no to napewno widzieliscier nie raz popieerdalajacego łysego w bluzie granatowej z tyłu CRACOVIA 1906:D
-
-
Akcja Wislaków
hmmm całkiem mozliwe :)
ja zawsze przesiaduje pod sklepikiem od 8-10.30 :)
widziałes dzisiaj Swietego Mikołaja w sklepiku ?? buhaha ten chłop miazdzy :)
;-)
Kurde lajcik mieszkałem kiedyś na Dabiu i cała szkoła była za Covią i ja oczywiście też i przyszło mi się przeprowadzić i teraz zaledwie 15 osób na 1500 w mojej szkole jest Pasiakami!! Ale żyje barwy z dumą nosze i huja mi zrobią bo ŻADEN MADAFUCKA NIE PODSKOCZY DO PASIAKA!!!!
Metalove Hrabstwo Dąbie!!
-=KsC_Qr2nOw=- napisał(a):
> kamil_ksc tez budowlanka??:>
>
Nie... gimnazjum i jeszcze w Busku Zdroju :P
Plama na Pasiastym honorze!!!!!!!!! - przejechał dzisiaj obok mnie na rowerze chłop w szaliku wisły, a ja na to nie zareagowałem:-((((, potem uciekł jak brat kawałek dalej mu coś w locie o ścierwie wspomniał - i tak nie wybaczę sobie tego do końca życia, mimo że miejsce przypałowe było:-(((((((((
No faktycznie,musisz chyba iść do spowiedzi...
no to juz wiesz Iza kim jestem:D chodze do 3D
pMaHsDy jak mogłeś to zrobić! Zmień klub, twarz, zyciorys, wiare...:D
kozackie akcje chuliganskie podajcie wiecej najlepiej krwawe i ksywki itp bedzie kozak material dla...puk puk
U mnie normalnie rok temu chodzili kolesie w bluzach "Wierność" , zdarzaja sie też odszczepy w szalikach :(
A pod szkoła na drzewie wisi spalona koszulka Cracovii !!!!! :(((((
kiedy ktos z moich znajomych robi jakis napis na wisłe znika w oka mgnieniu
Mamo za co ja chodzę do tej szkoły :((((((
:(
Wiadomość zmieniona (07-12-04 19:42)
no Evcia gdzie chodzisz do szkoły ? :D
XXX LO niepolecam nikomu :D
od kilku lat popierdalam do pracy w szaliczku Lecha, bluzie Arki, czapeczce Cracovii i z plecakiem Polonii Warszawa.. trochę dziwnie się na mnie patrzą na ulicy ale ja sobie z tego nic nie robię i popierdalam dalej.. dlaczego? bo każdy to powie Cracovia rzondzi w Krakowie, co nie?
pozdro dla qmatych
He w XXXLO sa hardcory!!
Ja jeżdze sobie w szaliczku Arki na uczelnie!! A c hodze na AGH do D-8 dokladnie naprzeciwko hali wisły!!
Duzo z akademikow jezdzi na ...psia kosc...
U nas w szkole prawie sama CRACOVIA...no nie licząc jakiejś tam małej grupki wislaków którzy nigdy nie odwazyliby sie przyjsc w bluzie,szaliku czy koszulce psiarni...i nigdy sie tak tez nie zdazyło;] Wiele osób ze szkoły na lajcie w barwach a wiślacy drża:D i tak kma być;)
Oj coś kiepsko macie na tych Grzegórzkach,jak można do takiej akcji dopuścić:P:P:P
AKI-pozdro;)
Jazda z kurwami,CRACOVIO jazda z kurwami!! !! !! <=k.m.w.t.w czemu to akurat w tym temacie=]
A ja sie ciesze bo umnie w szkole pasy rządzą [jak chyba w większości szkół] Więc pozdro dla wszystkich kumatych z ZSZ nr 1 Rzeżnicza=Cracovia
.
Wiadomość zmieniona (10-12-04 11:54)
Tam gdzie ja chodze do szkoły oprócz mnie i chyba 4 osób to jest sama wisła ale da sie zyć naszczescie nie sa chorzy na tyle zeby nam cos zrobic;)
Evcia co ty gadsz. Kiedys to byla fajna szkoła, a zwlaszcza "zielony" park
Kto tam jest derektorem, dalej Dobrowolska i i pani od fizyki jako wice. Moze nie chodzilem w szaliku ale byla tam Pasiasta ekipa.
Miałem kumpla w klasie z huty, raczej był za wisła. Ale ławke komisyjnie podzieliliśmy na pół i on na swojej pisał o wiśle ale nie na Cracovie, a ja na swojej o Cracovi ale nie na wisłe. Cała ławka spirytusowcem byla zapisana aż czarna była :)
Wiadomość zmieniona (10-12-04 15:13)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)