W związku z tym ze mamy sezon ogórkowy pomyslalem ze mozna zalozyc taki temacik :D i sobie pogadac nie co o wyjazdach za Pasiakami
-
-
wasz najciekawszy , najlepszy wyjazd w zyciu??
mój "najciekawszy" to gumiory w III lidze
500 zeta i wrzaski starej rodem z psychozy
Mecze derbowe, na stadionach naszych przeciwników nie sa wyjazdami !
No Pokuś coś w tym jest :D.
Ale za do to tej pory pamiętam samochodzik "Justusa"
A no i jeszcze mam fotkę w Wyborczej :D
No i te .............. 500 zł
Ale teraz przynajmniej jest co wspominać :D
Wiadomość zmieniona (06-01-05 22:09)
Staszów
wiec tak : Sosnowiec - piękny wyjazd ( hokej - przeszło zdajsie jakies tornado) , Polska - Izrael( zdajsie pociąg z tego co pamiętam) , Polska - Niemcy ( tez fajny wyjazd -najlepszy tramwaj z Bytomia do Zabrza rekord swiata w liczbie ludzi znajdujących sie w nim ) , fajne tez były play-off w Nowym Targu ( chociaż ten ostatni mecz został mi niestety w pamieci do końca życia) a z czasów nieodległych Staszów ( ale nie jaram sie durna strzelaniną lecz ilością osób , które tam pojechały ) Łks ostatnio tez fajny wyjazd specialem , aha zapomniałem o Opocznie ( kto był ten sobie niech teraz przypomni jak cieplutko było :) i ta kawalkada samochodów eskortowana prawie pod Kielce ........
Viktorka Żiżkov !!!! miazga byla !!!! pozdro dla calej Ekipy Autokaru :)
Polkowice, Poznań, a najbardziej Bełchatów i Lubin...;)
Krwinki BIAŁE i CZERWONE w PASY układają się !!! W Naszych żyłach płynie BIAŁO-CZERWONA krew !!!
Czy Pani Pasiata_Chicas to nie czasem Kasia O. :D. Jesli tak to odezwij się na numer gg 3550501 - Surprise :D
Wiadomość zmieniona (06-01-05 23:24)
Jak dla mnie Sosnowiec na hokeju....
I Brzesko pierwszy wyjazd i odrazu zaliczyłem pałką i gazem.....:)
Hehe dobry był wyjazd do Stalowej Woli. 250 osób samej bandy wjazd na stadion przegonienie wszystkich i ubicie niektórych nastepnie odjazd do domu .Pokazalismy im gdzie jest ich miejsce.
Jak dla mnie III Liga Pogon Staszow, pomimo tego , ze psy sie zachowywaly okropnie to klimat i tak byl doskonaly, a szczegolnie super podczas powrotu do krk
Wiadomość zmieniona (07-01-05 11:41)
Stalówka to była rzeźnia :-)
ŁKS-Cracovia dobry wyjazd pod względem Ultras!
Czarni Jasło-Krośnianka pod względem hools!
ŁKS pod wzgledem Ultras
Bełchatów (zajebisty doping i wogole)
Czarni Jaslo - Karpaty Krosno (walka)
I oczywiscie moje wypady do Gdyni na Areczke :))))))))))))
Wiadomość zmieniona (07-01-05 15:41)
Dla mnie nalepszym wyjazdem był oczywiście pierwszy wyjazd czyli na Łade Biłgoraj :) a na zgode to Arka -Widzew ;) Do toge można zaliczyć Bełchatów itd......:D
moze nie jestem z Krakowa ale sie wypowiem... moim najlepszym wyjazdem byl moj pierwszy wyjazd niedawno w PP Lech-Arka :)
Gumiory i jazdy w całej hucie... Autoko Justusa......;] stałem 3 metry obok:P< znaczuy sie biegłem>;]
Oczywiście, że wyjazd do Poznania:D:D Było gruboooo:D Nie Kasiu??:>:D pozdro dla wszystkich, którzy tłukli się w pociągu na meczyk z Lechem:]
Wyjazd do Konina też fajny, aczkolwiek nie było aż tyle atrakcji:]
Autor: Pokuś. (195.136.246.---)
Data: 06-01-05 21:55
mój "najciekawszy" to gumiory w III lidze
500 zeta i wrzaski starej rodem z psychozy
Na mecze z mamusią chodzisz ?
Dooobry synuś.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)