to moja ostatnia sesja na studiach wg mojego planu(ptymistycznego) tak sobie ja ulozylem ze 8 lutego zdaje ostatni egzamin na studiach a niestaty niechcica spowodowałą że egzaminy ciagna się jak lazania:)
-
-
SESJA
hmmm. ...ja mam jutro wynik..............:///
a za to jeden juz za mną i jak narazie do przodu...:)
Wiadomość zmieniona (03-02-05 16:59)
Ja dziś pojechałem z najgorszym zaliczeniem, do najgorszego egzaminu
na moich studiach !!! :)
2 dni i 2 noce nie poszły na marne ...
ale teraz to mnie zwała chwyta że nie wyróba!!!
ZDAŁAM!!!!!!
no to ja mam juz ferie i sie luzuje.:P:P
pozdro i powodzonka
i do zobaczyska jutro na CC
sesja zamknieta
dziekuje...:))))
Ooo... Wy farciary :)
A ja mam w piątek najbardziej przejebany egzamin na studiach :(
ale narazie sie luzuje :):):)
od poniedziałku jedziemy z koksem ...
Kurka mnie też prześladują egzaminy, choć siedzę po przeciwnej stronie stołu niż wy. W zeszłym roku spotkałem się np z czymś takim:
Wykładam demografię na polibudzie. Zadaję studentce na egzaminie pytanie: "Rozmieszczenie ludności w Ameryce Południowej". Studentka milczy. Pytam się ją: "Czy pani wie co to jest Ameryka Południowa?" Studentka milczy. No to ja zadaję pytanie dodatkowe: "No to niech mi pani poda przykład jednego państwa w Ameryce Południowej". Studentka spoglada na mnie i mówi nieśmiało : "Mauritius?"
No więc drodzy studenci: Egzaminy są stresujące nie tylko dla was.
A tak nawiasem mówiąc z tą studentka nie było wcale jeszcze tak najgorzej, bo ponoć jakiś student biologii kiedyś na egzaminie powiedzil, że jeleń jest samożywny bo ma w rogach chlorofil.
Geopijatyk
(Rodem Wodzisławianin, sercem Pasiak, a talentem świata obywatel.)
Na trudne egzaminy jest jeszcze jedna metoda: Patrz mój wpis w temacie: "Jak nie iść do wojska"
Geopijatyk
W poniedzialek mam ostatni, najtrudniejszy:((( Ale jak na razie wszytsko super ok :)))
Geopijatyk- z takich ciekawostek egzaminacyjnych- jeden moj znajomy uzyskal raz z kolokwium 2pkt na 300 mozliwych, przy czym oddal piec zapisanych obliczeniami stron, a w kazdym zadaniu podawal wynik :))
6 dni później
Ludzie! Ratunku!
Egzaminuję kobietę z demografii (socjologia, studia zaoczne):
Zadaję pytanie dotyczące Roberta Malthusa. Studentka milczy. "Na jaką biologiczną teorie wpłynął Malthus?"
Studentka milczy.
"No kto jest twórcą teorii ewolucji?"
Studentka milczy.
"A kto był twórcą teorii względności?" (zadaję pytanie spoza zakresu materiału). Studentka milczy.
W celu rozładowania napięcia zadaję studentce (w mojej intencji) pytanie rozrywkowe:
"Co jest stolicą Francji?"
Studentka patrzy na mnie i daje nieśmiało odpowiedź z intonacją pytającą: LONDYN?
Ludzie! Ja nie jestem kosą! Ja kocham cały świat i studentów też. Ja chciałbym stawiać same piątki. Ale kurwa ja idę sie upić do baru, bo chyba w przeciwnym razie musiałbym się powiesić.
Ratunkuuuuuu! Zmieniam zawód.
biedactwo:)
QRWA MAĆ !
nie poszło wczoraj...
najgorszy egzamin na studiach (nie licząc absolutorium)
ale impra relaksacyjna i tak była prządna :)
najgorsze jest to że ferie z laską mam z bani :(
Kajman
bedzie dobrze
ta smutna wiadomosc dotarła do mnie w knajpie od ludzi którzy zdali absolutorium niezle sie bawili < szok > pozdr. i odezwij sie kiedys ;)
Kajman 3mam za cię kciuki
Geopijatyk
ja mam jedną poprawkę:/ ale dam rodę, bo facet sobie loterie zrobił. z 200 osób oblał 130, w tym mnie:) studia są Śmieszne, a szczególnie to w jaki sposób wykładowcy sprawdzają nasze prace
jezzzu. dokładnie miałam ostatnio taką sytuacje w pracy na zaliczenie w sensie to był "karny kolos' i nie zaliczył mi bo pisałam linijke pod linijka a wszystko miałam dobrze...ehhh wcale tego nie czytał tylko zobaczył na ilośc kartek... ehhh ale poprawiłam...esese:P:P
[b]dev[/b]
musi być dobrze :)
jeszcze mam chwile czasu ale sam wiesz jak jest rzeźnia...
z ekipy nikt nie zdał :)
ps. Ty też byś się kiedyś odezwał ...
[b]Geopijatyk[/b]
dizęki i pozdrawiam
4 dni później
Wątek freudowski:
Często miewam klasyczny sen o nieprzygotowaniu do egzaminu. Mam zdać chemię na maturze a jestem kompletnie nieprzygotowany. Mam robić magisterium, a nic nie napisałem etc....
Psychoanaliza uznaje ten sen za tak samo klasyczny jak słynne sny o ucieczce, czy sen o nagości w publicznym miejscu.
Geopijatyk
A może by założyć wątek o snach jakie mieliśmy?
dzisiaj wyniki z prawoznawstwa, moje szanse 60 do 40 że zdałem
specjalnie cos dla Was wszystkich na rozluznienie atmosfery :)
i jest 3 - nigdy sie chyba z tej oceny tak nie cieszyłem, wracam"świętować"
21 dni później
[b]zdałem wczoraj najgorszy egzamin na moich studiach[/b] :):):)
w poprawce na 3+ :):):)
trochę mnie to zdrowia i wyrzeczeń kosztowało ale teraz jest pięknie :):):)
tylko trochę głowa boli bo dopiero do domu wróciłem a egzamin zdałem wczoraj koło 14 ...
a egzaminy gimnazjalne też sie liczą:>
ja tez dzis zdalem egzamin tyle ze to gowno jakies ale gdybym nie zdal to chyba musiałbym udać sie na emigrację................
Jutro wyniczek 3go podejscia do matmy, wynik raczej przesadzony ...
zdane
jeszcze tylko typa od BHP znajde i do dziekanatu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)