...pewnej druzyny, z niewlasciwej strony Blon;-) Nie ma trenera, odchodza pilkarze, marnieje w oczach caly ten swiatek (jeszcze niedawno taki pewny siebie i zarozumialy)...
Konczy sie ich era tak, jak kiedys skonczyla sie era Gornika Zabrze, Legii, Widzewa... Nie powiem, zeby bylo mi z tego powodu smutno, powiem za to, ze BARDZO SIE CIESZE!
CIESZE SIE, bo nadchodzi PASIASTA ERA w ekstraklasie! Dlatego w nowym roku zycze pilkarzom Cracovii, trenerowi Stawowemu, profesorowi Filipiakowi, Wam wszystkim Szanowni Kibice Pasow wytwalosci w Nowym Roku i mnostwa radosci z sukcesow sportowych!
CRACOVIA kroczy pewnie do sukcesow! Bylismy, jestesmy i bedziemy WIELCY! Po awansach, wygranych, czas na puchary i MISTRZA! Do boju CRACOVIA!!!
-
-
Konczy sie era...
Nie ma co sie cieszyc z tego ze Wisla upada,liczy sie tylko Nasza Cracovia ktora i tak jest najlepsza,W JEDNOSCI SILA!
nie zebym sie czepial, ale trenera mamy a nawet dwoch, a z zawodnikow narazie nikt nie odszedl. pisanie ze "konczy sie era..." jest jednak troche przedwczesne. zobaczymy jak bedzie na wiosne. a dopiero potem bedzie mozna napisac ze skonczyla sie era.
Kolego sympatyczny mi sie wydaje ze nie kończy sie era Wisly tylko zaczyna sie jej nowa era a w tej nowej erze bedzie więcej sukcesów.Cupiał nie poto zmienia trenera i zatrudnia wcale nie gorszego zeby wisla przegrywała.On to robi poto zeby wisła osiągała coraz większe sukcesy.Poto jest ta zmiana zeby Wisła wkońcu frala do ligi mistrzow a Kasperczakowi nie udało sie to 2 razy to moze Liczce uda sie za pierwszym razem.I nie ma sie co łudzic ze kończy sie era wisły bo Cupiał wydał juz zadurzo pieniędzy zeby rezygnować i rujnować to co osiągal przez wile lat.Wisła teraz nie ma godnych przeciwników w kraju.Nikt jeje nie moze dorównać i Cupial mógłby to tak zostawić ale on jest ambitny i własnie poto jest ta zmiana trenera aby ośiągnał Cupiał w końcu swoją zachcianke(ligę mistrzów).Wisła sie rozwija:budowany jest stadnion,z roku na rok zwiększany jest budrzet a nawet zmiana trenera jest rozwojem dla klubu.Wydaje mi sie ze predko nie doczekamy sie czasów kiedy wisla bedzie upadac...
Myslmy o wielkiej Cracovii a nie o slabszej Wisle
Twixxx - wytrzyj monitor już
mam nadzieję że podczas czytania informacji o Wiśle nie zwichnąłeś sobie ręki
ps. temat o ekstraklasie już jest - po co zakładać nowy i to jeszcze takie bzdury ??
Wali mnie co u nich sie dzieje - byle u nas było dobrze.
Upada nie upada ale kabaret jest pierwszorzędny....
Czy to wazne co sie dzieje u tych z nie własciwej strony błon. Strasznie denerwuja mnie takie tematy. Co nas to obchodzi
Cracovia - smutna część krakowian
ja pierdole wiślacy to sie zawsze wjebią na to forum kiedy nie trzeba=/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)