Kto powiedział że Skf czymś sie zajmuje czymkolwiek to niech to przeczyta. Po pierwsze szkoleniem młodzieży zajmuje się UKS Wilga dostaja ochłapy a nasi młodzicy grają nie w koszulkach w Biało- czerwone pasy tylko w białych bawełnianych bo skf nie jest w stanie zapewnić nawet tego trenerzy dostają słownie 300 zł za treningi i to nie zawsze ,trenerzy sami próbuja zdobywać kase bo SKF ma to w d..pie.ŻĄDAM ROZLICZEŃ Z GRANTÓW PRZEZ SKF na co ida te pieniadze choc wiem że jest ich mało,nie ma żadnych wniosków do UM o dofinansowanie bo Zięba nie umie chyba pisać.
Druga sprawa co Skf powinno miec tez to na uwadze chociaż obiekty należa do Mks boisko Kabla na którym graja juniorzy jest w coraz gorszym stanie nie długo nie będzie nikt na nim grał bo jest nie walcowane ani podlewane co sie dzieje z Maczugowska do cholery co sie dzieje z Skf mieliscie zajmowac sie młodzieza i nawet tego nie potraficie zrobić walczcie o nią a Ziemba to zamiast gapić sie w sufit rób cos bo na razie wszystko co robisz to jest dno.
Mamy niepowtarzalną szanse ściagnac cała młodzież z Podgórza bo jest blisko a oni beda w szkole promować Craxe a za nie długo gdy dorosną rzucimy cały Kraków na kolana.
Stowarzyszenie Kultury Fizycznej KS Cracovia nalezy i trzeba postawić w stan upadłosci a mlodziezy nalezy zapewnic możliwosc treningow bo baza na Kablu wysmienicie sie do tego nadaje Panie Profesorze liczę na pana.
-
-
SKF-czyli nic sie nie zmieniło dalszy ciag degrengolady
Z tego co widzialem to mlodzi chlopcy trenują na kablu,mają bardzo ladne koszulki treningowe (i meczowe rownież),co do boiska to rzeczywiscie nie jest najlepsze-ale bywają nawet 10 razy gorsze (kiedy ja gralem w Cracovii to gralo i trenowalo chyba 15 druzyn na kartoflisku na 3 maja)...
Crax nie wszyscy chłopcy maja takie koszulki mieli farta bo mama kupiła albo dostali bo akurat sie ktos zlitował potrzeba jest kilkadziesiat kompletów o piłkach nie wspomne bo mozna grac Crax jak pewno w twoich czasach ołowiana kulka zwaną "Zoską". Po co maja chłopcy grac na kartoflisku albo przykładowo na garażach jak maja stadion trzeba tylko o niego zadbac by sobie nie poskrecali nóg.
Maaciek sam sie zlikwiduj a od Cracovii sie odp...l. Zlikwidowac Cracovie. BRAWO!!!!
Maaciek taki stary to ja nie jestem-gralem w CRACOVII w najgorszym jej dziejach chyba okresie (5 lat temu),ale uwierz mi że nikt nie narzekał na brak koszulek,pilek,cieplej wody,prądu w zimie...A co do murawy to naprawde nie jest wcale taka zla-oczywiscie wymaga ciągłego nawadniania ( i to nie wężem gaśniczym jak to ma miejsce na kablu) i oczywiscie walcowania.Zażenowała mnie sytuacja która miała miejsce 2 tygodnie temu w poniedziałek:na stadionie kabla po poludniu na glownej plycie swój mecz rozgrywali old-boye !!! podczas gdy obok-na żwirowo-piaskowo-kamiennym klepisku ćwiczyło kilka grup mlodziezy ze szkólki CRACOVII i nawet juniorzy.Czysty cynizm i symbol zanikającej (mam nadzieje) bezmyślnosci w naszym klubie...
Maaciek co ty wygadujesz za totalne bzdury!
Kto Ci powiedział, że nie ma wnisoków o granty? Zawsze jesteśmy Klubem, który występuje o całą pulę grantów, jaką można tylko zdobyć i zawsze je dostajemy, zawsze je rozliczamy.
