no Grzesznik widze że kumaty jesteś. Skąd wiedze czerpiesz? kibice.pl? 65% no no oblicałes to według wzoru jakiegos?
Dla mnie to mozecie myslec że cały Kraków jest pasiasty. A Grzesznik wpadnij na Bieżanów w szaliku i koszulc,e tu wogóle nie ma Wisły, znaczy sie jest nas z 35% ale cienkie leszcze boimy sie własnego cienia, reszta to twoi ziomale (65%).
No i na X to same dziadki chodzą, znaczy nie same b jest paru leszczy jeszcze, wpadnij z ziomalami to rozgonisz młyn.
Wiadomość zmieniona (15-01-05 00:32)
-
-
PODZIAŁ KRAKA
Ceero ---> Dobre , przygadałeś mu ;-)
Grzesznik ---> "caly czas slychac ze jakeigos frajera z Wisly dojechali a keidy psy od nas kogos dopadly?"
jesteś dumny z tego że wasi"kibice" zabili 2 wiślaków w ciągu roku i ciężko ranili 2 przypadkowo napotkane osoby na Kalinowym ??
No pewnie, bo to znaczy że "mocna ekipę mamy"
Żałosny jesteś
o przepraszam pomyliłem fora..........
Ceero zapraszam na Prokocim....niemadruj tutaj z Biezanowem;)
CRACOVIO MA,TYS CHLUBA MEGO MIASTA!!
Mam pytanie do ludzi z Widoku. Od razu zaznaczam że nie chce być złośliwy tylko jedna rzecz mnie zastanawia.
Co się stało z wisłą z Widoku skoro wszyscy starzy są za Cracovią, przecież oni mieli tam zdecydowaną przewagę przez wiele lat.Wyparowali? Jestem na Widoku jakieś 3-4 razy w tygodniu. Dlaczego jeszcze rok temu nie widziałem ani jednej Pasiastej vlepki ale za to wiślackie wisiały nietknięte i były aż wyblakłe bo tak długo wisiały. Żaden wiślacki napis nie był zniszczony a były namalowane ładnych pare lat temu łącznie z herbem GTSu na aptece. Nagle w tamtym roku vlepki wisły zaczęły znikać, ktoś sobie kupił czerwony spray i pomalował troche osiedle w nasze barwy.
Pytanie:Dlaczego 1.5 roku temu was nie było a teraz jesteście?A skoro byliście to dlaczego na "naszym" osiedlu wisiały tylko psiarskie vlepki (nietknięte)
Co wy Jakieś procenty dajecie???po co przecież każdy wie i Każdy to powie że zWisły nie ma w krakowie KRAKÓW 100%PASY!!!!!!!!!!!!!
No to sie kurwa ucieszyłem!:) Ja się na Złocień niedługo przeprowadzam, a tu sie dowiaduje że tam sama psiarania! No to noe jest najlepsza informacja!
Całe STARE MIASTO w PASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"a keidy psy od nas kogos dopadly?" slaba masz wiedze
"ja slyszalem ze na Wisle chodza na ten oslawiony sektor X chodza same dziadki" a ja slyszalem ze w krakowie ufo widziano
"Ceero zapraszam na Prokocim...." jezeli chodzi o akcje kibicowsie to Biezanow ostatnimi czasy bije na leb prokocim
Jasne rasta...................tylko niebardzo wiesz o co mi chodzilo,wiec daj se luz z twoja bujna wyobraznia......
CRACOVIO MA,TYS CHLUBA MEGO MIASTA!!!
Rasta ja jestem z kazimierza i czekam na twoja odpowiedz w temacie historie kazimierza bo zauwazylem ze pisales glupoty i napisalewm sprostowanie,a pozatym nie mowilem o Biezanowie,tylko ogolnie o krakowie gdzie pasów jest wiecej i mają bardziej konkretną bande,a tobie jak coś nie pasuje to wypierdalaj na swoje forum jak nie umiesz rozmawiac
Rasta -pederasta co ty wogóle mówisz??? ty masz jakieś kompleksy czy coś????
a tobie jak coś nie pasuje to wypierdalaj na swoje forum jak nie umiesz rozmawiac
o ty widze wlasnie umiesz ... "wypierdalaj" i inne bluzgi to twoj sposob na konwersacje jak z reszta reszty tutaj obecnych net hooooooly guuns
Rasta twoje wypowiedzi są nie na temat!!!Więc najlepiej wogóle się nie udzielaj!!!
