Velur ten pomysł z kalendarzem jest nie głupi.
Na kalendarzu powinny byc pasiaste akcenty (zdjęcia vlepki itp.)
I pod spodem logo akcji Feniksa "Karnet za pracę" oczywiscie z dopiskiem "jezeli potrzebowali by państwo jakiejś pomocy w swojej firmie itd." mały opis akcji, mogło by to przynieść nawet jakieś korzyści dla zainteresowanych programem myślę że oni mogli by poroznosić te kalendarze. Zrobic projekt dowiedzieć się jakie to są koszta. DAJĘ 2 DYCHY.
-
-
LEPIEJ WIDOCZNI
DZIEKI DUDI 74 TO WSZYSTKO JEST DO ZROBIENIA TRZEBA TYLKO CHETNYCH .JA JAKO PIERWSZY MOGE Z TYMI KALENDARZAMI CHODZIC PO FIRMACH !!!!ALE PROJEKTOWAĆ NIE UMIEM A POZATYM MYSLE ZE JEDNAK CRACOVIA POWINNA MI(NAM) PODAĆ POMOCNA DŁON NIE FINANSOWĄ TYLKOZ WYDANIEM TAKICH KALENDARZY ALBO MOŻE MI(NAM) POMUC KOŁO SYMPATYKÓW.
Myślę że z projektem nie było by problemu pasiasta brać na pewno by pomogła, istotna jest cała reszta: koszty a szczególnie ich pokrycie, szkoda że pomysł nie wyniknął wcześniej, na treningu noworocznym można by było zrobić jakąś zbiórkę.
[b]Pytanie do Koła Sympatyków:
Jaki koszt jest wydrukowania jednej sztuki kalendarza i jaki musi byc nakład minimalny
Proszę o szybką odpowiedź[/b]
Będąc w zwierzynku widziałem, że na ścianach jest mnóstwo zdjęć z meczów Cracovii, nawet żabojady z ciekawością przyglądały się zajebiście ujętym przez fotografa Opravom. Według mnie roznoszenie takich kalendarzy po Krakowskich firmach to znakomity pomysł!!!
heh w Wierzynku to chyba nie przez przypadek sie znalazly
ponoc wlascicielka jest kibicem Pasów ;)
podobno jej mąż też sie udziela...
Rock - kto jest właścicielem to wiem i chyba każdy wie więc się nie wymądrzaj :|
Chodzi mi o to, że to jest znakomita promocja klubu, a zwierzynek był przykładem jak byś nie zauważył!
oj no, żart
udanego sylwka i do zo jutro!
ja też bym wsparł tą akcje po dla mnie to wypas ja znam nawet taką firme gdzie jest duża ilość CRACOVII jako pracowników jest to firma budowlana znam ją tam jest kul i tam szef jest za KSC i na pewno by coś postawił w firmie jakkomś maskotke;p ale jak coś to ja wchodze
Czy ten temat padł??
Ten temat to chyba mógłby być na głównym forum.....
Prawdopodobnie komuś chcielibyśmy zrobić konkurencje.
Zróbcie jakieś akcje w szkołach podstawowych, np. piłkarze mogliby się spotkać z dziećmi!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)