No widzisz dużo sie zmieniło :(:(
Wiślaków mase , a Cracovia to znajomi tylko odemnie z osiedla !! Bida :(
-
-
Akcja Wislaków
a ja sie niczym nie przejmuje tylko dalej popierdalam w bluzie Arki, szaliczku Lecha i czapeczce Cracovii przez całe miasto na pełnej k.urwie..
Szkoda, ale miło wspominam tą szkołe. Evcia jak masz lekcje z panią Wójcik to pozdrów ja od Bartka z 4C klasa pani Kaszuby.
Wiadomość zmieniona (10-12-04 17:44)
Nie nie uczy mnie ;):)
A ty moze skonczyłes ta szkołe 2 lata temu :P?
2001
Ja jak przyszedłem do szkoły w koszulce CZARNYCH JASŁO to profesorka się mnie zapytała czemu reklamuje inne miasto a nie Nowy Sącz a ja jej odpowiedziałem że mi za to płacą! =]
Ja miałem przyjemność przez jakiś czas chodzic do 1LO, a że mieszkam papierosa od tej szkoły to mogłem chodzic jak chciałem, byłem u siebie. Z kumplem biegaliśmy po szkole we flejach, szalikach i z biało czerwonymi wojskowymi plecakami i nikt sie nawet nie ważył krzywo popatrzeć bo wiedział czym to mogło grozić ( przed naszym przyjściem była tam psiarnia ). najlepsze akcje były jak były dyskoteki szkolne i hokej w ten sam dzień :) chłopaki z dzielnicy akurat zwykle tak jakoś wracali jak sie konczyło. Niektóre typki sie nauczyły i kończyły wcześniej bo wiedzieli, że może być delegacja Pasiasta pod szkołą i oni raczej wolą wcześniej spacerkiem niż pózniej sprintem
Ro Man. a ile ty masz do fabryki? 50 metrów?
;-)
Co ty chcesz? Ro Man kozak!
i Ro Man zawsze chodzi na pełnej kurwie ;-))
A Korony Kielce jakiegoś gadżetu to Ro Man nie łaska przywdziać, tak do kompletu?
Jakieś skarpetki albo co... :D
Ro Man kozak, to fakt,
i wjeżdża z bramą
ale do fabryki ma 50 metrów :)
Łysenko. może balejaż w barwach Korony? ;)
Wiadomość zmieniona (11-12-04 18:59)
Co z tego, kozak i już! :D
Jak ja chodzilem na Blachnickiego mowy niebylo zeby ktos mowil ze jest za wisla same PAsy Nawet z dyrektorem dyskutowalo sie albo o pilce albo o hokeju na lekcji wos,u to byly czasy
czyzby dyrektor Pan Jerzy Makowski?:> :)
Maniex: balejage to robi się na włoskach kobiecych, u RoMana to glasage ;)
jak ja chodzilam do tej szkoly to nie bylo takich akcji :(
no na blachnickiego to tylko edek konserwator to byl pies
Ale SP. Pan Edziu byl soko gorzej bylo z szatniarkami glupie pizdy zawsze czepialy sie ze po kiblu sie pisze i Tak pan dyrektor MAKOWSKI Ciekaw jestem czy wkoncu sie ogolil!!!!!!!!!!
za moich czasow Makowski nie byl tak nazywany :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)