Maggo proko: nie wnikaj ;-)
-
-
Polska - Rumunia 1995 (ZABRZE) Polska-Niemcy
Ja bylem na Polska - Izrael i to co napisal Mariusz wiem.
Byl jednak jeszcze wjazd AW pod kasy i obicie Wisly.
I to mnie interesuje..
Z dwoch stron.
"Adam" - nie pod kasy, była jatka na tej uliczce między Cichym Kącikiem a stadionem. Wygrana Cracovii. Tzn AW łaziła etz pod kasami ale raczej chodzi ci o to o czym ja wspominam bo tam była jatka.
Co do Polska-Węgry to nic szczególnego się nie działo.
Cracovia siedziała wraz z ŁKSem i tychami, przed meczem zbierali się na Dąbiu na pętli.
Wisła zbierała się na Czyżynach na rondzie.
Droga ekip się skrzyżowała ale co nie do pomyslenie dzisiaj my staliśmy na rondzie, Wy jechaliście "piętnastką" (pełny tramwaj-iedyś jeździł przez Aleję Pokoju). Widzieliśmy się i nikt nie zrobił pierwszego kroku i tramwaj pojechał dalej. (dziś nie do pomyślenia).
Na meczu nad sektor Hutnika niepostrzeżenie poeszło 14 Wiślaków, po czym wpadli ten sektor i rozgonili młyn HKSu, potargali parę flag z tego co pamiętam.
Wisla siedziała pod zegarem, potem na swoim tradycyjnym miejscu Hutnik a Cracovia za Hutnikiem (jak juz napisałem z Tychami i ŁKSem).
Prócz tego nic się nie działo.
North, dokladnie o tym mowie.
Jeden z Waszych ranny w noge, potem pisalo o nim w gazetach ze "szedl na mecz spokojnie"
Jak on byl spokojny, to ja jestem niespokojny.
kurde zajebiste sa takie opowiadania Radar opowiedz jescze jakies relacje moga byc tez ligowe
"Adam"
Wiadomo że obie grupy szły na mecz spokojnie.
Tak jak Arka zostala napadnięta na Grabiszyńskiej podczas spokojnego zwiedzania miasta przed meczem.
Nic w tym dziwnego.
No juz dobrze, dobrze..
Tylko do jasnej cholery czemu piszesz "Adam" w cudzyslowiu?? :P
Nie pozwolili nam flag wywiesic z tego co pamietam..
Naprawde takie coś aż miło się czyta szkoda że już tak niema.Walka na ręce dobra sparawa anie na noże i nie wiadomo na co jeszcze.teraz staniesz naprzeciwko innej bandy to niewiado czy ci siekiery ktoś nie wpierdoli w glowe i co to za bijatyka. Naprawde aż miło sie cztaka takie żeczy
Kebabie, zgadzam sie.
Zeby nie bylo, nie nabijam posta, bo nie ma juz licznika...
Kebab zgadza sie!
[b]DZIEWCZYNY BEZ MAJTEK! ZADYMY BEZ SPRZĘTU! STADIONY BEZ POLICJI![/b]
ekhm
się wtrącę
przed Polska-Izrael sprzęt był w użyciu i to bardzo grubo
w pociagu przed meczem Polska-Niemcy również machały chłopaki od was kosami
Autor: north (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 25-01-05 18:59
ekhm
się wtrącę
przed Polska-Izrael sprzęt był w użyciu i to bardzo grubo
kiedyś od kumpla z HKS usłyszałem opowieść o derbach wisla2- hks
otóż psiaki skandowały "bez sprzętu bez sprzętu" po czym kilku hutników zerwało kosy
bez komentarza
EPT mówisz prawdopodobnie o przedostatnich derbach na stadionie Hutnika.
Z tego co wiem to HKS biegł ze sprzętem, Wisła krzyczy bez sprzętu. Nie wszyscy z Hutnika go odrzucaja (niektórzy?) . Wisła też tego nie robi. Potem Hutnik ma pretensje. Koniec historii.
Przed Polska-Izrael na Cichym Kąciku to Szarakany pierwsze zaatakowały i trzeba sie było w pierwszej chwili wycofać,ale po naszej kontrze został juz tylko jeden,któremu do dzis zostala na pamiatke metalowa płytka w mózgownicy.najsławniejszy szarakan rzucił siekiera w nasza strone i uciekł.
Studento
dwóch zostało gwoli ścisłości
ceero - nie znam tej historii dokładnie wiec przedstawiłe sytuacje tzn iz opowiedział mi o tym typ z hks
hehehe, w pierwszej chwili napisałem,że dwóch zostało,ale cos mi niespasowało i zmieniłem na jednego!troche czasu minęło....
north-czuwasz tam w tym temacie ? :-)
?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)