-
-
Reality Show ;-)
A czy musi byc z Krakowa ??
pewnie nie musi ale tak mi sie skojarzylo ...
Z Krakowa była w drugiej edycji BB Ilona, taka ruda. Weszła chyba w połowie tego programu. Pamiętam że były wtedy jakieś swięta, chyba Wielkanocne i dostała jakąś maskotke Wisły w prezencie.
Wiadomość zmieniona (15-12-04 14:17)
tego nie pamietam :)
no była,taka ruda,miala smoka z herbem wisly i chyba szal i mowila kilka razy ze jest za wisla :-/
bo ta zdzira jest z bronowic
Sprostowanie: Ja mówiłam, że mi się WYDAJE, że ona jest z 2 edycji :P
a mi sie wydaje dużo różnych rzeczy :P
> Krakowa była w drugiej edycji BB Ilona, taka ruda. Weszła chyba w połowie tego programu.
>Pamiętam że były wtedy jakieś swięta, chyba Wielkanocne i dostała jakąś maskotke Wisły w prezencie.
Poldek ale my sie zastanawialismy nad tym co napisal Sebo !!
Autor: SeBo*NH (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 14-12-04 13:30
w BB była jakaś Pasiaczka bo pamiętam jak na ścianie napisala Cracovia Kraków czy jakoś tak :-)
[img]http://www.cracovia.krakow.pl/fotki/bb.jpg[/img]
wlasnie mialem wam kleic zdjecie ale strona przestala dzialac :(
Monika, ale wcześniej napisałaś
"az musialam wlesc na strone BB azeby ją zobaczyc
z 2 edycji z kraka byla tylko Anka to moze to ona :) "
więc ja to tylko skorygowałem
Poldku Anka z 2 edycji tez byla z Krakowa.
Natomiast co do Pasiaczki co smiga z chlopakiemna mecze to wystepowala w 3 edycji mialem wam zdjecie dac zeby juz nie bylo zadnych watpliwosci ale strona przestala dzialac.
Zupełnie nie wiem o kim (o czym) piszecie, ale dyskusja mnie rozwaliła!
Popłakałem się ze śmiechu. Dialogi na cztery nogi.
No co sie dziwisz wkoncu sezon Saneczkowy ;-)
mg, no rzeczywiście jest troche śmieszna, ale czy dyskusja o BB może być poważna?? :P
Dzidzia nie uwazasz, ze moglas tym sformulowaniem urazic kogos ??
To tylko moje zdanie, ale jeśli kogoś uraziłam to przepraszam
Poldek o.k nie czepiajmy sie szczegolow :P
no wlasnie Dzidzia urazilas mnie ;)
No to teraz wyjasniam Laska z BB o ile pamietam to Asia ale moge sie mylić ,na Kałuży jest naprawde bardzo czesto na Siedleckiego zreszta tez Od programu sie prawie nie zmieniła:) łatwo Ją wyszookac :) A co najciekawsze to czesto czyta forum i zapewne ma niezły ubaw :):):)Pozdrawiam!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)