Chcielibyscie zobaczyc do GÓRY KOŁAMI! MOJE TYPY TO;
-ABG(OCZYWISTE)
-URODZENI SKISLACY
-WIERNOSC
-
-
JAKĄ FLAGE WISŁY....
no ja to bym chcial zobaczec do gory nogami ABG wtedy bym sie ucieszyl najbardziej
ABG i WIERNOSC :]
Wszystkie:)
był taki temat
ja podobnie jak kolego Los :]
wierność
ABG
Wiadomo że najlepiej wszystkie ale nawet niedawno z bratem rozkminialiśmy, że najchętniej Armię Bitej Gwiazdy i Wierność....
XX-Lecia :P
a coz Wam tak ta wiernosc przeszkadza? :>
ja Tylko kojarze AGB.. A najbardzoej to chcialbym jakiegos wislaka na stadionie za nogi powieszonego : P
no wlasnie co macie do Wiernosci ?? no chyba ze ona was osobiscie uraza ;)
A watpie zeby zobaczyc te flagi do gory kolami przeciez ich nikt do domu nie nosi tylko leza one w klubie, no chyba ze ktos chce sie wlamac ;/
Wiadomość zmieniona (13-12-04 00:20)
Ale o czym wogole mowimy zamiast gadac trzeba dzialac ;) ale tak na serio to ABG jest odwozona milicyjna eskortą do Komendy Wojewodzkiej Policji i wkladana do sejfu ;)
No to trzeba zorganizowac napad na konwoj :]
A ja chcialbym widziec ta ich sektorowke wielka z napissem "wisla"... ;-)
Do gory kolami oczywiscie ;-)
Ale, ze sie nie da na plocie tego zrobic to chociaz, zeby na jakims ich meczu pomylili sobie strony ;-)
Wtopa przed cala Polska ;-)
a ja bym chcial zobaczyc jak wisla nie ma ani jednej flagi na derby :D
bo nie bedzie miala;)
tak, oczywiście.. wiślacy nie będą mieli ani jednej flagi bo my się już o to postaramy.. tak tak dzieci..
Przecież każdy wie chyba, że chcielibyście zdobyć naszą flagę Fujin , a nikt tego nie napiszę nikt się nie przyzna dlaczego ? . Jaf to tobie wyważyliśmy drzwi w domu i leżałeś pod nimi ? może twoje to te z I z wyrąbaną dziurą ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)