Ale wypas.. tak slicznie! :)
-
-
Pada Snieg
:/
bedziemy na lotnichu upalać pojazdy ;)...
Ktos niedawno przytaczal przyklad ze na jakims forum byl temat "ktora godzina"...
<ściana>
A pozniej czepiaja sie mnie ze ja pierdole glupoty :/
snieg jest **** niech **** do rosji :D
Właśnie śnieg jest zajeb*sty, przynajmniej dla młodzieży (do której wszyscy należycie:P) za tydzień ferie i trza śmigać na SNOWBOARD:)
**** na snieg:D na snowboardzie to ja sobie jerzdze jak gram w SSX3 :P hehe
a ja byłem własnie z pieskiem na spacerze i jest lux-taki puszek hahaha
curve -co za paskudny obrazek
z pieskiem:P hehe ;]
a co do obrazka to fajny ;] , wkoncu trzeba sobie jakos radzic z codziennoscia:) hehe
pozdrowka
śnieg to stara kurwa śnieg jebany jest
w Doopie mam zime mam letnie opony i naprawde nie jest zaciekawie :):)
moje letnie opony przed godzina zatrzymaly sie na krawezniku - gdyby nie on moj zdezak zatrzymalby sie na sygnalizatorze.
no faktycznie napadało :) byłem się trochę poślizgać :) ale tylko na bocznych drogach się utrzymuje bo na głównych już chemia wszystko rozpuszcza.
rozgrzejmy atmosfere :P hehehe
Wiem ze temat bez sensu :) Ja zaraz ide odsniezyc moje pojazdo.. a ze naped na tyl to sie zapowiada dobra zabawa :) :D Uwielbiam zime :)
DSS popieram. zapowiadaja sie bardzo udane ferie :)
ja mam ferie od ferii swiatecznych czyli jakos od 20grudnia :D w szkole nie byklem bo mam wzssytko pozaliczane:D hehe to po co mam chodzic?:D
hehe, a na polnocy ferie trwaja juz od tygodnia... :D
no na bloniach juz lodowisko buduja ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)