to jezeli Baylay nie jest kibicem zawiszy to niech sie nie wp**** miedzy wódke a zakąske!!!
I tak ich nie trawie!!!Zawisza Bydgoszcz to frajerzy!!!
-
-
Co sądzicie o kibicach Zawiszy Bydgoszcz?
Sewis Kibicow [b]Bydgoskiego Zawiszy[/b] :/
Wydawalo mi sie, ze Zawisza to rodzaj zenski ;-)
Pierwsze mialem takie wrazenie:
To jest tak jakby na naszej stronie bylo "Serwis Kibicow Krakowskiego/Krakowskiej (klubu) Cracovii" ??
Nie wiem - zamotalem sie juz ;-)
Kid bo to jest TEN Zawisza,od rycerza Zawiszy Czarnergo.
ja tam Zawisze lubie ;]
Wiadomość zmieniona (07-12-04 15:56)
pasiaczka.....co z Ciebie taka wojownicza amazonka??
poprostu ich nie lubi i wyraziła swoją opinie, dajcie dziewczynie spokoj:)
ultras oprawcy wypowiedzcie sie co zrobiliscie aby pomoc osobie zwiazanej z bydgoszcza od pewnego czasu....???czekam...
Hycel odpowiedzi nie dostaniesz nie licz na to, tak pozatym nie wiem co ten temat tu jeszcze robi bo sie troszke rozmyl i nastapilo znow wywlekanie na wierzch. Skasowac i spokoj.
zawsze byłam wojownicza:P i zawsze daze do swoich racji!!!Wkoncu nie kazdy musi lubic Zawisze!!!Ja ich nie lubie od niedawna poprostu nie trawie tych szumowin!!!!!!!!
jestescie smieszni zeby chlopaki z Lecha dzwonili i nas informowali o losie typa z CRAXY...dalej nawet szkoda gadac...
kto was poinformaował?????????
stary haliny...polew poprostu...
Wiadomość zmieniona (07-12-04 20:28)
nie nie dotyczy nich czyli dla nich to nie jest ziomek i wogule nikt ....spoko i do tego nie jechal sam aczkolwiek reszta beztrosko pojechala dalej chodzi mi o typow od nas...a zredzta jestescie najlepsi sialalala p.s od vlepek haha a kiedy je ostatnio zrobiliscie?koniec./
....P.S KTO WYDAL OSTATNIE JAKOS PONAD 30 VLEPEk>?SZCZERZE ZLEWAM I ZAPOMINAM I TYM .ASTA
HYCEL - Jestem w stalym kontakcie z Jego Mamą, mam info w miare na bierząco,a nasz ziomek z Lecha mial info dzieki mnie,bo dalem mu nr domowy i on rozmawial z Mamą.Razem wszystko zalatwilismy,teraz zbieramy kase i damy ją Mamie,gdyż wystarczająco duzo musiala wydac na adwokata... Więc jak nie wiesz to nie pisz...Mówiłeś coś o kumatości?
LOS - przestan sie mieszac w nie swoje sprawy i nie komentuj od czego sa opravcy a od czego nie,bo nic nie wiesz!
Vlepy JG mi się bardzo podobają :D Szkoda tylko że żadnej jeszcze nie kupiłem :) Trzeba się zaopatrzyć ;-))
Dobra Liptoon;/ sory
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)