na stronie wisly jest ankieta na najlepszego szczeniaka wygrywa ten maly knypek ktory mnie wkurza moze tak zaglosowac dla kawalu np kowalczyk ( wydaje mi sie ze nie zagral ani min)
-
-
mam pomysl
daj link ;-))
oj arkapina, złośliwy z Ciebie gość... ale przecież złośliwość jest w pewnym sensie wypadkową inteligencji ...:-)
dajcie linka :D
My chcemy linka Arkapin my chcemy linka!
dajcie sobie spokoj :|
na cholere głosować na ich sondzie... a fu !
Kowalczyk zagral w tej rundzie 1 min (slownie : jedna)
Barany, Kowalczyka nawet nie ma w Rozczarowaniu!!
hehe
Widac, ze tylko malolatom podoba sie ten pomysl :/
Ale Ty pasiaczko ?!
Co ja Kid?? Co znowu zrobiłam:(((((
arkapina daj sobie spokoj.....
chciałbyś żeby na Twojej ankiecie głosował pies wiślacki i wyszło Ci że Wiśniewski był najlepszym zawodnikiem sezonu ? daj sobie spokoj jeden z drugim ... :/
:/
widzisz wg. mnie takie "zabawy" są ciekawsze
wojna powmiędzy naszymi klubami tak wlasnie powinna wygladac a nie wojna na noze siekiery itd
jak jestem oddany cracovii ze wszystkich sil i calego serca to uwazam ze
ze jak byla sonda na teraz.pasy o projekt szalikow i prawie wygral ten wislacki to po pierwsze moze maly rewanz a po 2 czy ten sposob nie lepszy niz kradziez szlikow koszulek itd....
kto jest rozumny to to zrozumie a kto nie .......
To dajcie link do tego Wiśniewskiego :))
:):):)
kamil_ksc tak odbiegajac od tematu fc busko zdrój?? niewiadziałem ze jest tam wielu kibiców pasów mam rodzine w tamtych stronach i czetso tam bywam kojarzysz miejscowaosci wislica lub oleśnica.??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)