Mam pytanko:
Czy ma ktos mozliwosc zalatwienia tanszych rac ??
Bo pewna osoba potrzebuje na Sylwestra a to juz niedaleko ;-)
Najlepiej gdyby byly czerwone...
Prosze o odpowiedz
Z gory dziekuje
-
-
Wazna sprawa - Tansze Race
Tez bym kupil, moze jak bedzie nas wiecej to sie sciepiemy i kupimy hurtem ?
No ja moze tez bym kupil
a tak normalnie to gdzie mozna kupic race i w jakiej cenie .. ?
jakos sie nie orientuje w tym wogole ;)
nie jestem pewien ale moze tu ;)
jesli sa jacys chetni to piszcie jak najszybciej - moze Wam zamowimy przy okazji naszego zamowienia...
Rock - podaj konkretną cene to moze bede chętny :)
Kid - ostatnio masz duzo "waznych spraw" ale to sie chwali bo ostatnio fajne tematy zalozyles :)
dalej zadnych cen nie ma :>
Za 45 zł są morskie race w hurtowni "forteca" na dobrego pasterza na wysokości OBI i GEANT.
45 zł to drogo torche przydały by sie jakies tansze
Race morskie w cenie 19zł mega bezpieczne, palą się 1 minutę, różne kolory. Dostawa gratis i piszcie na mojego maila.
Ja słyszałem ze opravcy maja race za 10 zł (nie wiem czy to jest prawda) moze oni moga załatwic??
kordelksc - raczej źle słyszałeś,masz napisane w poscie wyżej (SOŁTYS) uderzaj do niego na maila.
heh za 10zł to co najwyżej samo opakowanie.
No moj kumpel kupowal za 8 zl nazywalo sie to dokladnie "Świeca Dymna" :)
No ale przeciez to jest to samo
A kupowal bez pudelka chyba bo to taniej wychodzi ( Pozdro dla kumatych :) )
Jak by było za 8 zł to zajebiscie. JeyJey jak mozesz to zapytaj sie kumpla gdzie kupował te swiece dymne i napisz. Z gory dzieki
świeca dymna to nie to samo co raca...mylicie pojecia.Jak nie chcecie meczowej racy to idzcie do śmieszka;) heh
Za 19 wzialbym jedna na sprobowanie jak sie ludzia spodoba to byc moze wiecej.
zgłoś się Misiek do SOŁTYS'a :)
kordelksc - no niestety ale moj kumpel kupowal to po za Krakowem :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)