czy ma ktos moze jakies mp3 konkwisty88???? jak cos to przeslijcie mi na gadu prosba !!!!!
-
-
K88
Mam ich kasetę. Jak jesteś zainteresowany to mam też Legion, Zadrugę późniejsza NaRa, szczerbiec i Twierdze ale wszystko na kasetach do przegrania
dobra dzieki ale potrzebuje jakies mp3 trzym sie
Mam całą dyskografię Legionu, Konkwisty 88, Honoru.
Zgłoscie się do mnie na mail
no to ja ci mogę dorzucic The Gits , Skrewdrivera ,BTM, Baranki Boże itd.
Pozdro dla fanów R.A.C/Oi :):):)
egon jak masz mp3 to moze kiedys na Hubie udostepnisz?
K mam wsio w mp3... Jeszcze chyba tez Londinium SPQR (oni sa the best :) )
a o Sztormie 68 nikt juz nie pamięta?
;)
pamięta :) , własnie w tym miesiącu Sztorm 68 wydał nową płytę(split z the Gits)
Jestem na hubie Cracovii jako (psv)Egon(PL). Możecie zassać odemnie co potrzebujecie.
A ja szukam pierwszej kasety Sztormu 68, ma ktoś?
Wiadomość zmieniona (11-12-04 15:21)
Łysenko chodzi ci o ''Sprawę wartą krwi''??, jezeli tak to zgłoś się do mnie to podam ci namiary gdzie to mozna kupic. Kaseta kosztuje 10 zł więc cena przyzwoita
Wiadomość zmieniona (11-12-04 15:44)
Nie pamiętam tytułu ale chyba tak. Chodzi mi o tę kasetę gdzie jest mój ulubiony hymn "Ciemna noc trzynastego grudnia".
Jak się mam do Ciebie zgłosić?
plaga anarchii osiągnęła szczyt...
;)))
...nad krajem chmury były coraz większe
dojrzewał spisek, knuł go żydowski duch!!!
Tak jest.
Może to o Cracovii?
tam miało być o cyklistach tylko coś sie chłopakom pomyliło :)
Łysenko. jakiś moczarowiec ci zwędził? to kogo ty na pokojach przyjmujesz?
;)
Nie, taki jeden co też na Cracovię chodzi i było to przed wiekami, gdzieś w okolicach Świętej Wojny na Reymonta 0:1.
A jak to bylo w tej piosence Sztormu? "Towarzyszu Wieslawie" czy jakos tak? :)))
Mieczysławie
Widzę że grupa znana i lubiana mimo upływu lat. :)
a skąd jest Sztorm 68?? ja coś słyszałem ze z Nowej Huty są
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)