Autor: Rock (---.crowley.pl)
Data: 31-12-04 15:12
..za pol roku na nasze mecze pewnie chodzic beda :)....
Rock ja bym sie tak nie cieszył....
-
-
Nie wiem jak wam...
napisalem to z duza dawka ironii choc pewnie niektorzy sie przeprowadza jak wisla zacznie grzac dolne strefy tabeli
a co do tych projektow to naprawde nie ma sie co przejmowac - im ich wiecej tym wieksza jest moja satysfakcja (jeszcze 2 lata temu twardo twierdzili ze KSC nie ma i nie ma sie czym zajmowac - teraz widac jak bardzo ich kluja nasze sukcesy w oczy)
...pomijam juz fakt ze autor walnal fajnego byka :))))) (CIEBI[b]Ę[/b])
żałośni i tyle
Rock napisał:
"a co do tych projektow to naprawde nie ma sie co przejmowac - im ich wiecej tym wieksza jest moja satysfakcja (jeszcze 2 lata temu twardo twierdzili ze KSC nie ma i nie ma sie czym zajmowac - teraz widac jak bardzo ich kluja nasze sukcesy w oczy)"
Śwęta Prawda, wychodzą kompleksiki :D.
[img]http://img159.exs.cx/img159/1423/niemozecie0pr.jpg[/img]
_TYP_ sprawia ci satysfakcje ze wrzucasz tu coraz głupsze zdjęcia??
Widać że wiślaki maja kompleksy ]:->
Klub im sie wali to sie z wyzywaja na czym popadnie:D
[img]http://www.lol.za.pl/FLAGA.JPG[/img]
Gdyby nie te hasla i kolor po prawej stronie (niebieskie tlo) to mi sie ta flaga nawet podoba ;)
bie kasujcie tego tematu może jeszcze coś ciekawego się trafi :)
Ja tez mam 1 wislacka na kompie :-(
Zazwyczaj z tych marnych wiślackich przeróbek się śmieję, ale to co zostało zrobione z Naszą flagą CRACOVIA - POLSKA to jest obraza dla narodu polskiego, a przede wszystkim dla wiślaków, którzy albo tego nie widzą w swojej ciemnocie, albo sprawia im radość podobieństwo do gestapowców.....
wISŁA TO NIE JEST POLSKI KLUB - TO MILICYJNY KLUB I CH** JEJ ZA TO W DZIÓB!!!!!
zał: milicjant nie jest Polakiem ^ milicjant jest gestapowcem
Ale najlepsze jest to że nas nie tępią bo nie mają szans.
Oceniłem porównując kibiców obu stron.
WŁAŚCIWA STRONA BŁOŃ
4 dni później
maniurqua napisała:
"ehhh no tak pieski kompleksy maja...
DObrze powiedziane że nie długo na nasze mecze chodzic będą bo im sie klub rozsypie...albo spadna kiedys do 2 ligi to przeciez tego nie przeżyja..."
No tak my mamy kompleksy, ale kto robi vlepki Antywisła z przekreslona biala gwiazda czy "nigdy nei zejdziemy na psy". Zdzblo w oku wroga widzi a w swoim belki nie. N/C
A co do tego obrazka z mordercami hmmm.. no jest sie czym chwalic.
"...ale kto robi vlepki AntyWisła z przekreslona biala gwiazda czy "nigdy nei zejdziemy na psy..."
to nie kompleksy to ... nienawiść !?
swoisty manifest uczuc
jak dla mnie różnica jest zauważalna i ogromna
Wiadomość zmieniona (07-01-05 10:03)
hehehe no właśnie:D
Nielubie jak wiślaki zwracaja mi uwage;/ :P
a wy nie milisvcie vlepki jude hunters??:|
"to nie kompleksy to ... nienawiść !?
swoisty manifest uczuc
jak dla mnie różnica jest zauważalna i ogromna"
Z zasady jak sie komus caly czas jedzie i zamiast wypuszczac swoje vlepki robi sie vlepki anty to sugeruje w pewien sposob ze ma sie kompleksy (co nie znaczy ze tak musi byc). Tak samo ja moge napisac ze te projekty to wyraz nienawisci i robie wam na sile na zlosc. TEMAT GŁUPI W PIZDU I JAK DLA MNEI DO WYJEBANIA !! TAKIE AKCJE JAKIE PRZEDSTAWIŁ PAN SZYBA (coś mi śmierdzi przerzutem) WYSTPEUJA PO OBU STRONACH BARYKADY I WZAJEMNE OBRZUCANIE SIE JEST BEZ SENSU.
pohuj wklejacie takie gówniane żeczy???????
srał na nich pies:-)
wklejajcie nasze projekty a nie tych fanów bogusia c.
Widze ze nie kumacie. Flaga zostala zripostowana po pierwsze dlatego, iz wielu podejrzewa ze zostalka zrobiona w odzewie na flage Wisly o tej samej tematyce a po drugie lekkim paradoksem wydaje sie ze klub nazywany "Zydami" ktory w poczatkach swego istnienia zezwalal na co zezwalal a obecnie na swoich oprawach uzywaja tekstow typu "Ziemia Swieta" robi flage patriotyczna.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)