Ponieważ pochodzę z miasta gdzie szczytem futbolowych osiągnięć jest walka o utrzymanie w IV lidze, dlatego też od zawsze kibicowalem klubom z tradycjami, osiągnięciami charakterem tj. Cracovii, Polonii W-wa i Widzewowi. Co do Poloni to sprawa jes oczywista, ale jaki jest Wasz stosunek do Widzewa?
Pozdro
-
-
Widzew
Wsiąść do pociągu, byle do Łodzi...
ja mam analny bo lubie ŁKS.....:-))))))))))
widzew=kamieniarze :)
mimo ze kibicuje Tarnovii i Pasom to do Widzewa mam wielki sentyment bo tworzy wspaniala tradycje polskiej pilki i za to im chwala!!!!!!!!!!!!!
W Łodzi klubem z tradycjami jest ŁKS !!!
j... , j.... Rts
krótko i na temat ...
mamy z Widzewem kosę ...
"dlatego też od zawsze kibicowalem klubom z tradycjami, osiągnięciami charakterem "
To dziwne bo takim klubem w Łodzi jest ŁKS !
Pozdro Galera !
Ak ontakty Lecha z Widzewem sa dla mnie conajmniej dziwne :/
Ży.dzewem;-)
Wiadomość zmieniona (12-01-05 11:56)
bez kitu ..ŁKS i WIDZEW oba kluby bardzo szanuje... choć do ŁKS-u większy szacunek
Gdybyście na swojej drodze spotkali DHW ładnie byście piszczeli.Więc się tak nie napinajcie smrody
heheh zaczyna sie;-)
Wrzodzik odszedł :/
przyszedł Śmierdziel
hic huju na słowna solówe bo w rękoczynach to bankowo jesteć cipa
hehehe mendo i le razy spierdalałes przed ŁKS-em ??????/
heheh ty smietniku.
Wciągnij sobie coś przez nos to się uspokoisz
jak bym wciągnoł to bym cie zabił łajzo...także nie prowokuj.
Pokuś masz juz kałasza??:-)
Widzew to stare szmaty jak Łódz to tylko ŁKS!
Widzew Widzew Łódzki Widzew !!! Ja tej KURWY nienawidze !!!
najpiekniejsze słowa jakie na widzew moge powiedzieć :
Widzew Widzew Łódzki Widzew !!! Ja tej KURWY nienawidze !!!
moze i tworza historie polskiej pily ale chuj im w dupe, albo lepiej grabie bo by to przyjemnosc byla dla nich
"najpiekniejsze słowa jakie na widzew moge powiedzieć :
Widzew Widzew Łódzki Widzew !!! Ja tej KURWY nienawidze !!!"
Szkoda, że masz tak ubogi zasób słownictwa. A tak na marginesie co wy macie do Żydów? Na Widzewie mówią o Was nożownicy albo Jude Gang, Wy używacie hasła Żydzew. Panowie czy macie jakieś kompleksy albo wstydliwe korzenie? Poza tym np. Wasza antywiślackość stawia Was w dziwnym świetle, bo sugeruje że Wasz byt jest uzależnony od istnienia GTS-u. Z taką historią jak Craxa, nie powinno się mieć kompleksu sąsiada zza miedzy, a tak niestety często jest postrzegana Cracovia (może nie w Krakowie), przykładem jest choćby VLEPKA "Cracovia-Antywisła". Mam nadzieję że nazwa nie jest równoznaczna, głupio by brzmiało Antywisła Kraków!
"W Łodzi klubem z tradycjami jest ŁKS !!!"
Jeśli tradycją jest istnienie w polskim futbolu od początku XX wieku, to rzeczywiście tradycje mają odległe, mistrzem o ile się nie mylę byli 2 razy a w Europie też niczego nie zwojowali. Generalnie to była drużyna dolnej części tabeli. W związku z czym prosiłbym o obiektywizm, a nie bazowanie na emocjach i zgodach, lecz docenienie klasy przeciwnika (Widzew).
Niestety muszę ze smutkiem stwierdzić, że zarówno na forum Widzewa jak i Cracovii panuje delikatnie mówiąc wzajemna wrogość. Niestety nadal skupiamy się nie na tym co istotne, a o czym choćby ostatnio mówł Papież, tylko zajmujemy się tym, jak by tu komuś do****ć.
Pozdrawienia z prowincji
Sympatyk Pasów i Widzewa (tak wyszło, sorry)
Fakt ... Widzew slawil Polske w pucharze UEFA ... a kojarzysz takiego zawodnika: Tony Yeboah ? Ile to on strzelil bramek Widzewowi ? Jaki to byl wtedy wynik z Eintrachtem Frankfurt ? ;)
A tak na serio: kolejna glupia dyskusja na linii LKS-Widzew. Oba kluby zasluzone dla polskiej pilki, oba z tradycjami, oba z kibicami stojacymi na wysokim poziomie (zarowno jesli chodzi ultras, jak i pozameczowe atrakcje) ...
Ja akurat za Widzewem nie przepadam, a LKS nawet lubie ...
Pozdrawiam
P.S. Odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania , to bodajze 6 i 9:0...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)