Już od kilku osób słyszę, że nowopanujący Dyrektor Finansowy Pasów zachowuje się w sposób właściwy burakom z GTS, a nie jak przystało na zaufaną osobę najstarszego klubu w Polsce i ... prof. Filipiaka. Podobno wulgarnie i niezasłużenie obraża osoby mające o wiele większe zasługi dla Pasów niż on bedzie miał kiedykolwiek, także piłkarzy.... I w dodatku rasistowsko wyrażał sie do testowanego u nas Asechemie. Ktoś słyszał jeszcze tego typu głosy?
dubliner
-
-
Tabisz
tak !!! ja slyszalem podobne rzeczy!!
Kraków jest mały, a kibice i tak wszystkiego się dowiedzą!
Czy jutrzejsza GW to opublikuje, mam nadzieję że nie. A co do T. no comments.
temat zdecydowanie nie na forum pilkarskie
A dlaczego nie? niech kibice wiedzą jakiego mają dyrektora w klubie , bo piłkarze już o tym wiedzą!
tadek - ja nie znam Tabisza. Moze to jest kawal chama etc. Ale pracowników zatrudnia sobie właściciel to raz. Dwa co innego napisać , że ktoś tam to cham czy burak a co innego walić publicznie tekstami o pogadaniu. To wali nie w tą osobę tylko w Cracovie człowieku!!!
Oczywiście na całym świecie w klubach sportowych piłkarze i stworzenie im atmosfery do dobrej gry jest najważniejsze. Tak zresztą deklarowano w wywiadzie przed sezonem o nowej jakości zarządzania klubem. Jeżeli więc dyrektor zajmuje się obrażaniem piłkarzy (nie mówiąc już o obrażaniu kibiców bo na coś takiego NIE POZWALA SOBIE ZADEN KLUB NA SWIECIE) to wynika ,że facet kompletnie pomylil sobie miejsce pracy i pewnie długo w niej nie posiedzi (lub się poprawi). Ale to jedno a prezentowanie agresji to zupełnie inna sprawa.
A o co chodzi z tym Tabiszem?
Sorry nic nie słyszałem!!!
Mark, ale to ludzka rzecz pogadać, przecież nie napisałem o naruszeniu nietykalności cielesnej! Zapewne też wiesz, że w rozmowie najbardziej cenne są argumenty merytoryczne!
Pogadać merytorycznie zawsze mozna. Robert z BP sie wybieral porozmawiac z Tabiszem, oczywiscie merytorycznie. Ciekawe czy do spotkania doszlo.
A swoja droga to duzo emocji budzi tem Pan jak na finansowego. Tacy zwykle siedza w cieniu. Moze faktycznie cos jest nie tak.
Panowie zgadza się wszystko. To,że Tabisz jest pracownikiem Profesora, to sie zgadza. Ale może Profesor, też sie czasami może pomylć. Tabisz zachował sie chamsko w stosunku do Dudzińskiego, a to naprawdę bardzo dobry zawodnik i bardzo dobry człowiek, którego znam osobiście. Skromny bez wody sodowej w głowie. A tabisz to cham. Wydaje mi sie,że zapomniał gość w jakim klubie pracuje. Tabisz - zastanów sie nad sobą !! Bo moze cos stać sie nie tak !
Z Robertem z BP znam się całkiem dobrze, także jak dojdzie do takiego spotkania to ja chętnie się też wybiorę!
Kurka wodna naprawde dziwne to wszystko. C. mieszal z blotem wszystkich tylko nie zawodnikow bo oni maja byc w formie psychicznej I WYGRYWAC MECZE!!!!!
Natomiast glupota jest by takie sprawy wychodzily poza klub. Najlepiej jakby piłkarze się poskarżyli ,że się ich obraża. A już rasistowskie teksty w klubie z taką tradycją jak CRACOVIA to skandal.
faktycznie, wyluzujcie z haslami "o wybaczaniu i rozmawianiu...", ale temat jest gorący. To jest człowiek Profesora, którego wszyscy szanujemy nie tylko za to, że wspiera Pasy, ale także, za to że jest człowiekiem z ogromną klasa, co widać w zachowaniu, wypowiedziach itd. Co się stało, że "jego człowiek" prezentuje zupełnie inny poziom.., przynajmniej jeżeli chodzi o tzw. "kulturę osobistą" i podejście do ludzi. Nie wypowiadam sie o jego kwalifikacjach profesjonalnych - może zna się super na finansach - bo na razie niewiele wiem na ten temat. Jednak pytanie pozostaje: czy to na pewno "właściwy człowiek, na właściwym miejscu"!!??
Co do tobisza to prawda. Zwykły cham i prostak. Traktuje ludzi jak smieci, przykre jest to że nasz profesor nie widzi kto go reprezentuje w tej spółce. Wielu z nas zna jeszcze tobiszu piłkarza, który jak sam się oceniał był lepszy od większości testowanych przez Cracovię piłkarzy.
Martwi mnie to że niedługo nikt zwiazany z Cracovią , poza P. Misiorem nie będzie w klubie pracował. Pan T. tworzy kańczugowski folwark- nie zapomonajcie że następca KS pochodzi też z Kańczugi!
Już niedługo zrobimy sobie flagę Cracovia duma Podkarpacia ;-)
(...)- nie zapomonajcie że następca KS pochodzi też z Kańczugi!(??????????)
Z tym Tabiszem trzeba naprawde coś zrobić........
Zgodzicie się, że w każdym klubie musi być człowiek odpowiedzialny za pilnowanie kasy? Myślę, że tak.
Zgodzicie się, że w związku z taką funkcją stale będzie narażony na liczne roszczenia i różne pretensje? Myślę, że tak.
Dotąd takie sprawy załatwiał osobiście Prezes Misior. Z Zawrotniakiem (ręczna) czy Winnickim (kosz) jazdy przecież były nieziemskie. Teraz wszystkie podobne problemy (wydatki) przejął Tabisz. Zdjął Misiorowi z barków wielki garb. W imieniu Profesora boksuje się z wieloma osobami. I pewnie zdarza się, że nadepnie przy okazji komuś na odcisk. To jest Kraków. Znacie to miasto. Normalna sprawa.
CRACOVIA NON STOP!
O co chodzi z tym Tabiszem. Jest z nim wywiad w gazecie ?
Witam!
Wszystkich chętnych zapraszam do działu marketingu z przyjemnością odpowiem na wasze pytania osobiście.
Nie porównujcie mnie z KS bo to bardzo obraża.
Marek Pieniążek - marketing
co jest grane?
od siebie dorzuce, że ktoś z ukochanego klubu podrywa mi delikatnie dziewczynę..
;-) pzdrw
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)