Jak Cię lubię, to Ci nie powiem złego słowa, ale zapytaj się może najpierw oskarżonych o coś a potem feruj wyroki.
Poza tym jedna rzecz: granty obstawiają tylko co najwyżej 30-40 procent budżetu, resztę robią różne grupy (poziom zaangażowania zalezy od dyscypliny)
Jest też umowa ze Spółką o wzajemnej współpracy.
O co tak naprawde Ci chodzi?
Na przyszłość nie umówię się z Tobą na żadne piwo, bo znowu się upijemy i nic Ci nie wy-klaruję.
A co do koszulek, to daj znac która konkretnie grupa - i którego trenera! Weź jednak pod uwagę, że współpraca z uksami zalezy też w znacznej cześci od samej szkoły, a nie tylko od Klubu.
delakondelabro poczytaj sobie a pozniej napisz cos co miało by rece i nogi.Jest sporo przykładów że tak zrobiono i wyszło tylko na dobre zob. Hutnik
maaciek bredzisz totalnie. idz do Prezesa czy skarbnika albo napisz e-maila. Na pewno Ci powiedza co i jak wyglada.
powiedz mi ty cwaniaku
maaciek przeczytaj mój post!
ja nie wiem nie jestem prezesem , natomiast gosc ktory chce moj klub rozwiazywac WNERWIA MNIE!!!!
nie musisz mi nic klarować a z tego wnoszę że nie wiesz klaros co sie u was dzieje pogadam nastepnym razem na poważnie i Ci podpowiem bo odsyłacie trenerów z SKF do MKS mówiac ze nie ma pieniedzy,i to jest fakt bo tak jest nie wymyslam to sobie tylko akurat miałem długa rozmowe z nimi i wiem o co chodzi.Chcesz załatwić aktualne braki w młodzieżówce prosze bardzo masz telefon do mnie albo do hc odrazu podam ci kontakt czego potrzeba, o nic innego mi nie chodzi wszystko co robie robie dla Cracovii.
dela costam skf to nie klub
ze sie wtrące. a co w takim razie jak nie klub?
==================================================================
Zrozumiałem z tekstu ,ze znasz Klarosa. To pogadaj z nim bo juz w paru tematach zauwazylem ze nie do konca kumasz sytuacje organizacyjną. Chocby wpisy sugerujace ,ze ta strona jest klubowa. To prywatne przedsiewziecie i klub nie ma nad nim kontroli
Choć wiadomo ,że działacze/piłkarze czytają i wkurzają się czasem;-) ale nakazać nic moderatorom nie mogą!!!! Znam wszystkich moderujących i żaden od klubu nie jest zależny. Jak ktoś z nich się w klubie zatrudni to na pewno z moderowania zrezygnuje. To jest niezależny serwis a nie oficjalna strona/forum jak np. w Koronie.
Trzym się maaciek i niech Pasiasta Moc Będzie z Nami;-)
mlodziezy trenuje ok 150 chlopcow!!! ostatnio zalatwiono polowie z nich pasiaste koszulki!! reszta nie ma !! a najgorsze moim zdaniem jest to ze nie maja ci najmlodsi np. zacy!! coz bardziej moze cieszyc a zarazem mocno zwiazac z klubem(barwami) takiego mlodzika jak nie pasiasta koszulka!!!
pozdro!!
Zlikwidować legendę?
...maaciek co z twoim mózgiem, do kata?
Kolejny raz się ośmieszasz.
no comments
Maciek ma rację.
>Jesteśmy z Wami,Górnicy jestesmy z Wami!;-)
Tzn z Łęczną czy z Zabrzem?
Teorie maaćka są krótkowzroczne moim zdaniem.
Pasiasta Moc niech będzie z Wami:-)
pomysł na likwidowanie skf jest zły ...
absolutnie NIGDY nie możemy do tego dopuścić ...
co innego jest jeśli chodzi o to jak skf funkcjonuje i czy robi to do czego jest powołany ale za daleko jestem aby się wypowiadać w tym temacie ...
jak znam życie wszystko sprowadza się do odpowiednich ludzi na odpowiednim miejscu ...
których zapewne nie ma ...
i jest pat ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)