a dlaczemu rasta jeszcze tu wypiusuje swoje przemyslenia złote?
czy jest to komus potrzebne (poza nim samym)?
panowie MODzi?
za caloksztalt glupoty i zlego wychowania proponuje dla tego pana [img]http://www.tasteline.com/document/files/th_barnofam_banan.gif[/img]
PS: rasta nie odpisuj nic bo nie do Ciebie pisze
-
-
VLEPKI projekty
temat to vlepki projekty ... ja nie wiem co Ci moderatorzy robią na tym forum ...
kurwa żałosni jestescie z tymi projektami antywislackimi
Wiadomość zmieniona (12-01-05 12:38)
SaNtO-masz racje to temat o VLEPACH,ale trzeba najpierw pozbyć sie nieproszonych gości.
rasta-nie mam zielonego pojęcia dlaczego ty tu jeszcze cokolwiek piszesz,jak mnie gdzieś nie chcą to się tam nie pcham,sądze,że o wiele milej widziany byłbyś na forum wisły.Co do picia ciepłej herbatki przed monitorkiem-czemu nie-jak chcę sie napic piwa lub czegoś mocniejszego to idę do baru albo na mecz.HEH.Myslisz,że robisz na kimś wrażenie sugerując, iż pijesz jedynie napoje wysoko procentowe,pochwal się gdzie indziej(prosba)
Wiadomość zmieniona (12-01-05 13:38)
nie wiecie czy jest dostępne gdzieś na necie spolszczenie do Photoshopa CS ??
hehe ja ciekaw jestem tylko gdzie są moderatorzy ... przerwa technizna w weekend to w od środy już nic nie robią ...
Sebo chyba nie ma spolszczenia - musisz zlapac wersje CE
58 :)
Oj Striped jestes super, najlepiej do nich zadzwon i posprzedawaj wszystkich hehe.
SaNtO-masz racje to temat o VLEPACH,ale trzeba najpierw pozbyć sie nieproszonych gości.
rasta-nie mam zielonego pojęcia dlaczego ty tu jeszcze cokolwiek piszesz,jak mnie gdzieś nie chcą to się tam nie pcham,sądze,że o wiele milej widziany byłbyś na forum Wisły.Co do picia ciepłej herbatki przed monitorkiem-czemu nie-jak chcę sie napic piwa lub czegoś mocniejszego to idę do baru albo na mecz.HEH.Myslisz,że robisz na kimś wrażenie sugerując, iż pijesz jedynie napoje wysoko procentowe,pochwal się gdzie indziej(prosba)
Czytanie ze zrozumieniem sie klania. PRzewin jeszcze raz nie chodzi tu bynajmniej o to co ja pije hehe a herbatke bardzo lubię ;) Wskazowka: sprobuj doszukac sie aluzji ;)
rasta-załóż sobie temat na swoim wiślackim forum o herbacie skoro tak cie to nurtuje.Poza tym moja wypowiedz w kwestii napojów była sprawą drugorzędną,pierwszorzędną było to, aby dać ci do zrozumienia,że cie tu nie chcą.Gdybyś wnosił coś konstruktywnego do tych wszystkich tematów w których jak narazie to tylko śmiecisz,nikt by(przypuszczam) marnego słowa nie powiedział.Zresztą pragnę skonczyć tę dyskusje-z prostego względu-NIE MAMY O CZYM DYSKUTOWAĆ!
Pewnie zadałbyś pytanie typu:"To po co dyskutujesz?",pozwól ,że odpowiem teraz-Bo serce mi sie kraja jak widze jak zaśmiecasz to forum!!!!!
Wchodze tu codziennie gdy tylko mam na to czas,ale patrze i widze jak bezkarnie tutaj srasz literkami.TO PROŚBA-przestan tu pisac!!!
Ja nie gadam sensownie? Mowie jak bylo, daje trafne argumenty czy historyczne fakty a dostaje stek bluzg z Reniferem na czele i to niby ja nci nie wnosze. Wez sie zastanow. Chyba tylko Kid i "Klberson to dwie osoby na tym forum ktore potrafia dyskutowac i przyjac do wiadomosci pewne fakty.
A przestac czemu? Bo boli Was ze ktos te Wasze napinki probuje zgasic i poprawia farmazony ktore pisze 50% userow?
Rasta o jakich ty trafnych argumentach piszesz albo faktach historycznych co? A ty niepotrafisz przyjac do wiadomosci ze sie napinasz tylko,ale zaglupi jestes chyba na niektore stwierdzenia.....zacznij pisac pamietniki bo nikt z toba niebedzie dyskutowal na twoim mizernie zenujacym poziomie..
CRACOVIO MA ,TYS CHLUBA MEGO MIASTA!!
SKULLBOY ales sobie czasnol reklame w necie :D
POZDRO OD "SZWAGRA"!!!
dobra klocku chcesz poprawnej polszczyzny?
to musisz na nia zasłuzyć.....
nie będe sie starał pisząc z łajzą
tyle odemnie w temacie
PS.
"Ty faktycznie lepiej idz do woja bo do szkoly i nauki to chyba nie masz glowy ... przwien tekst, jak napiszesz do mnie poprawnie w swoim OJCZYSTYM języku to odpowiem."
4y błędy orograficzne
:P
Ja mam zasluzyc na poprawna polszczyzne? hehe to ty mi laske robisz ze bedziesz pisal poprawnie? hehe n/c
no brawo zlapales mnie na literowkach i braku polskich znakow, dla wyjasnienia nie uzywam na necie przewaznie polskich znakow i duzych liter. btw. to nie sa bledy ortograficzne jezeli juz cos ;)
Wiadomość zmieniona (16-01-05 01:28)
QRWA,trzeba przyznać-chwast nie do wyrwania-tyle!!!
KURDE CO JEST TEN TEMAT UPADA LUDZISKA NIE KŁÓĆCIE SIE Z TYM WSZARZEM WIŚLACKIM TO JEST TEMAT O VLEPKACH A TY (WIEŚNIAKU - WIŚLAKU)DO BUDY!!!!
NO racja,zresztą skoro nic nie pisze to może nauczył sie posłuszestwa.
Już niedługo może wrzuce tu kilka vlepek voli i nie tylko.Napiszcie co myślicie
o pomyśle osiedlowych vlepek?Jak dla mnie pomysł w pyte,ale naturalnie trzeba pierw mieć dobre projekty i logo osiedla.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)