GRYF:
[img]http://www.smoki.cc.pl/gal_nalavara/gryf.jpg[/img]
-
-
Kupię/Sprzedam/Zamienię
brono , a nakład masz ?;] moze byc toczony , pozdrowka
moge odsprzedać jeszcze 20 kg krążków tj. 4x 5kg na ten gryf ... ... !!! cena do ugadania 9174541 ...... chcę także odpalić Ericsona t65 z ładowarką .. tez na gg ... !!!
Wiadomość zmieniona (09-02-05 09:10)
!!! ... Dobra wszystko już poszło .... więc odwołuje swoje wcześniejsze propozycje ... !!!
Super oryginalne koszulki Celticu Glasgow! zapraszam i gorąco polecam!!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41890960
Więcej info Wavel45@interia.pl
A ja mam do sprzedania oryginalne koszulki Celticu (zielono-biale pasy) oraz Rangersow (najladniejsza to wyjazdowa w bialo-czerwone pasy pionowe:) ) oraz Southampton (bialo-czerwone pasy puionowe). Z przodu maja reklamy a z tylu sa czyste, tzn bez numeru i nazwiska. Koszulki na sezon 2004/05
my_ptr@ipoczta.fm
Wiadomość zmieniona (10-02-05 20:03)
9 dni później
Sprzedam szalik "Smierc Wisle" 10 zl.
Kupie Peżota 306 - rocznik 93-95
Sprzedam Peżota 306 - rocznik 93-96 cena od 18 000 zł - Rock: zainteresowany ??
18000? :o
A ten rocznik to tak strzelany czy po prostu kilka modeli na stanie?
Powiedzmy ze budzet [b]waha sie[/b] w granicach 8000 ;-)
No ja mam 307 do sprzedania.
a ja poldka 10 letniego.. z ful opcja! tzn gaz, centralny zamek, radiomagnetofon z wyjmowanym panelem...:P 4xzimowki, szyby na korbki, normalnie wypas..!! kolor zielony nie metalik.. troszke korozji troszke odpryskow.. ale maseczka jest idealna bo nowa po zeszlorocznym spotkaniem ze slupem! ale jezdzi - co jawaniejsze :) i to wcale nie tylko z gorki!!
chce ktos??
Wiadomość zmieniona (20-02-05 21:46)
no a ile za tego poldka chcesz?
7 dni później
Sprzedam PS2 + Eye Toy (taka kamerka) + trochę gierek (z 6 oryginalow + trochę kopii zrobionych na "wlasny użytek") + Memory Card + 2 Pady (jeden oryginalny Sony, drugi prawie oryginalny również Sony :D)
Konsola jest z Action Replay (dzialaja piraty).
Konsola dziala bez problemów.
Cena do uzgodnienia.
Proszę o kontakt na gg numer 3550501
poldek poszedl za 2000 sasiad z bloku obok kupil.. dziwne bo nikomu nie mowilem ze go sprzedaje to przyszedl i sie sam spytal.. dziwne...
moze hycel to Twoj sasiad?
Sprzedam SonyEricsson T300+ladowarka+aparat.Stan 4-.Cena do uzgodnienia.
Ile jest teraz wart telefon Sony CMD C1 ?
Ładowarka,nowa bateria,stan dobry.
[img]http://www.panoramafirm.com.pl/serwis/gsm//img/img_big/227[/img]
Wie ktoś?
Wiadomość zmieniona (28-02-05 23:23)
Szukam mieszkania do wynajęcia w okolicach stadionu Cracovii,najlepiej 2 pokojowego dla 4 studentek pedagogiki,fajne by było jakby był net.Oczywiście za rozsądną cene:-))))))))
Kupie szalik "Cracovia Hools"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)