No Santo, to ciekawe co napisales..
A mnie to wali tak naprawde, mam wieksze problemy.
-
-
MIRIAM :D:D:D:D:D
ANTY MIRIAM!!!
[IMG]http://img102.exs.cx/img102/1694/ganjachar49cw.gif[/IMG]
A FEEEE !
-=KsC_Qr2nOw=- ma racje. Sledziłem calą aferę w Wielkiej Brytanii, a potem oglądałem na Channel 4. Część z nich skumała o co chodzi, ale nie do końca. Zwycięzca niestety nie był tak dobrze zorientowany, choć dziwiło go unikanie bliższego kontaktu cielesnego przez "dziewczynę". Prawnicy uczestników pozwali stacje do sądu i zablokowali emisje. A ponieważ program w końcu oglądamy to znaczy że chłopaki dostali po ładnej sumce i już im tak bardzo nie przeszkadza fakt, że ich ośmieszono. Proponuje darować sobie całość, ale koniecznie obejrzeć ostatni odcinek (miazga), a po nim epilog.
P.S. Swoją drogą byłem kiedyś na show w stylu musicalu robionym przez zespół transwestytów i muszę przyznać, że miałem baaardzo mieszane uczucia (a siedziałem w pierwszym rzędzie). To co chirurgia plastyczna potrafi zrobić robi się po prostu niebezpieczne. Większość tych "dziewcząt" w ciągu 5 minut wyrwałaby każdego faceta w klubie czy knajpie. Po prostu same modelki... Jak tak dalej pójdzie to za 100 lat zatrze się całkiem różnica płci, bo medycyna będzie w stanie ją zmieniać całkowicie. Armagedon. :)
... to nie to , to nie to , to co widzę w telewizji to dno........
producenci programu musieli wypłacić po kilka milionów odszkodowania za straty moralne....
ja tak chcę :)
odpadnę pierwszy ;-))
a fuj.... :/
"To co chirurgia plastyczna potrafi zrobić robi się po prostu niebezpieczne. Większość tych "dziewcząt" w ciągu 5 minut wyrwałaby każdego faceta w klubie czy knajpie. Po prostu same modelki..."
no i to najgorsze :) że ono takie ładne ... a tu kinder niespodzianki ...
Santo.....brzydze sie tobą ..:)
ehh :P
jakbys nie wiedział że to ono to byś nie wyrywał ??
Wiadomość zmieniona (14-01-05 21:13)
czy przypadkiem on w ostatnim odcinku nie dostanie z pół obrotu od karateki ??
Ja bym nie miał zadnych oporów zeby mu wypierdolic gonga w ryj
Wiadomość zmieniona (17-01-05 01:52)
a macie ten film z miriam, bo z ciekawości chciałem zobaczyc kawałek
jesli tak wyslijcie na mik107@wp.pl. albo dajcie linka
dzieki
[url]http://www.calamiriam.prv.pl[/url]
Nic dodać nic ująć !!
----Znam Króli Trzech, CRACOVIA ARKA LECH----
ale mnie chodzi o ten film
chociaz nie widzialem ani sekundy tego programu (jestem urodzonym pogromcą telewizji:))
to uwazam iz dobrze tak tym typką
pazerne prostytutki leca na kase to maja za swoje :>
fotoszopa czyni "cuda"
jądra produkują testosteron,
co oznacza, ze [b]jesli[/b] tzw Miriam [b]miałaby jądra[/b]
to byłaby włochata, umięśniona i mówiła basem
jak sie z faceta robi babke to trzeba go po pierwsze wykastrować
czyli tzw. Miriam nie ma jąder co oznacza, że "zdjęcia" są fotomontażem
Szparec: masz niestety racje ze w przyszlosci bedzie mozna zmienic calkiem plec.....ale nie za 100 lat ale mozliwe ze nawet za 20!!! To jest tragiczne....medycyna rozwija sie w zawrotnym tempie..a chirurgia plastyczna w jeszcze szybszym by korygowac "niedoskonalosci natury u zarobasow". To bedzie straszne....
wiadomosc z ostatniej chwili-Miriam byla widziana na stadionie Wisly Krakow w towarzystwie Damiana Gorawskiego!!!
hamer: widzialem ja na rynku w tamtym tygodniu z majdanem ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)