Dla tych którzy nie byli i dla tych którzy byli, a chcieliby jeszcze raz zobaczyć bramki to możecie sobie ściągnąć po tym adresem:
http://www.piast.gliwice.pl/video2/video8.htm
Pozdrowienia dla normalnych i obiektywnych
PIAST GLIWICE CAŁE ŻYCIE
-
-
Video Piast-Cracovia
Dzięki. Pozdrowienia dla Piasta
naprawdę ogromny szacunek dla kibiców Piasta, duża klasa, i na stadionie i teraz.widać to po waszych wypowiedziach na forum.
warto by nawiązać kontakty z Wami. może małe przymierze?? wspólnych przyjaciół też mamy( lub mieliśmy)
POZDROWIENIA Z KRAKOWA
filmiki kozak!! A druga bramka Banii zapachniała brazylią!! :D
szkoda że u nas tego niema(filmików)
ano szkoda... :(
5 dni później
Taką bramkę jak ta druga można do znudzenia oglądać. Przydałaby się jeszcze wczorajsza pierwsza bramka Marcina Makucha.
jest tutaj ale jakość b.słaba :(
http://www.biezanow.net/~grzes/
Wawrytoo, wielkie dzięki, równy z Ciebie gość. Respect dla Piasta!
6 dni później
Panowie,
jestem kibicem Piasta od 1982 roku. Niestety na temat zgód nie mam nic do gadania, jestem tylko zwykłym Piknikiem, ale chciałbym, żebyście wiedzieli , że wśród moich znajomych z którymi od lat chodzę na mecze, zrobiliście świetne wrażenie.
Wiadomo, że Cracovia to klub zasłużony, z tradycjami, ale przyznam się, że trochę obawialiśmy się Waszego przyjazdu do Gliwic. Nic bardziej błędnego, atmosfera i doping z obu stron- były świetne. Szacunek dla Was, życze powodzenia w kolejnych spotkaniach i chciałbym, żeby nasze wzajemne relacje były jak najlepsze.
Od porażki z Cracovią, Piast zaczął o wiele lepiej grać, dwa zwycięstwa!
PS. Od lat kibicuję także Polonii Warszawa.
>PS. Od lat kibicuję także Polonii Warszawa.
No to jak Polonii to i Cracovii - bo to się pokrywa w 99,(9) % ;-)
Zajebista atmosferka byla na meczu naszych druzyn. Podobalo mi sie. Pelna kultura i zabawa. Tak trzymac. Pozdrowienia dla Pasow:)
Pozdro dla Piasta Gliwice!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)