bardzo mnie to cieszy, że przestały się nas czepiać brukowce i inne wynalazki. Przestały na wierzch wyplywać jakieś "niezdrowe" sytuacje (jeśli wogóle jakieś mają miejsce). Ostatnio jedynie były artykuły o tym, że Cracovia spotkała się z Papieżem (czyli pozytywne budowanie wizerunku klubu - już widzę napierające na stadion babcie :D).
Nie ma żadnych afer finansowych, transerowych, gruntowych i innych nic tylko się cieszyć - bo jak wiadomo przerwa zimowa doskonale "służy" wyciąganiu różnych dziwnych rzeczy na światło dzienne.
Oby tak dalej :D
Wiadomość zmieniona (08-01-05 17:04)
-
-
A o Cracovii cisza i....
To że w mediach nic ostatnio się nie pisze na temat sporu między Norbertankami a CRACOVIĄ nie oznacza iż problem zniknął ...
niestety ...
Mam nadzieje ze nie czyta tego zaden dziennikarz brukowca ;)
Masz racje.Trzeba cos rozjebać bo nuda w prasie.......
Wiem, że problem jest tylko dobrze, że jeśli się coś w tej sprawie dzieje to nie na łamach mediów a jeśli póki co sprawa przycichła to mam nadzieje, że wychodzić (przynajmniej wszystko) nie będzie :D
Pokuś :
He he nie ma co czytać no nie :D??? Nie tak jak po Hucie (same bzdury tak BTW) :D
Wiadomość zmieniona (08-01-05 17:23)
to co Panowie .. jakieś pomysły?
może powtórka z basztowej ( a taka nowa świecka tradycja)
Dobrze ze jest cisza a co do norbertanek to jeb... je pies!
E no Maciek, czemu im życzysz stosunku seksualnego z kimś z Gts? Mogłoby się im spodobać i wtedy to już koniec...
A tak poważnie, to siostry mają problem, bo w Krakowie nawet osoby o klerykalnym nastawieniu przyznają, że gdzie jakiś kłopot, tam Norbertanki (np. z koleją do Balic), i że jak nie wiadomo czyj jest jakiś teren, to można w ciemno obstawiać, że ich. Takie głosy chyba do nich dochodzą, a w każdym razie do ich adwokatów, a już na pewno do Kurii.
Swoją drogą wizyta w Watykanie może mieć i ten podtekst (nie mówię o autentycznym wzruszeniu piłkarzy i nas, kibiców). Bo potraktowanie nas jak ostatnich bandytów, złodziei itd. w tym momencie robi się jakby trudniejsze.
Mnie ta cisza raczej pasuje.
Nom myślę, że nie tylko tobie :D
5 dni później
Panowie GTS to jest policyjny klub i zawsze nim byl,i bedize te konfidenty zawsze z policja trzymaly,oni sie nadaja do loda
Grzesznik czemu nas tu próbujesz uświadamiać ?? Wszyscy wiemy że gts to stara ****! Nie musisz zwłaszcza tutaj o tym pisać, ponieważ to jest forum Cracovii a nie antywisły! Wyluzuj troszkę bo trochę twoich postów poleci!
Spoko poczekajcie zaraz jakiś forumowicz wyskoczy z jakimś dziwnym czymś i zrobi się zamieszanie...A wyborcza będzie sobię pisać.......I znowu zrobi się forum Pasiastego malkotenta
1115 dni później
Nug Gerath Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie ma żadnych afer finansowych, transerowych,
> gruntowych i innych nic tylko się cieszyć - bo
> jak wiadomo przerwa zimowa doskonale "służy"
> wyciąganiu różnych dziwnych rzeczy na światło
> dzienne.
>
>
> Oby tak dalej
>
Myslicie, ze cos sie zmienilo?:)
Po co nam brukowce, skoro mamy Teraz Pasy
...które tak zachłannie czytacie:))))
to nie brukowiec tylko Blog :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)