oj tym razem namówiłem naprawde sporo ludzi..
a tym, którzy narzekali, że nie pójdą, mówię telefonicznie, że wystarczą ID jednorazowe..
temat jak najbardziej na czasie..
może zrobimy jakieś zawody..?
pzdrw
-
-
Zaprowadź kogoś na Cracovię
RoMan - a jak się przyprowadzonym przez Ciebie damom mecz z Zagłębiem podobał?
>ala uwaga, bylem wczoraj w biurze - identyfikatory wydawane sa do 15:30, a >nie 16-tej.
Tyle się tam panienek po klubie pęta a człowiek pracy nie ma kiedy identyfikatora zrobić. Do 18-tej powinno być.
..i wcale nie musi to oznaczać zwiększonego wymiaru pracy - po prostu przychodzi taka istotka na 11-stą i do 19 pracuje...
Ja też jednego gagatka jutro przyprowadzę!
Dzisiaj się podekscytowany zameldował z identyfikatorem (nota bene zwolnił się z pracy, żeby go wyrobić).
Rustical i ja zaczynamy wlasnie akcje "przyprowadzania" zakrojona na szeroka skale ;-) Najprawdopodobiej na mecz z KSZO przyprowadzimy jednego delikwenta, a na Belchatow 3 nastepnych. Rusti - zadanie na ten rok: HUMAN - 100% PASY!!! :))))))
Ja mysle, ze uda nam sie przyciagnac troszke wiecej osob. Zwlaszcza, jesli pomorzemy im wyrobic identyfikatory.
HUMAN - 100% PASY!:) .. i moze ktos ktos jeszcze:)
A ja myślę, że to odwrotnie 100 % PASY = Human
Chyba, że Resource.
W firmie, dla której duzo pracuję hasło Human - 100 % PASY oznaczałoby zdecydowaną feminizację stadionu. Chyba jednak ponad dopuszczalną normę.
(sorki Anafly)
:)))))))
>Dzisiaj się podekscytowany zameldował z identyfikatorem (nota bene zwolnił się z >pracy, żeby go wyrobić).
I to jest BARDZO NIE OK ze strony klubu wobec tego kibica!!!!
> Ale podobalo mi sie, jak pani w sekretariacie tlumaczyla sie, ze to naprawde nie jej > > wina i oni, jako klub, tez za tym nie przepadaja - ale, ze policja sobie tak wymyslila i
> tak musi byc :)
A co to ma do rzeczy czy lubią czy nie lubią. KIBIC jest NAJWAŻNIEJSZY!!!!
Czy naprawde nie da się jednej pani POSADZIĆ od 11 do 19 -tej przynajmniej w piątek!!!!! ????
PS: wiecie ,że zwykle się nie czepiam nikogo ale wszelkie przejawy lekceważenia takiego skarbu jakim są kibice Pasów denerwują mnie.
UFF. Całe szczęście ,że są jednorazówki. Brawa dla działaczy ,że przewalczyli to z policją
ja niestety w tym tygodniu nikogo nowego nie przyprowadze :(
Klaros: human to klasa o profilu humanistycznym, w ktorej jest Rustical. Ale jak widac haslo jest bardzo elastyczne i metodyka jego stosowania moze byc przerozna :-) Pozdro!
Akcja przed Zaglebiem zaowocowala przyjsciem na mecz mojej dziewczyny. Decyzja nie byla dla niej latwa bo ojciec to zagorzaly wislak ;) No ale w koncu ja wyciagnalem... trafila akurat na najlepszy mecz pasow w tym sezonie... tyle tylko ze patrzac na boisko od czasu do czasu ziewała :| (za co dostala ode mnie opiernicz :D)
Cos mi sie zdaje ze kolejnego kibica pasów z niej nie bedzie ;) Ale teraz przynajmniej wie co to jest Mlyn 1, mlyn2 itp itd...
A ja myslołek, że chodzi "human resources" - mówiąc po noszymu dział kadr
:)))))))))))
nie przejmuj się Rock..
moja tez już ziewała na Pasach i to na meczu z Koroną..
ten etap mamy juz za sobą i stwierdzam z całą odpowiedzialnością, że pasiaka z niej tez nie będzie..
ale cieszą mnie w jej ustach słowa, że z tego co widzi Cracovia gra dobrze (bo wygrywa z Lubinem) a wisła to patałachy (bo przegrywa z Anderlechtem).. :-) najważniejsze to prawidłowe rozłożenie akcentów.. :-)
jutro mam nadzieje przyjdą ze mną 4 osoby..
poprzednio dotarła tylko jedna ale powiedziała, ze chce usiąść sama..
mówi, że było nieźle.. jutro nie może ale obiecała, że jeszcze zaglądnie..
moim zdaniem jest szansa, żeby zaglądała czasem..
pzdrw
Ale mnie klaros powaliles:D:D:D:D:D:D:D:D:D
... bo wlasnie tak sobie myslalem dzisiaj przez jakis czas: O co Ci chodzilo?:)
... a z moją jest tak :) : , nim mnie poznała , to myślała,że w Krakowie są tylko kibice ...... :). Ona mieszka pod Krakowem, a tam wioski ( zresztą jak prawie wszędzie) wiślackie . Jej tata - zagorzały kibic wisły , przypomina mi nieraz ,ze za komuny ich wozili pociągami na mecze skisłej , taka masówa. Ale powoli sie przekonuje do Pasów,taki jest mój urok,zresztą jak każdego kibica Cracovii :). I nawet sprawdza jak Pasy wyszły w telegazecie :).
Więc nie powiem,ze było łatwo na poczatku z moja ,ale na paru meczach ze mną była i nawet się jej podobało ... , ale z nią trzeba jeszcze troche popracowac :). Bardzo moją Kocham ,ale jakby mi powiedziała kiedyś , żebym przestał chodzić na Cracovię to chyba bym ją rzucił , bo ja poprostu bez Cracovii już nie mogę żyć... , Cracovia jest jak powietrze,bez niego nie można egzystować .
Ps.Ale zaobserwowałem już skutki mojej perswazji , kiedyś byłem u niej na uczelni , patrze ,a ona na swojeje ławeczce uczelnianej pisze PASY :) hehehe .
bueheh no moja perswazja tez chyba na moją działa, bo ostatnio z niekrytą satysfakcją pochwalila mi sie ze w szkole zdzierała naklejke wisły... a jak jej braklo czasu na jednej przerwie to na kolejnej zrobila comeback na miejsce zbrodni zeby dokonczyc dziela ;)
Rock*n*Crack - wróciła na miejsce zbrodni,pewno jej coś nie pasowało buhehehe !
;) no własnie, ale jak juz zakończyła misję to juz wszystko PASowało ;)
wczoraj jednak zasmucona poinformoawala mnie ze sprytni (jak nikt) wiślacy nakleili kolejną vlepkę... na suficie :| no i z nia chyba sobie nie poradzi... ale nie byl bym pewien czy jednak tak łatwo odpuści, może mnie jeszcze zaskoczy ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)