RoMan: uświadomienie ręcznie... czy w inny sposób ? :P:P:P
-
-
Zaprowadź kogoś na Cracovię
uświadomienie wizualne.. rzut pasami w oczy.. he he.. ;-)
Ro Man pamiętaj jutro o 11.00!!! Zabierz coś dla ciała bo duch u Nas nie zginie:)!!!!!!!!!
I liga I liga CRACOVIA
Wieloryb..
ty w tej gromadzie będziesz ze mną uświadamiał tzw ”fanów krakowskiej piłki”.. ;-) ale to będą mądrzejsi faceci niż ten pocieszny GTS-iak ze Stilla na wieczorku kawalerskim.. he he.. ;-))))))) Bożesz ty mój.. to była prawdziwa wiślacka ”martwica mózgu”.. pamietasz?
widzimy się o 11..
pzdrw
żeby tylko nie zaspać... ;-)
Ro Man w niedziele był ciąg dalszy tej historyki ale Pasy zawsze z przodu pamiętaj o tym :)
Jutro sobie damy..... hehe pozdro!!!!!!!!!!
I liga I liga CRACOVIA
masz rację, Pasy zawsze do przodu..
tak jak podsumowano to w tych słowach:
”Cracovia ma tradycję walki, która w sposób cywilizowany powinna się realizować. Tradycja walki i zwyciężania jest komplementarna do tego, co my robimy. Z jednej strony nasza wiedza, a z drugiej walka, by nasza racja czy produkt przetrwał. Wygrywanie jest wspólnym czynnikiem dla ComArchu i Cracovii”.
prof. Janusz Filipiak, Gazeta Wyborcza, 29 grudnia 2003 r.
Zapraszam na chat to sobie pogwarzymy!!!!!!!!!!!!!
I liga I liga CRACOVIA
55 dni później
temat ciekawy, szkoda, że podupadł.. ;-)
za trzy tygodnie inauguracja rundy w Krakowie..
sądzę, że wielu nie będzie trzeba namawiać..
pzdrw
17 dni później
Runda się rozpoczyna A więc...Zaprowadź kogoś na Cracovie:)))))
Dzisiaj masz niepowtarzalną szansę !
dzisiaj atmosfera będzie jak przed laty..
No to brać ludziska na mecz dzisiaj... każdy po jednym znajomym i jest nas dwa razy więcej :)...
no to hoop!
Do boju CRACOVIA
Nie ma problemu.Chodzi juz moja żona i 2 dzieci i pewnie jeszcze kogoś namówimy.
CRACOVIA PANY
mieszkam blisko niepołomic i tam widze jak mlodzi latają w szalikach a połowa z nich niebyła na meczu jak już mamy jechac to jeździ nas około 5 osób i troche mnie to wkur..... bo mogló by sie tak naprawde zebrać nawet 30 osób
Namowilem 4 osoby. Byly zachwycone meczem, hokejem, dopingiem....:)
Brawo Phil...zwłaszcza jedna namówiona bardzo sympatyczna;-)
Icku, akurat tej jednej nie trzeba namawiac. Ona juz z nami na dobre i zle:) pzdr
Świetny pomysł !!! Zamiast do ZOO na Cracovię....
Niedziela Godzina 14:00 stadion przy ul.Kałuży :)))
Ta metoda nawet działa, mianowicie w ramach uczłowieczania wziąłem młodsze rodzeństwo - sztuk 2 na hokeja, podobało im sie. A dzisiaj dowiedziałem sie że malce wybierają sie na mecza na nogę w niedziele ale -uwaga- przyprowadzają swoich znajomków. Tak sobie myśle stworzyłem nowych Pasiaków
Ostatni o
Gambrinus-zajebisty obrazek masz :-)
Przyprowadzę na Stasiaka dwie nowe dusze , oby po meczu były to już pasiaste dusze.
[IMG]http://www.golec.digimer.pl/img/kib5-m.jpg[/IMG]
A ja mam pytanie: Czy sa potrzebne do Was identyfikatory??
Ja na hokej z Polonią Bytom wyciągnąłem kolege, na Sanok przyszedł już sam ! :)
Misja spełniona :D ale może jeszcz ktoś się nawinie :]
Ja wyciągnąłem kolege na mecz z Polonią Bytom, na Sanok przyszedł już sam :)
Misja spełniona :D ale postaram się na tym nie poprzestać :]
drogi Kszo - idziesz ogladac Cracocie czy stasiakaopoczno? ;--)))
No na niedziele przytargam jednego szczawiana, mam nadzieję że będzie mi dziękował do końca życia :D:D:D
ja przyprowadzilem duszyczke do Enigmy, teraz wybiera sie na Stasiaka, a potem nie ma szans, aby sie nie wciagnela
Nie zbijaj sie tylko powiedz co z tym identyfikatorami.
I w ogole teraz Ten Zespol sie zwie Stasiak KSZO Celsa Ostrowiec Św.
jednorazowe ID po okazaniu dowodu tożsamości i uiszczeniu 2 zł opłaty..
KSZO- ciezko nam ten team kanciarza i kretacza uznac za KSZO. Obawiam sie ze stasiak naslucha sie za cale zycie. Solidnie sobie zasluzyl. Co do ydentyfikatorow to zawsze sa jednorazowe przy kasach. Musisz miec tylko jakas legitymacje.
KSZO: zwie sie, ale nim nie jest. KSZO sie wycofalo z rozgrywek, pamietasz?
gdyby to byla fuzja, to zrozumialbym Twoje zale. ale pogodz sie z tym - KSZO nie gra w II lidze i tyle.
No i oto mi wlasnie chodzilo. Dzieki WIELKIE.
A mam jeszcze pytanie co byscie zrobili na naszym miejscu??
KSZO - poczytaj historie Lechii/Olimpi Polonii/Lechii 2 razy kretactw probowali. Wreszcie postanowili jak ludzie honoru odbudowac klub od A klasy. Trwalo pare sezonow ale Lechia jest u bram 3 ligii a kibice sa DUMNI ze swego klubu. Wy nie mozecie byc dumni ze stasiakcelsaKSZO. Pare klubow zostalo mocno poszkodowanych przez to szachrajstwo.
Wiem o tym ale niestety taka jest ta nasza pilka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)