Na codzień browary
A na imprezach, nos zapchany fetą, siupa, dużo siupy !!
Party dropsów nie jem bo dostaje korby, mam haluny i chce wszystko zdemolować
----Znam Króli Trzech CRACOVIA ARKA LECH----
-
-
Co kto lubi???:D
Ja bede oryginalny
Lubie wóde ( zytnia, bols) i Sqna
:)
SIUPA POSTAWI NA NOGI NAWET TRUPA :D
[IMG]http://img146.exs.cx/img146/860/ganjachar44vc.gif[/IMG]
Najbardziej to piwo, ew. vodeczka
Typowo pilkarski napoj PIWO !!
Ehh ten złoty trunek :)
A vodeczka "odswietnie" ;)
Browarek (porter lub wareczka strong) :) wóda od czasu do czasu a sqn jak jest okazja ;)
CRACOVIA PANY - BLUNTY JARAMY
Martini z wódką :>
4 dni później
no proste ziom ze sqnika to jest poprostu grube lolo i jak by niebyło lepsze niz siupa.........DOPE SMOKE CRU!!!
Browarki na zwykłe osiedlowe melanżyki :) na poważniejsze impry vodeczka :D
Tylko piwko i wszczegolnych okazjach vodka najlepiej slowacka ;)
napar z ziułek
meliska
---------------------Wódka---------------------------
piwo - rzadko
sqn - hovno
siupa - 5x hovno
8 dni później
siema siema KURa własnie wróciłem do domu i jestem taki udupcony ze ledwo stoje na nogach ,......chyba zaduzo tego zielonego spaliłem......... mnejsza ztym jak mi nieprzejdzie to przykurze jeszcze jedno to sie odmule hehehehe.......ale skoro juz tu zawitałem to juz wiecie wszyscy ze na pytanie zadane w temacie odpowiadam ganja si si laaa !!!!ganja si ..... smoke everyday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kura wpadnij do nas to cos przykurzymy:)
żołądkowa sqad.........rulezzzzzzzzzz
Lubie sqnika, a najbardziej lubie pixy w Energy
Pozdro dla pasiaków którzy balują w energy
Wiadomość zmieniona (04-02-05 23:18)
Lubię obfite kobiece biusty, przekraczanie szerokich rzek pociągiem poprzez kolejowe mosty, dyskusje przy piwku, Stany Zjednoczone Ameryki Północnej, melodie z westerów.
Geopijatyk
ziółko, whiskey i dobra ostra nuta. więcej nic nie trzeba, no może coś do żarcia ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)