazywa czy jakoś tak
Szybkiego powrotu ! Nie zapomnij, że masz tu wiernych czytelników :)
Do przeczytania !! ;-))
P.S. Można na zaprzysiężenie dojechać ? :D ..... z Delmą :P
Pokuś. do wojska idziesz czy jak?!?
Pozdro dla kumatych:)))))))))))
Pokuś: nie ma mozliwosci, zebys polegl bo jestesmy umowieni w grudniu na "pianke" ;-)
Kid ide z wami:)
Nie ma sprawy ;-)
Zaluj tylko, ze nie byles w sobote (tydzien temu) ;-)
kurde wszyscy umawaiją sie na alko a nikt na thc :|
pozdro Pokuś!!
No bo tak oficjalnie to nie wypada jeszcze przyjada niebiescy i powiedza ze to co wasze to juz nasze.
Ja jestem za
Pokus napisał:
[i]Gdy bym poległ ucałujcie mojego nienarodzonego syna Pokusia Juniora a prochy me rozsypcie na łąkach Kolumbii.[/i]
Jeszcze jakies zyczenia co do kawy? ;]
PS: Trzym sie chlopie - mam nadzieje ze rozdupczysz nasze wojo w pyl i za rok sie o mnie nie upomna ;-)
EPT mi sie tam wydaje że Pokus by ci nie odmówił:D:D
No właśnie Pokuś wracaj szybko:] I tak jak juz tu Kid powiedział nie ma mowy żebyś poległ...za dużo planow na grudzień:D Swoja droga...10 miechów to strasznie dużo;-((((( Wiec pisz dużo listów;P:P
Dobra wyruszam , narcia Wszystkim , nie pijcie zadużo bezemnie;-)
nie kłućcie sie tyle na forum, bawcie sie dobrze, chodzcie na mecze i będzie gites.
PS. Buziaki Dla Wszystkich Forumowych Niewiast:*
VLvszystko (łezka)
no to ile tam starości do wolności ??;)))
Pojedz Foroomowiczu na przysiege !!! hehe dobry temat . Moze Nas zaprosi
To dopiero wyjazd !!!
Blady: byla juz taka propozycja ;-)
7 dni później
[b]I tydzien bez Pokusia ;-)
Wiesci narazie brak... :-([/b]
(ps. czyt. pierwszy ;-))
6 dni później
Kasiu czekam niecierpliwie na wiesci do wieczora ;-)
Witam wszystkich Pasiaków;) Wracam dziś ze szkoły a tu starsza daje mi list na którym jest pieczątka Zagań:> Otwieram a tu nasz Pokuś pisze list:D Długi to on nie jest...ale jak obiecałam wiadomości udziele innym:] Wiec do rzeczy:
[b]5.II.2004[/b] (TAK,jest 2004;))
[b] Siemanko Wszystkim.
Dobra jedziemy:Na wstępie Qmple steroryzowali Ziomów z przedziału"Jak się mi coś stanie to zajebiemy".Ale i tak było zajebiście w Katowicach dosiedli się Ziomy z TYCH;-) he he he VIVA LA SQN. W woju jest narazie zajebiście wcale nie jest ciężko.Fajne chłopaki i fajna atmosfera.Szlugi i srajtaśma na cene złota.Mieszkam w pokoju z 11 chłopakami jaja są jak SQRWYSYN(sory za słownictwo ale tu jest KURWA WOJSKO)he he.Maszerujemy,ścielimy wozy i przebieramy się na non stopie.Moją specjalizacją będzie UWAGA "STARZEC WYBOROWY"HA HA.Kończe pozdrawiam Wszystkich Pasiaków a w szczególności śliczne Dziewczyny:)
POKUŚ
CDN[/b]
No to od naszego żołnierza tyle;-) To co miałam napisac napisałam dokładnie tak jak jest w liście:] To co mam z Caps Lockiem było dużymi literkami:) Piszcie co chcecie mu przekazać bo zabieram sie za odpisanie oczywiście i to jemu planuje napisac z 4 strony;-) Żeby sie chłopak nie nudził:D
Pozdrawiam:]
Wiadomość zmieniona (15-02-05 18:50)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)