planujemy wydac nowe szale Tarnovii i chce sie dowiedziec ewentualnie ilu Pasiakow jest zainteresowanych takim pomyslem i ilu z Was wezmie nasze szale(planujemy wydac je poczatkiem lutego)?pozdro Pasy!!
-
-
szale Tarnovii
ja bym wziął jeden szaliczek napewno ;) byleby był fajny jakiś !!
wklejcie tutaj projekt tego szala...
mikus czy ty przypadkiem nie zamawiales szala u izy????
Ja tez zamawiam jeden jak beda i dobrze by bylo jakbys wkleil zdjecie badz projekt tych szali . Pozdro Tovia
łączony Cracovia - Tarnovia bardzo chetnie kupie ...
ja tez chetnie zobacze jaki.... hehe jak fajny to biore :)
ja biore na 100% !!!!!!!!!!!!!
Ja sie pisze tylko zeby był jakis elegancki :D:D
Najlepiej to prosze o projekcik i powiem na 100% :)
bedzie ten projekt ??????
Jesli ktos mam to ejstem w stanie do 35 zlotych wylozyc za laczony szal z Tovia !!! Najlepszy szal ktory widzialem (zawiera duzo elementow)
z tymi szalami jest tak ze juz dawno powinyn byc niestety nasza organizacja w Tarnowie jest do bani i trzeba chwilke zaczekac ale juz rozmawialem z ludzimi odpowiedzialnymi za to i obiecali ze sie pospiesza i ze wlepia projekty wiec prosze o cierpliwosc!pozdro Pasy
MisiekWien : napewno nie zamawiałem:-)
Wiadomość zmieniona (11-01-05 12:15)
bo mialem tez zamowienie na szale od goscia z Pasow tez Mikusia i Iza miala je kupic w sobote ale nie bylo ich w sklepie.dajcie nam chwilke a projekty sie pojawia na forum :)
Nie zapomnijcie ze w Tarnovie tez chcemy szaliki na Oslhd jest duzo chentnych na szaliki :) Pozdro Wszytkim :)
o Tarnovie nie zapomnimy oczywiscie i szale bedzie mozna kupic u odpowiednich osob
W najbliższym czasie-do końca tygodnia- przedstawimy projekt szalika:)
pozdro
Tarnovia&Cracovia!!!
a nowe szale powinny sie pojawic juz na Cracovia Cup wiec jak ktos bedzie chcial to beda do kupienia
no to może się skusze :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)