[IMG]http://img159.exs.cx/img159/468/ganjachar47wv.gif[/IMG]
PKP......poknij sie w ten durny leb i wez se kup bilet na pociag i pojedz wreszcie po rozum do glowy!! Na jakiej podstawei twierdzisz ze pln-zach Krakow to Wisla...po.ebalo cie do reszty..a Bronowice to tez wisla tak??? ty kur.a smieszny jestes...Bronowice PRZYNAJMNIEJ W POLOWIE TO PASY!!
...:::CRACOVIA WIDOK:::...
...:::NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY:::...
Do KSCabaj:Ja jestem z Widoku to ci chetnie wytlumacze czemu tak bylo. Sprawa jest dosc prosta: Starsi poprostu kompletnie sie nie afiszowali..nie chcialo im sie nic robic...poprostu taka swoista osiedlowa zamulka...co niestety sie zdarza. Okolo 2 lata nagle uaktywnili sie i po trochu zaczeli dzialac...obecnie znowu jest grupa przeorganizowywana...pewne akcje beda mialy miejsce na osiedlu dotyczace Cracovii...a potem zobaczymy...a w miedzy czasie ja sam sie zangazowalem w to i staralem sie nakrecac swoich by zaczeli cos dzialac...mysle ze cos tam wypalilo. A co do wlepek:he,he one od dawna tak znikaja...sam jak nie mam nic do roboty to laze po osiedlu i drapie to gowno(dzialalnosc malolatow)
...:::CRACOVIA WIDOK:::...
...:::NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY:::...
SnakE KSC: jakos nie mozge sie z Toba zgodzic. przez cale techikum jezdzilem na Wisłe przez Bronowice ze znajomymi, zawsze w szalach i nigdy nie spotkalismy zadnego pasiaka. poza tym zawsze bylo wiadomo ze Bronowice i Widok to Wisła. jakos nie chce mi sie wiezyc ze wasi starsi - wtedy nie byli jeszcze starsi, bo bylo to 10 do 6 lat temu - to olewali. jak dla mnie pasy pojawily sie w Bronowic wlasnie 2 lata temu, nie bede wnikal skad sie wzieli, wali mnie to, ale nadal mowienie ze Bronowice czy Widok to byly - bo tak wynika z niektorych wypowiedzi - i sa pasy jest delikatnie mowiac przesadzone.
p.s. jesli to Twoi znajomi sprejuja te czerwone napisy to przekaz im ze rzadzi sie pisze przez "RZ" a nie "Ż"
"p.s. jesli to Twoi znajomi sprejuja te czerwone napisy to przekaz im ze rzadzi sie pisze przez "RZ" a nie "Ż" "
Hahaha ja wam powiem lepsze - widziałem kiedyś na murze napis "Krakowia "
No ale tak to już jest :P
Słyszałem też że po słynnej zadymie którą urządzili "kibice" Cracovii [2002/03 ??] po meczu z Hutnikiem zatrzymano paru "pasiastych". Reporterzy zapytali ich o skład Craxy i większość z nich nawet 4 zawodników nie potrafiła wymienić.
lol
Ja nie mówię że wszyscy kibice Wisły znają pierwszą jedenastkę, ale narazie o niczym takim w mediach nie słyszałem :P
Wiadomość zmieniona (16-01-05 19:07)
no widzisz Coglin...bylo wiadomo..a teraz jest inaczej...a swoja droga sam sie zdziwilem gdy uslyszalem to ze na Widoku jest grupa kibicow z Cracovii pare lat temu. Poprostu nie obnosili sie z tym wiec nic dziwnego ze nigdy nie spotkales rzadnego Pasiaka. Mysle se co chcesz ale na Widoku jest Cracovia-nie 100% ale zdecydowana wiekszosc.
SnakE KSC: hmmm, sam nie wiem. jakos nadal mi sie nie wydaje ze zdecydowana wiekszosc to Cracovia. nigdy nie spotykam tam ludzi w szalach Cracovii i poza paroma napisami - nieszczesne "żądzi" - juz zamalowanymi, to jakos nie widze innych znakow zeby tam byla Cracovia. a ludzi w szalach Wisly widuje i to nie koniecznie w dniu meczow.
Czlowieku to ktoredy ty chodzisz. W szalikach wisly nikogo tu nie ma...no raz widzialem malolate w szaliku wisly...a sam sporo sie krece po Widoku. Znam jednego malolata z Mlodej Krwi i on sam przyznaje mi racje ze Pasow jest duzo wiecej..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)